Jelenleg 144 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Panther 8,8

10 éve 8 hónapja #87628 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

EZ iy nem olyan rossz. AZ SP-vel az volt a baj, hogy az nem jól használható a harcban, szóval az olcsóság nem segít rajta. Így már sokkal jobb.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 8 hónapja #87633 Írta: W4SSAW
Megválaszolva: W4SSAW

Sziasztok!

Lehet nekem káprázik a szemem így reggel de ez a tank pár napja még nem 13 ezer forint körül volt? Most 8,8 ezer.

eu.wargaming.ne...m=1086

Ennek biztosan örülnek majd akik megvették. Ezen az áron is felejtősnek tartjátok? Amolyan SP 2 :-) (árban)

kieg: közben megtaláltam: english.gosu-wo...price/

Ha jól nézem kompenzálva lesznek a magasabb áron vásárlók.

Mikor megtudtam hogy lesz ez a "tartály" elgondolkoztam rajta, hogy veszek. Mikor elolvastam hogy ki mit mond róla, le is tettem a dologról. Úgy tűnik hogy a WG-nek is feltűnt, hogy ár-értékvalahogy nincs rendben és változtatott. Bár személy szerint én jobban örültem volna érték buffnak (tier limit pl) mint ár nerfnek. :-)

Pont tegnap vettem meg 13ezer ért..... :@ nem azt mondom hogy nem érte meg nekem, csak azért nem mindegy hogy 8 vagy13 ezerért veszem :woohoo: hát remélem is hogy kapok illetve kapunk valami kárpótlást B)

10 éve 8 hónapja #87637 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Szia, meglepő de a WG most korrekt:

All players who purchased the Panther mit 8,8 cm L/71 at the old price, before the specified time, will receive Compensation for the difference in cost in the form of in-game gold (4,200) within 72 hours after the price changes in the Premium Shop. Should a player prefer a full refund, they must contact Customer Support, in which case the tank, gold and garage slot will be removed from their account.

A válasz az hogy visszakapsz 4200 aranyat az accountodra.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: W4SSAW

10 éve 8 hónapja #87653 Írta: Alex0303
Megválaszolva: Alex0303
Figyelem: Spoiler!

És a csősüllyedése is kicsit gyengébb, ami egy papírtanknál éppen nem mindegy, hogy kihegyeled magadat hogy idelőjetek, vagy sunyin kidugom a tornyom tetejét, lövök és uzsgyi hátra.

Mi volt a terve a WG-nek? Ejnye-bejnye hát még mindig nem tudjuk mi a terv az új prémium tankokkal? Hogy a prémium tank gyűjtők és a Master Card (Ödönke) harcosok kényszert érezzenek a megvételére és bevételük legyen :)
Aztán meg mi a kifizetődőbb? Egy príma kis prémium tank legyártása amit megvesznek és akkor "na megtaláltam a tankomat" érzés... vagy "a francba a következő új prémtank hátha jobban beválik" :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Oberjunker

10 éve 8 hónapja #88912 Írta: Zsozso1979
Megválaszolva: Zsozso1979
Szerintem meg nincs ezzel a tankkal semmi baj. Kicsivel több odafigyelést igényel vele a játék a korlátai miatt (papír páncél, rossz camo, pocsék löveg süllyedés), de ezeket más területen kompenzálta a WG (talajellenállás, tűzgyorsaság, pontosság)...
Persze, ha a játékosok nyomosára mégis buffolnák én lennék a legboldogabb ;)

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas

10 éve 8 hónapja #88918 Írta: HUNknight
Megválaszolva: HUNknight
így már egészen jó az ára! Ha még egy tierlimitet is kapna best buy lenne & a Jt88-nak nem lenne létjogosultsága.

10 éve 8 hónapja #88952 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz
nem igazan vagom mit kellene buffolni rajta, jobb agyuja van mint az fcm-nek, es nagyobb dpm-je. igazabol el kene meditaljak rajt, melyik nyolcas sima mednek vagy heavynek van ennel nagyobb dpm-je, jo esellyel egyiknek se...
fordulekonyabb sokkal jobb talajnyomassal, eleve konnyebb, szal mobilabb a panther2-nel, igaz a vegsebessege nem, de az ugyis csak dombon lefele jatszik... amugy meg jobb az agyuja annal is
teljesen rendben van a tank, ha 7300 az ara max marketingfogas lehet... marmint beneztek, t34-nel sokkal jobb vele jatszani...

10 éve 8 hónapja #88954 Írta: Zsozso1979
Na ennél rosszabb meccsem sose legyen! :) Ráadásul tier 10 -es meccsen...

Mellékletek:

10 éve 8 hónapja #88955 Írta: Zsozso1979
Mellékletek:

10 éve 8 hónapja #88959 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

nem igazan vagom mit kellene buffolni rajta, jobb agyuja van mint az fcm-nek, es nagyobb dpm-je. igazabol el kene meditaljak rajt, melyik nyolcas sima mednek vagy heavynek van ennel nagyobb dpm-je, jo esellyel egyiknek se...
fordulekonyabb sokkal jobb talajnyomassal, eleve konnyebb, szal mobilabb a panther2-nel, igaz a vegsebessege nem, de az ugyis csak dombon lefele jatszik... amugy meg jobb az agyuja annal is
teljesen rendben van a tank, ha 7300 az ara max marketingfogas lehet... marmint beneztek, t34-nel sokkal jobb vele jatszani...

FCM-et nem rakja T10-be, a párduc 88-at igen.
Az FCM-nek jobb a páncélja minden oldalról, pedig az papír vazze, akkor a 88 meg üvegpapír. B) A -7 fokos csőlehajlás tudtommal csak oldalt ennyi, elöl max -5 fok. A korábbi tizenezer forintért sztem rossz vétel. A mostani 8e körüli áron már esetleg meg lehet venni, főleg ha ennyiért rakják be ingame aranyért is. Ha prefelát MM-je lenne, akkor nem fintorognék, de így engem még nem győzött meg a vas teljes egészében. B)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Dodge94HUN

10 éve 8 hónapja #88981 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth
Gondolkoztam rajt, de a fórumok egybehangzó véleménye:

"The Panther 88 is proof that WG's russian bias is stronger than their greed." (Garbad)

kb.: "A Panther 88 a bizonyítéka, hogy WG orosz részlehajlása erősebb, mint a kapzsiságuk."

:huh:

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #89000 Írta: HUNknight
Megválaszolva: HUNknight

Hááát.. ha az ágyút nézzük picit jobb,de T10-be 204 pen elgondolkodtató. Hajszálnyival jobb az Fcm mobilitása,páncélja,toronyforgása,függőleges kitéríthetősége,rádiója,látótávja. Mindemellett ennyiért a Panther nagyon szimpatikus T8 prémiumtank.

10 éve 8 hónapja #89003 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Hááát.. ha az ágyút nézzük picit jobb,de T10-be 204 pen elgondolkodtató.

Érdekes, a T9-es T-54 top lövege 201 pent tud, mégis a legtöbben ezt használják a 219-es helyett. A mendemondák ellenére gold nélkül is élvezetes, használható, sőt, az egyik legjobb med a játékban. T8-as medre a 204 pen szerintem több, mint elég.

10 éve 8 hónapja #89004 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

DPM-en kívül nem sokban jobb. A pontosságkülönbség elhanyagolható és a soft stat nagyjából megegyezik a két tankon, a különbség abból adódik, hogy az FCM gyorsabb és gyorsabban is fordul.
A 7300 goldot talán megéri, de tuti nem az eredetit. 11000 feletti ár esetén csak FCM.

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #89005 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

Hááát.. ha az ágyút nézzük picit jobb,de T10-be 204 pen elgondolkodtató.

Érdekes, a T9-es T-54 top lövege 201 pent tud, mégis a legtöbben ezt használják a 219-es helyett. A mendemondák ellenére gold nélkül is élvezetes, használható, sőt, az egyik legjobb med a játékban. T8-as medre a 204 pen szerintem több, mint elég.

Valóban azt használják, mert gyorsabban lő, pontosabb és nem majd' 3 másodperc a szűkölési idő. Ráadásul a T-54 gyorsabb, tud flankelni, páncélja is van, ha az kell és akkor ott van még a 330-as HEAT.
Ezek egyikét sem tudja a Panther.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.