Sunhair, most komolyan, te most kipécéztél magadnak? Itt van wargaming által leírva feketén fehéren tényként amit mondok, és te mégis azt állítod minden józanészt félretéve, hogy én vagyok a hülye és neked van igazad
Forrás:
wiki.wargaming....hanics
Fenti linken hivatalos wargaming weboldalon mindenki elolvashatja, az alábbi szerepel:
"
If the AP or APCR shell caliber is more than 3 times the nominal thickness of the armour (such as a 130mm shell hitting a 40mm thick plate), no ricochet will happen even if the impact angle is more than 70° from normal."
Fordítás: "Ha az AP vagy APCR lövedék kalibere több mint 3szorosa a meglőtt tank névleges páncélvastagságának (például 130mm kaliberű lövedékkel 40mm névleges vastagságú páncélt lőssz meg), nem fordulhat elő lepattanás, még akkor sem ha a találati szög nagyobb mint 70fok."
Erre te ugye kiabálod itt az effektív páncélodat eszeveszetten bizonygatva, hogy de akkor is neked van igazad és mindenki más hülye....
Akkor olvass csak vissza! Ugye azt írta, hogy ha a kaliber 3szorosa a névleges páncélvastagságnak (nem az effektívnek)
Mi is az a névleges páncélvastagság? Láss csodát ugyanazon linken közvetlenül alatta ezt is leírja, idézem:
"
the nominal thickness of an armour plate is just the minimal amount of armour a shell impacting it must penetrate. As soon as the impact angle deviates from the normal, i.e. is not perfectly perpendicular to the armour plate's surface, the effective armour thickness that the shell needs to penetrate will be higher than the nominal armour thickness"
Fordítás: "A páncélzat névleges vastagsága az a minimum vastagság amit egy lövedéknek át kell ütnie találatkor. Amint a találati szög eltér a normáltól, pl nem teljesen merőleges a páncél felszínével, az effektív páncél vastagság amit a lövedéknek át kell ütnie nagyobb lesz, mint a névleges páncél vastagság"
Tehát a wargaming mondja és nem én, hogy ha a névleges páncélja a frontján a hellcatnek 12mm, nekem pedig 128mm kaliberű az ágyúcsövem, akkor aztán akárhogyan forgathatod azt a tankot, mert nem számít sem a találati szög, sem az effektív páncél, ugyanis ezektől függetlenül a találatnak mindig át kell ütnie!
És itt jön szóba az RNG, vagy a lag, vagy a drágaságos jó úristen keze, ami sokszor ennek ellenére megakadályozza az átütést, vagy fordítva, olyan tankkal tudok átütni betonfal vastagságú páncélt is véletlenül, aminek még egy papírlapot sem szabadna kilyukasztania.
Erre már komolyan nem mondhatsz semmit ember, itt van feketén fehéren, mindenki elolvashatja le van írva a játék készítői által!
És én nem panaszkodtam, csak bebizonyítom, hogy igenis oka van annak hogy sok ember fel van háborodva mikor valami aminek biztos sikerülnie kellett volna nem sikerül, és ez az ok vagy az RNG vagy a játék hibája (bug) is lehet.
A lényeg az hogy ilyen ez a játék és aki így is szereti az így is szereti aki meg nem az nem.
Szeretettel várom újabb értelmes hozzászólásodat, ahol csak engem tudsz fikázni, de semmi érdemi ellenérvet nem tudsz felhozni, csak azt magyarázod te milyen istenkirály vagy hogy 1es tankkal is lepattintod a jagdpanzer E100-at
Köszöntem a figyelmet, szerintem mindenki látja hogy overmatch szempontjából nekem van igazam, és innentől kezdve nem reagálok egy engem ócsároló kommentre sem.
További szép estét és nagyon jó játékot kívánok mindenkinek!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...