A hp azért van, hogy tradeld, csak tudni kell mikor és mi ellen érdemes kockáztatni. Annak sincs értelme ha végig campeled full hp-val a csatát, és emiatt nem sebzel, de annak se, ha kapásból le hp-zódsz. Tehát igen, néha én is "lenyelem a w-t", mert úgy látom, hogy nincs értelme előre mennem és sebződnöm, mert nem tudnék a hp-mért cserébe megfelelő mennyiséget sebezni vagy spotolni. Tehát általánosan nem jelenthető ki, hogy aki hátul marad az bot.
Gondolkozom egy ideje, hogy ez nekem szól e.. de csak úgy tűnik, hogy a hozzászólásomra válasz.
csak tudni kell mikor és mi ellen érdemes kockáztatni.
Kérlek mond, hogy ezt nem ahhoz kötötted, hogy meglátott egy T49et a listán, ezért OK nem kimozdulni a piros vonalról, mert kétségbe fogok esni.
Vagy arra, hogy az egész meccset a malomnál közel mozdulatlanul eltölteni és a "skodák meg T49-ek ellen miért is kéne nekem yolo-zva rámennem ezek közül akármelyikre is" között nincs semmilyen mozgástér.
mert nem tudnék a hp-mért cserébe megfelelő mennyiséget sebezni vagy spotolni
Dmg, assist dmg? Vagy kulcspozíciók, lehetőségek, kockázat:nyereség? Satöbbi?
Tehát általánosan nem jelenthető ki, hogy aki hátul marad az bot.
Állítottuk ezt?
Úgy fogalmaztam, "lassan mindenki". Tehát, mindenki, mint: akármik, túlerőben lévő flank, szuperpáncélos td - heavyről nem merek semmit említeni -, mobilitással és álcázással rendelkező light, mindenki, akárki. Akárki, akinek az adott játékhelyzetben, általam ismert információk és körülmények alapján akár mozdulhatna is. Nem arra gondoltam, hogy harminc tanknak nem kellene eleresztenie az előrét, amíg nincs vége a harcnak...
De lehet (nem tudom), hogy csak én látom tendenciózusnak ezt a "félelemben, tartózkodva, passzívan" meccsbokszozást valamilyen tankos-stratégiás helyén, ezért nem kellett volna csak fél mondatban utalnom rá.
Gondoltam valamelyest arra is, hogy a kezdeményező játéknak mindig több tanulsága is lesz. De megint lehetséges, hogy csak én látok xtízezer meccses tapasztalattal is "bokorban ücsörgő" tankokat, akiknek valóóószínűleg nem kellene ott ücsörögnie? Mármint, sok ilyet látni?
Mélyítsük vagy épp bonyolítsuk bárhogyan is, azért mindenekelőtt, valószínűleg általában jó ötlet a tankunk erősségének játszani, és nem attól elfelé kormányozni. Meggyőződésem, hogy végigülni SPIC-ben ezt a meccset, várni, sznájpolgatni a TD és arty mellől nem a megfelelő irány. Meggyőződésem, hogy voltak kihasználandó lehetőségek, "ablakok" ebben a meccsben, csak nem adott bokor 3 méteres és egy gyerekesen viselkedő Skoda körzetében.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...