Engem is ezek az RNG-re fogott manipulálás idegesít fel. Nagy kaliberűvel pattogok folyamat a 3szinttel alattam lévőkről. Akár 4-5lövést is benyelnek, pattannak. Mi a franc ez, jó oké kell egy kis szerencse is mondá a WG, de kérem azért a lóf***nak is van vége. A másik,hogy direkt 2 accounttal játszom. A kisebb accountomon van körülbeül 50csata, Tier4ig teszteltem, és ott az 50csata alatt egyszer sem volt olyan hogy 3-15, 2-15, és társaik. Felmegyek a nagy accountomra és ott meg egyfeszt csak ilyen meccsek vannak, és amíg a kis accon mindent belövök, még a lehetetlent is, a nagy accon még azt se sebzem 246 pennel ami körbe 70mm páncélú, pattanok róla. Erre nincs magyarázat. Főleg hogy egy ép meccset nem tudok menni, a WN8am egyfeszt a béka segge alatt van, sebzés nuku,lóvé nuku,xp nuku. A kis accon meg szinte mindig 2500-5000wn8 közt játszok. Nagyon nagyon utálom a WG-t, hogy ennyire sz**ik a játékosokra ill. a játékélményre...... A harmadik dolog, hogy egy jó gépen is sz*rul fut, olyanon amin az új játékok is fullon mennek... -.-'
Pár dolgot nem ártana tisztázni.
Különbség van aközött, hogy pattansz és aközött, hogy nem ütöd át. Ha nem ütöd át, akkor kevés a pen (rng 25% ugye). Ez sokszor tényleg kínos, de a másik játékost ugyanúgy zavarja. És ez ugye +-ba is tud menni, csak arról mindenki megfeledkezik, hogy olyan helyen üt át vkit, ahol nem lehetne.
A pattanás pedig nem rng-függő, mert AP-nak és APCR-nek van normalizációja. Ha nagyon éles a szög, ahogy eltalálod, akkor pattan. Ez független a pen-től és a páncélzattól! Ez egyszerű mázli (illetve az értelmesebb játékosoknál szándékos). Én sokszor kaptam már meg, hogy csíter, mert SZÁNDÉKOSAN úgy forgatom a tankot, hogy az oldalát mutassam, aztán visszafordítom, hogy éles legyen a szög. Ebben nincs semmi varázslat, semmi csalás, semmi összeesküvés.
Kicsit utána kellene olvasni a dolgoknak (a lőszereket itt:
vteps.hu/index....torial) és nem kiabálni hogy így csal a játék meg úgy csal a másik.
Van még ugye a 3x kaliber szabály, miszerint ha a kaliber 3x nagyobb, mint az EFFEKTÍV páncélvastagság, akkor nem pattan, hanem mindenképpen átüti. Itt nem a pen-t kell nézni, hanem a kalibert!!!
És ha szerinted a wg csal akármit is mondok, és így szar a játék meg úgy szar, akkor nem kell játszani vele.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...