Ha jól nézem kompenzálva lesznek a magasabb áron vásárlók.
Mikor megtudtam hogy lesz ez a "tartály" elgondolkoztam rajta, hogy veszek. Mikor elolvastam hogy ki mit mond róla, le is tettem a dologról. Úgy tűnik hogy a WG-nek is feltűnt, hogy ár-értékvalahogy nincs rendben és változtatott. Bár személy szerint én jobban örültem volna érték buffnak (tier limit pl) mint ár nerfnek.
EZ iy nem olyan rossz. AZ SP-vel az volt a baj, hogy az nem jól használható a harcban, szóval az olcsóság nem segít rajta. Így már sokkal jobb.
Ha jól nézem kompenzálva lesznek a magasabb áron vásárlók.
Mikor megtudtam hogy lesz ez a "tartály" elgondolkoztam rajta, hogy veszek. Mikor elolvastam hogy ki mit mond róla, le is tettem a dologról. Úgy tűnik hogy a WG-nek is feltűnt, hogy ár-értékvalahogy nincs rendben és változtatott. Bár személy szerint én jobban örültem volna érték buffnak (tier limit pl) mint ár nerfnek.
Pont tegnap vettem meg 13ezer ért..... :@ nem azt mondom hogy nem érte meg nekem, csak azért nem mindegy hogy 8 vagy13 ezerért veszem hát remélem is hogy kapok illetve kapunk valami kárpótlást
All players who purchased the Panther mit 8,8 cm L/71 at the old price, before the specified time, will receive Compensation for the difference in cost in the form of in-game gold (4,200) within 72 hours after the price changes in the Premium Shop. Should a player prefer a full refund, they must contact Customer Support, in which case the tank, gold and garage slot will be removed from their account.
A válasz az hogy visszakapsz 4200 aranyat az accountodra.
Skacok, nézegetem a tank compare-n de nem igazán látok különbséget a Panther2 és a 8.8 között, inkább csak annyit, hogy ez szarabb, pedig a 2 se egy acélos cucc.
pl: Sima Panter2
Hull Armor
Front:
100 mm
Side:
60 mm
Rear:
40 mm
8.8
Front:
80 mm
Side:
50 mm
Rear:
40 mm
Aztán meg ez :
Signal range Panther2 710 m 8.8 550 m
Nem tudom, hogy a WG-nek mi volt a terve ezzel a tankkal.
És a csősüllyedése is kicsit gyengébb, ami egy papírtanknál éppen nem mindegy, hogy kihegyeled magadat hogy idelőjetek, vagy sunyin kidugom a tornyom tetejét, lövök és uzsgyi hátra.
Mi volt a terve a WG-nek? Ejnye-bejnye hát még mindig nem tudjuk mi a terv az új prémium tankokkal? Hogy a prémium tank gyűjtők és a Master Card (Ödönke) harcosok kényszert érezzenek a megvételére és bevételük legyen
Aztán meg mi a kifizetődőbb? Egy príma kis prémium tank legyártása amit megvesznek és akkor "na megtaláltam a tankomat" érzés... vagy "a francba a következő új prémtank hátha jobban beválik"
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Oberjunker
Szerintem meg nincs ezzel a tankkal semmi baj. Kicsivel több odafigyelést igényel vele a játék a korlátai miatt (papír páncél, rossz camo, pocsék löveg süllyedés), de ezeket más területen kompenzálta a WG (talajellenállás, tűzgyorsaság, pontosság)...
Persze, ha a játékosok nyomosára mégis buffolnák én lennék a legboldogabb
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas
nem igazan vagom mit kellene buffolni rajta, jobb agyuja van mint az fcm-nek, es nagyobb dpm-je. igazabol el kene meditaljak rajt, melyik nyolcas sima mednek vagy heavynek van ennel nagyobb dpm-je, jo esellyel egyiknek se...
fordulekonyabb sokkal jobb talajnyomassal, eleve konnyebb, szal mobilabb a panther2-nel, igaz a vegsebessege nem, de az ugyis csak dombon lefele jatszik... amugy meg jobb az agyuja annal is
teljesen rendben van a tank, ha 7300 az ara max marketingfogas lehet... marmint beneztek, t34-nel sokkal jobb vele jatszani...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas
nem igazan vagom mit kellene buffolni rajta, jobb agyuja van mint az fcm-nek, es nagyobb dpm-je. igazabol el kene meditaljak rajt, melyik nyolcas sima mednek vagy heavynek van ennel nagyobb dpm-je, jo esellyel egyiknek se...
fordulekonyabb sokkal jobb talajnyomassal, eleve konnyebb, szal mobilabb a panther2-nel, igaz a vegsebessege nem, de az ugyis csak dombon lefele jatszik... amugy meg jobb az agyuja annal is
teljesen rendben van a tank, ha 7300 az ara max marketingfogas lehet... marmint beneztek, t34-nel sokkal jobb vele jatszani...
FCM-et nem rakja T10-be, a párduc 88-at igen.
Az FCM-nek jobb a páncélja minden oldalról, pedig az papír vazze, akkor a 88 meg üvegpapír. A -7 fokos csőlehajlás tudtommal csak oldalt ennyi, elöl max -5 fok. A korábbi tizenezer forintért sztem rossz vétel. A mostani 8e körüli áron már esetleg meg lehet venni, főleg ha ennyiért rakják be ingame aranyért is. Ha prefelát MM-je lenne, akkor nem fintorognék, de így engem még nem győzött meg a vas teljes egészében.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Dodge94HUN
Hááát.. ha az ágyút nézzük picit jobb,de T10-be 204 pen elgondolkodtató. Hajszálnyival jobb az Fcm mobilitása,páncélja,toronyforgása,függőleges kitéríthetősége,rádiója,látótávja. Mindemellett ennyiért a Panther nagyon szimpatikus T8 prémiumtank.
Hááát.. ha az ágyút nézzük picit jobb,de T10-be 204 pen elgondolkodtató.
Érdekes, a T9-es T-54 top lövege 201 pent tud, mégis a legtöbben ezt használják a 219-es helyett. A mendemondák ellenére gold nélkül is élvezetes, használható, sőt, az egyik legjobb med a játékban. T8-as medre a 204 pen szerintem több, mint elég.
DPM-en kívül nem sokban jobb. A pontosságkülönbség elhanyagolható és a soft stat nagyjából megegyezik a két tankon, a különbség abból adódik, hogy az FCM gyorsabb és gyorsabban is fordul.
A 7300 goldot talán megéri, de tuti nem az eredetit. 11000 feletti ár esetén csak FCM.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Dodge94HUN
Látogató
10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja#89005Írta: Dodge94HUN
Hááát.. ha az ágyút nézzük picit jobb,de T10-be 204 pen elgondolkodtató.
Érdekes, a T9-es T-54 top lövege 201 pent tud, mégis a legtöbben ezt használják a 219-es helyett. A mendemondák ellenére gold nélkül is élvezetes, használható, sőt, az egyik legjobb med a játékban. T8-as medre a 204 pen szerintem több, mint elég.
Valóban azt használják, mert gyorsabban lő, pontosabb és nem majd' 3 másodperc a szűkölési idő. Ráadásul a T-54 gyorsabb, tud flankelni, páncélja is van, ha az kell és akkor ott van még a 330-as HEAT.
Ezek egyikét sem tudja a Panther.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...