skorpió G, 5 skilles legénység, a célpont 243 m távolságban, láncon, én állok, fullra beszűkülve 3 lövésemből egy sem találta el kettő a földbe előtte, egy meg fölé szállt mintha a holdat lőtem volna.
kérdezem én, ez miért van? szívesen beleültetném a készítőket egy tankba és egy másikból tüzet nyitnék rá, mondván úgyis mellé megy, de beültetném mellé a családját is: ha már lúd legyen kövér.
a skorpióval egyébbként 70% fölötti a találati arányom. nem szoktam mellélőni, pláne nem 3x egymás után.
van replay ha esetleg valakit érdekelne az eset.
Nem tudom, volt-e xvm-ed az eset idején (láttad-e, hogy "milyen színű" játékosra lőttél)?
Csak azért kérdezem, mert - sokan kapásból ráfogják vágni, hogy konteó

- Fv 304 csótánykával a két fiókon összesen több, mint 3k csatám van...ergo azért van fogalmam róla, hogy mit talál el, meg mit nem...ÉS sajnos a "fullra becélzott, mégis irtó mellément" lövések 80-90%-a piros-narancs célpontok esetén következik be...(amúgy egy közismerten pontos arty). Nem ritka a 3-4 egymás utáni lövés is, pl. az igencsak nagy célpontot jelentő "piros" Tigrisek teteje...alap esetben 4-500 dmg...nos ha "kezdődnek a véletlenek" (a.k.a. n00b-protection), akkor ebből a 3-4 lövésből 1x sikerül is eltalálnom a láncát 150 dmg-el, a többi meg mellémegy, mint állat (vagy a másik poén, amikor gun-t lövök neki

)
DE mondhatnám pár napja a vörös Vk 45.02A esetét a SU152 trollgun-nal is...300m-en belül volt, olyan szinten állt egy helyben, hogy 3x be tudtam tölteni, szépen oldalra fordított toronnyal (ergo az oldalát még talán a HE is bevitte volna), de nem! 3-ból 3 szállt el szépen a feje felett...úgy, hogy máskor 500 m-ekről szedem ki a célpontot...VICC...nem mondom, hogy az reális, meg ekkora "pontosság" mellett be kéne, hogy menjen...na de ez is vicc így...Jóskapistát védeni kell, hogy még 1-et tudjon lőni...

[Elő tudom bányászni a replay-t, ha kell]
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...