Szerintem ez az egész stat független a prémtől meg mindentől. Tegnap beruháztam a t34-esbe, gondoltam megyek vele pár kört. 11 meccsből 1 nyert.

És amit észrevettem, nem rajtam ment el a meccs, mert t10-ben volt majdnem kb 2,5k dmg + 3k+ lapattanó, mellé 1-2 kill, de tehetetlen voltam ha a végére már csak én maradtam 8 tank ellen. Meg volt egy meccs, amit megnyerhettem volna (nem biztos, de jelentősen nagyobb esélyem lett volna), ha kilövöm a scoutot... 350hpja van, low roll 340 dmg

De azért a vesztett csatáért 76k kreditet kaptam (prémium fiókkal, bruttóba, a nettóra nem emlékszek.)
Szóval fizettem a játékért: ünnepek alatt skorpio, prémhónap, meg a maradt goldot kiegészítettem és az akciós t34. Akkor az hogy van, hogy a tegnapi 20 meccsből 2-3-at nyertünk? Volt valamelyik meccs, amikor már szakaszoztunk, akkor 6v3-ra nyerünk, cap kb 60%-on, ééééés: tankok kb 300hp-val kigurulnak egyesével a skorpio elé XD, cappet abbahagyják, a hét királyság külön sarkaiba indulnak el a nyomorultak. Igen, vesztettünk...

"nocapkillall"
Amikor meg nem volt befizetve ünnepek előtt a prémium, nem vásároltam semmit, akkor meg 10/9 nyert.
Ez csak annyit jelent, hogy mennyien játszanak, és mennyi emberből válogat a MM. Ha sok ember játszik nagyobb a valószínűség az unbalanced csapatkiosztásra. Ennyi. Mert a MM nem veszi figyelembe a tankok felszerelését és a játékosok skilljét. (Kedvence MM pillanatom: stock tigris 2 t10-es csatába, úgy hogy 1 db t8-as volt ellennél XDXDXD igazán hasznos tagja voltam a csapatnak

)
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...