Jelenleg 123 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Panther 8,8

10 éve 8 hónapja #89210 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Őszintén szólva,azok voltak a szép idők mikor csak aranyért lehetett prémiumlőszert venni!
Az összes nyomi azzal lő non stop. (Nem rád gondoltam Jackal)

Azért megnézném Jackal következő 1000 csatáját prémiumlőszer nélkül,csak kíváncsiságból. :)

Erre nem fog sor kerülni. Egyébként pont ugyan ilyen szinten játszanék, csak más tankokkal. Dobnám az összeset, aminek kicsi az átütése és más is ezt tenné, a tankok felét halálra ítélve. Jót tenne a játéknak mi?:D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 8 hónapja #89212 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

Őszintén szólva,azok voltak a szép idők mikor csak aranyért lehetett prémiumlőszert venni!

Azért megnézném Jackal következő 1000 csatáját prémiumlőszer nélkül,csak kíváncsiságból. :)

Az, hogy alkalomadtán ellő pár goldot, nem változtat annyit a WN8-on, hogy kárörvendhess.

10 éve 8 hónapja #89213 Írta: HUNknight
Megválaszolva: HUNknight

Erre nem fog sor kerülni. Egyébként pont ugyan ilyen szinten játszanék, csak más tankokkal. Dobnám az összeset, aminek kicsi az átütése és más is ezt tenné, a tankok felét halálra ítélve. Jót tenne a játéknak mi?:D

Azt szinte gondoltam hogy egyikre s másikra is 0% az esély szerencsédre.
De mi is lenne?...a nehéz tankok végre megint nehéz tankok lennének. A medekkel jobban kellene taktikázni és nem szemből lenullázni egy heavyt 300-400 méterről....még talán a td-k is visszanyernék "méltóságukat".

10 éve 8 hónapja #89216 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Őszintén szólva, azok voltak a szép idők, mikor harminckét fogam volt, és minden fél fogamra jutott két nő... na jó, olykor csak egy... vagy fél...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Lidercnyomas, Seewan, DrangHun, HondaCB1300SA, Jackal_hun

10 éve 8 hónapja #89231 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
Szete bátyám de igazad van! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 8 hónapja #89243 Írta: Jackal_hun

Azt szinte gondoltam hogy egyikre s másikra is 0% az esély szerencsédre.
De mi is lenne?...a nehéz tankok végre megint nehéz tankok lennének. A medekkel jobban kellene taktikázni és nem szemből lenullázni egy heavyt 300-400 méterről....még talán a td-k is visszanyernék "méltóságukat".

Én is játszom heavykkel (igazából mindennel kivéve artyt) és a legritkább esetben múlik azon a csata hogy golddal lőnek-e vagy sem. Csak a gyenge játékosok szeretik ezzel takargatni a saját szar statjaikat. Általában ez a reakció ha valaki prémium ammoval lő:
- ha az illető jobb: azért vagy nálam jobb mert golddal lősz, szaros wallet warrior, tanulj meg játszani
- ha az illető rosszabb: azért vagy ekkora noob, mert golddal lősz, sosem fogsz megtanulni játszani

Szóval ha van a fejeden sapka, akkor azért, ha nincs akkor azért.

Mellékesen ha ellened játszanék, már alapból golddal lőnélek, mert tudom hogy idegesít, vagyis ez már ÖNMAGÁBAN egy előny, mert elvonja a figyelmedet. Tipikus mentális gyengeség, mert mással foglalkozol mint amivel kellene a csatában.

A kedvencem egyébként az, amikor a sok agyon modolt csíra (mert máshonnan nem tudná, hogy milyen típusú lőszerrel lőnek rá) elkezd hisztizni, meg gold noobozni az APCR-es alaplőszerű tankok (pl. T71) esetén, na az a legszánalmasabb.

A heavyket egyébként annyira nem kell ám sajnálni, vannak olyanok amelyeket gyakorlatilag sehol nem lehet belőni szemből, még gold ammoval sem, az átlagos játékosok számára, pl. VK 45B, aminek a hasa 300+ pent is lepattintja, az E75, a hasa beforgatva 250 mm, ST-1 , stb. Mostanában folyamatosan azt látom, hogy hátrálnak el a VK-k elől a tankok, mert nem tudnak mit kezdeni vele, én sem szeretem...

A vicc az benne, hogy még a gyene pontja is 230mm (machine gun port), a kupolát meg rohadt nehéz belőni, mert előtte a toronytető autobounce szögben áll, nem beszélve a torony gyűrűről, amik szintén nem olyan gyengék (217 mm).

A múltkor itt okoskodott valaki T54 témában, pl. ő megmutathatná, hogy hova lőne a VK-n úgy hogy az be is menjen...

Persze most jön az a rész hogy de a medium flankeljen, amit persze rohadtul támogatnak a városi pályák, mint a Sztálingrád, Harkov meg a csőszerő szarok, mint az Abbey meg a Severogorsk....Ráadásul a heavykhez lényegesen kevesebb ész kell mint a medekhez, mert megvéd a páncél és sok a HP-d, szóval a hibatűrésük sokkal nagyobb...Ezért van az hogy a kezdők 90%-a heavyvel kezd (én is azzal kezdtem anno) és mivel belőlük van a legtöbb, ők sírnak a leginkább ilyen ügyekben.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, Seewan, Szete58, DrangHun

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #89244 Írta: tigris0430
Megválaszolva: tigris0430
Sziasztok!
Alapvetően nem értem mért kell össze hasonlítani a P88 at meg a T54 et két teljesen külömbözö stílusú tank a Panther88 sniper Campelös tanknak sunnyogni tier 10 ben és 9 ben jó 8 ban eddig hozza az elvártat nem tökéletes pl nincs páncél nincs gun depresion nincs camo de jó a löveg aki a Jt88 al belött mindent ezzel is be fog de a legnagyobb szívás neki hogy nincs limitált mm je igy ha olyan tankok keringenek a rendszerben szívni fogsz vele ..
Tipikus olyan tank ami lehet egy veteránnál vagy olyannál működik aki érti miről szól a game de senki ne ezen tanuljon meg játszani.

A T54 még mindig az egyik legjobb tier 9 med akármelyik ágyút használod kell a gold ammo mert van olyan helyzet amikor csak azzal érvényesülsz én löttem mindkét ágyúval vele és mivel alapvetően közelharcos a 201 es penes jobb volt erre a célra stabilabb azt ha a medek ki pusztultak és a nagyoknál tudod hogy csak kopogtatsz akko jöhet a heat.Én 10 darab arany lőszert viszek magammal vele annyi bőven elég nekem egy átlagos csatában.

Bírom ezt a vitát az aranylőszeröl szerintem jó dolog hogy lehet igy venni anno csak akkor volt ha volt pénzed Cw strongholdon szerintem mindenki használja és de jó hogy nem a gold fogy nem ugy mint az elején amikor én kezdtem és klán csata ellőt ment a gold osztás hogy mi is azzal lőjük az ellent viccesnek hangzik hogy akkor az az 1 2 db amit tudtunk venni belőle csata döntő tudott lenni de ez volt.Akinek volt pénze vagy olyan területen ült az akkor is goldal lőtte szét az arcod most is azzal teszi a WG kiegyeli-tette az esélyeket ezáltal hogy mindenkinek lehet gold az hogy van olyan aki full goldal tolja van ilyen de ez ellen a wg nek kell lépni nem nekünk.

További szép Napot

10 éve 8 hónapja #89247 Írta: Jackal_hun

Az, hogy alkalomadtán ellő pár goldot, nem változtat annyit a WN8-on, hogy kárörvendhess.

Persze hogy nem változtat, mert ezzel nem lehet csatát nyerni, de egy jó céltábla a gold, amire lehet állandóan mutogatni. A csatákat a legtöbb esetben az alábbiek döntik el:
- jó helyezkedés, JÓ időben
- megfelelő átcsoportosítás
- területszűkítés
- az ész játék

Mellékesen meg ha megnézünk egy két jó játékost (ilyen nonameket mint Garbad, Camador vagy Max103L) akkor ők is sok gold ammot lőnek el (itt a sok olyan 30%), mert bizonyos helyzetekben SZÜKSÉGES. Ezt ráadásul jó időben teszik, általában a meccs elején.

10 éve 8 hónapja #89272 Írta: Dodge94HUN

Persze hogy nem változtat, mert ezzel nem lehet csatát nyerni, de egy jó céltábla a gold, amire lehet állandóan mutogatni. A csatákat a legtöbb esetben az alábbiek döntik el:
- jó helyezkedés, JÓ időben
- megfelelő átcsoportosítás
- területszűkítés
- az ész játék

Mellékesen meg ha megnézünk egy két jó játékost (ilyen nonameket mint Garbad, Camador vagy Max103L) akkor ők is sok gold ammot lőnek el (itt a sok olyan 30%), mert bizonyos helyzetekben SZÜKSÉGES. Ezt ráadásul jó időben teszik, általában a meccs elején.

Azért azt hozzá kell tenni, hogy a full-gold setup azért előnyhöz juttatja a játékosokat. Amikor egy láthatatlan Obj 430 II fullheattel szétspammeli a frontját a JGE100-nak, az egy picit felidegesít. Ez éppenséggel egy WHYME-s superunicum volt, szóval értem, hogy jó játékos és hogy kevés esélyem lenne, de amikor semmit nem tudsz tenni ellene, az zavaró. De lehetne mondani az E100 játékosok nagy részét...
És a félreértések elkerülése végett: én is használok goldot, csak nem spammelem :D

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #89287 Írta: Jackal_hun
Én sem spammelem, de ezt nem is írtam sehol. Az egészséges arányt kell megtalálni. Mondok néhány példát:

Ahol egyáltalán nem lövök golddal vagy csak extrém esetben:
- nagy átütésű TD-k
- FCM 50 t
- Jg t 8.8
- top tier med
- puha ellenfelek, puha TD-k (német vonal, új angol vonal)
- oldalról, hátulról
- spaced armour os ellenfelek oldala

Ahol lövök:
- kis átütésű tankok, IS6, 111, 112, T44, T43, Type 58 (bár érdekes ezzel eléggé ritkán kellett mert olyan mozgékony)
- nagyon kemény ellenfelek ellen, E100, MAUS, JGPZ, E75 alja, VK 45B, ST-1

Mint látható a felső csapat teszi ki a tankok 80%-át, míg az alsó 20%-ot és kb. tényleg ez az arány (már csak gazdasági okokból is).

De ha lenne pl. Panther 8.8-am valszeg ott sem tenném.

Egyébként ha emlékeztek, csináltam full gold spammet, tesztből D.W.2-vel T4-es szinten és tényleg előny volt (asszem 3800 WN8 átlag lett a vége), na ez durva, viszont 81 meccsen 2 millámba került, szóval azért van egyensúly ilyen téren.

10 éve 8 hónapja #89349 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp
Imi,
én eddig úgy láttam, hogy a P 88 camo-ja igencsak erős, mondhatni OP...

10 éve 8 hónapja #89377 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz

Persze hogy nem változtat, mert ezzel nem lehet csatát nyerni,sok gold ammot lőnek el (itt a sok olyan 30%), mert bizonyos helyzetekben SZÜKSÉGES.

Azért azt hozzá kell tenni, hogy a full-gold setup azért előnyhöz juttatja a játékosokat. Amikor egy láthatatlan Obj 430 II fullheattel szétspammeli a frontját a JGE100-nak, az egy picit felidegesít. Ez éppenséggel egy WHYME-s superunicum volt, szóval értem, hogy jó játékos és hogy kevés esélyem lenne, de amikor semmit nem tudsz tenni ellene, az zavaró. De lehetne mondani az E100 játékosok nagy részét...
És a félreértések elkerülése végett: én is használok goldot, csak nem spammelem :D

latod, ez itt az igazi noob.
benne ul egy dontott 200mm-s pancelban, uldogell a 300mm-s alap atutesen, es azon sir, hogy a masik miert nem 200mm-l lovi szembol.
azert komam, mert a masik, veled ellentetben, nem noob.
tenyleg, ha mogotted van, simaval lo at, ha elotted, akkor heattal probalkozik, mert tudja, hogy azzal van eselye. nyilvan ha olyan messzirol lo, hogy ne lassad, akkor nagyon ritkan fog atmenni a 320 sebzes,azt is tudni kell hova kell loni, probald ki ha nem hiszed, de te meg ha egyszer losz vissza 1000 felett, akkor maris bukta a hp-ja 60+%-t.
azaz jol latod, semmi eselye ellene, de nem azert, mert goldot lo rad, hanem azert, mert olyan helyre ment, ahonnan o tud loni teged, te meg nem tudsz visszaloni. ez utobbi jelenti a tudast mellekesen :)

orok kedvencem, mikor a t44-t gold noobozta valaki jpe100-l, omg,de tenyleg, omg :D mennyi a t44 goldja, 230 korul ? :)

10 éve 8 hónapja #89378 Írta: vonkurz

Imi,
én eddig úgy láttam, hogy a P 88 camo-ja igencsak erős, mondhatni OP...

nem igazan, ha ellovi magat, meglatjak. jo esellyel nem o spotolt maganak, mas spotjara lott messzirol.

egyebkent meddig lehet ugy loni, hogy a masik ne lasson meg, de te lassad ot.
gondolom 5-6 tier korul megall a dolog, 9-10-ben tutira nincs mar ilyen...
azaz igen, felspotolod a bokorbol. igen, te losz eloszor. de a lovesed utan ki fog szurni, szal felesleges megvarni a lampat...

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #89387 Írta: vonkurz

Hajszálnyival jobb az Fcm mobilitása,páncélja,toronyforgása,függőleges kitéríthetősége,rádiója,látótávja. Mindemellett ennyiért a Panther nagyon szimpatikus T8 prémiumtank.

tenyleg mobilabb ? mert en akarhanyszor megyek fcm mellett, sosem tud megelozni, max dombon lefele.
tank-compare.co...58I241

itt van egyebkent, megsutheti az fcm a sok loerejet, ha a talajnyomasa dupla akkora...
a tier10 az jogos, oda nem tul sok a 204mm, de engem relative keves tizesbe rakott eddig. ha meg oda rak folyamatosan, akkor abba kell hagyni a nyolcast, oszt tizest kell jatszani, mert nincs szezonja :)

tank-compare.co...58I241
ez itt a lenyeg gyerekek, nezzetek mar meg a talajnyomast.
dombrol lefele tudja az 50km-t, siman utozoban, a 40-t, es a vegen barmilyen neheztankot le tud forogni annyira, hogy a hatat/oldalat lohesse, az meg 200 pennel viheto. talan maus/e100 akinek az oldalara elgondolkodom a goldon, de igazabol az a 237 mm nem fogja megvaltani a vilagot :) nem igazan emlexem, hogy lotem volna goldot a 80 meccsemen, pedig voltam egypar tizesben is.

ezzel a mobilitassal, nagysagrenddel jobban lovi at barmelyik tizes tankot 200mm pennel, mint a t34 a sajat mobilitasaval/celzasidejevel a 248mm. tenyleg, probaljatok ki :)

Dodge94hun
pedig csak szokjad :) ha van 300mm alap atutesed, es egy jpe100-ban uldogelsz, akkor ne varjad el egy kilences medtol, hogy az elejetol fogva ne goldot lojon rad. miert is varnad ? :)

10 éve 8 hónapja #89390 Írta: Dodge94HUN

latod, ez itt az igazi noob.
benne ul egy dontott 200mm-s pancelban, uldogell a 300mm-s alap atutesen, es azon sir, hogy a masik miert nem 200mm-l lovi szembol.
azert komam, mert a masik, veled ellentetben, nem noob.
tenyleg, ha mogotted van, simaval lo at, ha elotted, akkor heattal probalkozik, mert tudja, hogy azzal van eselye. nyilvan ha olyan messzirol lo, hogy ne lassad, akkor nagyon ritkan fog atmenni a 320 sebzes,azt is tudni kell hova kell loni, probald ki ha nem hiszed, de te meg ha egyszer losz vissza 1000 felett, akkor maris bukta a hp-ja 60+%-t.
azaz jol latod, semmi eselye ellene, de nem azert, mert goldot lo rad, hanem azert, mert olyan helyre ment, ahonnan o tud loni teged, te meg nem tudsz visszaloni. ez utobbi jelenti a tudast mellekesen :)

orok kedvencem, mikor a t44-t gold noobozta valaki jpe100-l, omg,de tenyleg, omg :D mennyi a t44 goldja, 230 korul ? :)

Bírom, hogy te is ilyen fasza kis szelektív olvasó vagy. Emellé még a szád is meglehetősen nagy. A noobozást a helyedben másnak tartogatnám.
Mint leírtam, én is használok aranyat, de nem spamelem a kör elejétől fogva. Ő azt tette, ez nem tetszett nekem.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 16 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.