Őszintén szólva,azok voltak a szép idők mikor csak aranyért lehetett prémiumlőszert venni!
Az összes nyomi azzal lő non stop. (Nem rád gondoltam Jackal)
Azért megnézném Jackal következő 1000 csatáját prémiumlőszer nélkül,csak kíváncsiságból. 
Erre nem fog sor kerülni. Egyébként pont ugyan ilyen szinten játszanék, csak más tankokkal. Dobnám az összeset, aminek kicsi az átütése és más is ezt tenné, a tankok felét halálra ítélve. Jót tenne a játéknak mi?
Azt szinte gondoltam hogy egyikre s másikra is 0% az esély szerencsédre.
De mi is lenne?...a nehéz tankok végre megint nehéz tankok lennének. A medekkel jobban kellene taktikázni és nem szemből lenullázni egy heavyt 300-400 méterről....még talán a td-k is visszanyernék "méltóságukat".
Én is játszom heavykkel (igazából mindennel kivéve artyt) és a legritkább esetben múlik azon a csata hogy golddal lőnek-e vagy sem. Csak a gyenge játékosok szeretik ezzel takargatni a saját szar statjaikat. Általában ez a reakció ha valaki prémium ammoval lő:
- ha az illető jobb: azért vagy nálam jobb mert golddal lősz, szaros wallet warrior, tanulj meg játszani
- ha az illető rosszabb: azért vagy ekkora noob, mert golddal lősz, sosem fogsz megtanulni játszani
Szóval ha van a fejeden sapka, akkor azért, ha nincs akkor azért.
Mellékesen ha ellened játszanék, már alapból golddal lőnélek, mert tudom hogy idegesít, vagyis ez már ÖNMAGÁBAN egy előny, mert elvonja a figyelmedet. Tipikus mentális gyengeség, mert mással foglalkozol mint amivel kellene a csatában.
A kedvencem egyébként az, amikor a sok agyon modolt csíra (mert máshonnan nem tudná, hogy milyen típusú lőszerrel lőnek rá) elkezd hisztizni, meg gold noobozni az APCR-es alaplőszerű tankok (pl. T71) esetén, na az a legszánalmasabb.
A heavyket egyébként annyira nem kell ám sajnálni, vannak olyanok amelyeket gyakorlatilag sehol nem lehet belőni szemből, még gold ammoval sem, az átlagos játékosok számára, pl. VK 45B, aminek a hasa 300+ pent is lepattintja, az E75, a hasa beforgatva 250 mm, ST-1 , stb. Mostanában folyamatosan azt látom, hogy hátrálnak el a VK-k elől a tankok, mert nem tudnak mit kezdeni vele, én sem szeretem...
A vicc az benne, hogy még a gyene pontja is 230mm (machine gun port), a kupolát meg rohadt nehéz belőni, mert előtte a toronytető autobounce szögben áll, nem beszélve a torony gyűrűről, amik szintén nem olyan gyengék (217 mm).
A múltkor itt okoskodott valaki T54 témában, pl. ő megmutathatná, hogy hova lőne a VK-n úgy hogy az be is menjen...
Persze most jön az a rész hogy de a medium flankeljen, amit persze rohadtul támogatnak a városi pályák, mint a Sztálingrád, Harkov meg a csőszerő szarok, mint az Abbey meg a Severogorsk....Ráadásul a heavykhez lényegesen kevesebb ész kell mint a medekhez, mert megvéd a páncél és sok a HP-d, szóval a hibatűrésük sokkal nagyobb...Ezért van az hogy a kezdők 90%-a heavyvel kezd (én is azzal kezdtem anno) és mivel belőlük van a legtöbb, ők sírnak a leginkább ilyen ügyekben.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...