Jelenleg 161 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 11 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

A játék furcsa dolgai:)

8 éve 8 hónapja #225772 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Nem teljesen ide tartozik, de azt elmagyarázná valaki, hogy kb. 600 HPs SPIC-vel tier 9-ben Skodák meg T49-ek ellen miért is kéne nekem yolo-zva rámennem ezek közül akármelyikre is? Oké, hogy arty-t védeni kéne, de mégis mennyivel lennének előrébb, ha először engem 1-hit-el a T49, s csak aztán nyírja ki a többit?
Nem beszélve arról, hogy voltak nálam sokkal jobb scout tankok is a csapatban (Bulldog pl.)... A SPIC meg leginkább passzív spotter-ként jó...aktívhoz túl lassú, meg lassan is fordul... :dry:

wotreplays.eu/s...#stats

Látom, Siege mode-ban jobban működik. Ebből azért megint nehéz lesz jól kijönni.

What would u do in my place?

Hát nem ezt:

Vissza az alapokhoz? Erős játékosok követése? (Orzanel nem régen fejezte be a SPIC 3GM runt.) Esetleg nem ezzel folytatni artyk és tdk után?

Nem beszélve arról, hogy voltak nálam sokkal jobb scout tankok is a csapatban (Bulldog pl.)... A SPIC meg leginkább passzív spotter-ként jó...aktívhoz túl lassú, meg lassan is fordul...
[...]
de mondom, volt még rajtam kívül 2...magasabb tier-ek, mobilisabbak..

Mikor elkezdett veled foglalkozni a Skoda, akkor azért már elég régen túl voltatok az első spotkörökön.

meg alapból nem vagyok hozzászokva, hogy könnyű tankkal bármiféle tényező legyek nagyobb vasak közt...

Rendben. De akkor honnan ez a morál? Csapattársat lőni nyilván nem okos dolog, de válaszolni rá, meg replayt feltenni egy ilyen látványos tévedhetetlenség illúziójában...

egyszer 1390-ben engem is elkapott egy, azóta a közelébe nem megyek

Erre már nehéz mit mondani. Lassan ott tartunk, hogy mindenki inkább lenyeli a
"w" billentyűjét, mert fél sebződni, meghalni egy videojátékban, ahol átlag 6 perc egy meccs.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja #225775 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
A hp azért van, hogy tradeld, csak tudni kell mikor és mi ellen érdemes kockáztatni. Annak sincs értelme ha végig campeled full hp-val a csatát, és emiatt nem sebzel, de annak se, ha kapásból le hp-zódsz. Tehát igen, néha én is "lenyelem a w-t", mert úgy látom, hogy nincs értelme előre mennem és sebződnöm, mert nem tudnék a hp-mért cserébe megfelelő mennyiséget sebezni vagy spotolni. Tehát általánosan nem jelenthető ki, hogy aki hátul marad az bot.

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225793 Írta: Ba_nshee

A hp azért van, hogy tradeld, csak tudni kell mikor és mi ellen érdemes kockáztatni. Annak sincs értelme ha végig campeled full hp-val a csatát, és emiatt nem sebzel, de annak se, ha kapásból le hp-zódsz. Tehát igen, néha én is "lenyelem a w-t", mert úgy látom, hogy nincs értelme előre mennem és sebződnöm, mert nem tudnék a hp-mért cserébe megfelelő mennyiséget sebezni vagy spotolni. Tehát általánosan nem jelenthető ki, hogy aki hátul marad az bot.

Gondolkozom egy ideje, hogy ez nekem szól e.. de csak úgy tűnik, hogy a hozzászólásomra válasz.

csak tudni kell mikor és mi ellen érdemes kockáztatni.

Kérlek mond, hogy ezt nem ahhoz kötötted, hogy meglátott egy T49et a listán, ezért OK nem kimozdulni a piros vonalról, mert kétségbe fogok esni.

Vagy arra, hogy az egész meccset a malomnál közel mozdulatlanul eltölteni és a "skodák meg T49-ek ellen miért is kéne nekem yolo-zva rámennem ezek közül akármelyikre is" között nincs semmilyen mozgástér.

mert nem tudnék a hp-mért cserébe megfelelő mennyiséget sebezni vagy spotolni

Dmg, assist dmg? Vagy kulcspozíciók, lehetőségek, kockázat:nyereség? Satöbbi?

Tehát általánosan nem jelenthető ki, hogy aki hátul marad az bot.

Állítottuk ezt?

Úgy fogalmaztam, "lassan mindenki". Tehát, mindenki, mint: akármik, túlerőben lévő flank, szuperpáncélos td - heavyről nem merek semmit említeni -, mobilitással és álcázással rendelkező light, mindenki, akárki. Akárki, akinek az adott játékhelyzetben, általam ismert információk és körülmények alapján akár mozdulhatna is. Nem arra gondoltam, hogy harminc tanknak nem kellene eleresztenie az előrét, amíg nincs vége a harcnak...

De lehet (nem tudom), hogy csak én látom tendenciózusnak ezt a "félelemben, tartózkodva, passzívan" meccsbokszozást valamilyen tankos-stratégiás helyén, ezért nem kellett volna csak fél mondatban utalnom rá.

Gondoltam valamelyest arra is, hogy a kezdeményező játéknak mindig több tanulsága is lesz. De megint lehetséges, hogy csak én látok xtízezer meccses tapasztalattal is "bokorban ücsörgő" tankokat, akiknek valóóószínűleg nem kellene ott ücsörögnie? Mármint, sok ilyet látni?

Mélyítsük vagy épp bonyolítsuk bárhogyan is, azért mindenekelőtt, valószínűleg általában jó ötlet a tankunk erősségének játszani, és nem attól elfelé kormányozni. Meggyőződésem, hogy végigülni SPIC-ben ezt a meccset, várni, sznájpolgatni a TD és arty mellől nem a megfelelő irány. Meggyőződésem, hogy voltak kihasználandó lehetőségek, "ablakok" ebben a meccsben, csak nem adott bokor 3 méteres és egy gyerekesen viselkedő Skoda körzetében.

Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Tomat

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225794 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

Nem teljesen ide tartozik, de azt elmagyarázná valaki, hogy kb. 600 HPs SPIC-vel tier 9-ben Skodák meg T49-ek ellen miért is kéne nekem yolo-zva rámennem ezek közül akármelyikre is? Oké, hogy arty-t védeni kéne, de mégis mennyivel lennének előrébb, ha először engem 1-hit-el a T49, s csak aztán nyírja ki a többit?
Nem beszélve arról, hogy voltak nálam sokkal jobb scout tankok is a csapatban (Bulldog pl.)... A SPIC meg leginkább passzív spotter-ként jó...aktívhoz túl lassú, meg lassan is fordul... :dry:

wotreplays.eu/s...#stats

Látom, Siege mode-ban jobban működik. Ebből azért megint nehéz lesz jól kijönni.

What would u do in my place?

Hát nem ezt:

Vissza az alapokhoz? Erős játékosok követése? (Orzanel nem régen fejezte be a SPIC 3GM runt.) Esetleg nem ezzel folytatni artyk és tdk után?

Nem beszélve arról, hogy voltak nálam sokkal jobb scout tankok is a csapatban (Bulldog pl.)... A SPIC meg leginkább passzív spotter-ként jó...aktívhoz túl lassú, meg lassan is fordul...
[...]
de mondom, volt még rajtam kívül 2...magasabb tier-ek, mobilisabbak..

Mikor elkezdett veled foglalkozni a Skoda, akkor azért már elég régen túl voltatok az első spotkörökön.

meg alapból nem vagyok hozzászokva, hogy könnyű tankkal bármiféle tényező legyek nagyobb vasak közt...

Rendben. De akkor honnan ez a morál? Csapattársat lőni nyilván nem okos dolog, de válaszolni rá, meg replayt feltenni egy ilyen látványos tévedhetetlenség illúziójában...

egyszer 1390-ben engem is elkapott egy, azóta a közelébe nem megyek

Erre már nehéz mit mondani. Lassan ott tartunk, hogy mindenki inkább lenyeli a
"w" billentyűjét, mert fél sebződni, meghalni egy videojátékban, ahol átlag 6 perc egy meccs.

És végre, megjött a megmondóember... :lol:
Csak halkan jegyezném meg, hogy "tudás" ide vagy oda, anno Jackal meg Dodge is sokáig húzta, de a zsinórban "kellemes irányultságú kommentjeik" ("gyökérgyerek tanulj meg játszani B+") idővel meghozták az eredményt...nehogy véletlenül te is így végezd....mert oké, hogy jobban kezdted a játékot, mint a nagy többség...csak azért nagyon hamar rákaptál a megmondogatásra, kb. bármilyen témában az oldalon...és tudod egy idő után ez kezd okoskodásnak tűnni...
Eddig is feltűnt már, viszont nem szóltam érte...arról nem is beszélve, hogy aki kb. "nyílt támadást" lát bele egy olyan ártatlan megjegyzésbe, hogy "szoktál wot közben jegyzetelni?", ott azért már vannak bajok...
Szerintem erre szokták mondani, hogy "bele jött a kiskutya az ugatásba"...írnám, hogy "NO OFFENSE", de te azt ugyan nem ismered... ;)

P.s. s lám, míg írtam, már meg is jelent a következő "alkotásod"...kellett hozzá majdnem 10 perc...

8 éve 8 hónapja #225796 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32
De már tudom is mit fogok tenni...elkezdem Straubbazsit nézni stream-en 0-24 órában... :troll:

8 éve 8 hónapja #225798 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

De már tudom is mit fogok tenni...elkezdem Straubbazsit nézni stream-en 0-24 órában... :troll:

Bocs, de rad is ferne. O kezdo letere mar tudja, hogy kempelessel nem fog csatat eldonteni.

Az elozo kommentjebol sem a lenyeget szurted le, hanem sertodott vagdalkozasba kezdtel, pedig erdemes lenne atgondolni meg egyszer mit lehetett volna abban a csataban maskepp csinalnod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225808 Írta: Ba_nshee

csak azért nagyon hamar rákaptál a megmondogatásra, kb. bármilyen témában az oldalon...

Amennyire bennem él - gondolom, hogy kijavítasz, ha nem így van -, az a stílus, amit "megmondóemberesnek" is értékelhet az arra érzékeny, túlnyomórészt a konteós, blamerkedős, ordító önbecsapás, negatív hozzállás szpemmelése mentén volt megtalálható. Mert minden cikk alatt csal a játék, minden hír alatt valaki más hibája, minden újdonság alatt szar a játék. (Szar az oldal, szar a videó, csalók miatt szar, heat miatt szar, prémiumtankok miatt szar, a sok szar mellett meg nem lehet semmit!) Miközben elméletben a játék, a hobbi körül alakul ez a közösség, új és régi tagokkal - és ez így néha disszonáns számomra pár hangos örökelégedetlen miatt, így néha nem álltam kritizálni vagy kiemelni ezt. (Ja tényleg, homofóbia, az is volt.)

Ezen túl azt gondolom, hogy kellően óvatosan fogalmazok (és viszonyulok is).

Mégis, lehet ebben igazság. Biztosan volt, hogy lehetett volna körültekintőbben fogalmazni, pláne ha nagyon ki akarnék alakítani valamiféle imázst magamról. Ahogyan előfordul az is, hogy felesleges harcokat kezdeményezek, írtam ezt az előző hozzászólásomban is. De úgy értékelem, hogy egyre ritkábban fordul elő, bízom a haladásban!

Jelen esetben nagy megmondóságot nem gondoltam, talán kicsit humorizáltam a felvetéseden?
Visszaolvasva, az olyan mint "vissza az alapokhoz" lehet példa az óvatlan fogalmazásra. De hát... ha egyszer erre gondolok és így kézenfekvő mondani? Alapok, mint mapstrategy, vagy újratöltési idők, vagy csak egy alapvető hajlandóság és nyitottság megfontolása.

arról nem is beszélve, hogy aki kb. "nyílt támadást" lát bele egy olyan ártatlan megjegyzésbe, hogy "szoktál wot közben jegyzetelni?"

Nem semmi, hogy ez így megragadt neked.

Én úgy emlékszem, a jegyzeteléssel kapcsolatos komment okán kicsit dühöngtem a teljesen nemtörődöm (careless) játékosokkal kapcsolatban. Abban a kontextusban, hogy a jegyzet furcsa, de az örvénylő dühöngés (dühöngő topikvan voltunk) a játékkal kapcsolatban, a semerre sem jutó végtelent játszók és a többi, azok meg ehhez képest nem. Ott is írtam (talán félreértés után), hogy természetesen aligha tudok személyes sértésnek érzékelni bármilyen "jegyzetfüzet" szintjén lévő dolgot. Talán ezt nem olvastad, vagy nem így akartad értelmezni.

o7
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Khepera

8 éve 8 hónapja #225813 Írta: Ba_nshee

e megint lehetséges, hogy csak én látok xtízezer meccses tapasztalattal is "bokorban ücsörgő" tankokat, akiknek valóóószínűleg nem kellene ott ücsörögnie?

Magamat idézve erősítem a megmondóember képét.

Erről jutott eszembe, hogy ezek amúgy ugyanazok, akik bármikor és bármennyiszer képesek beírni a chatbe, hogy "spot". Ugye felcsipegették azért a lényeges játéktudást. Tegnap egy KV-4 light nélküli meccs elején kétségbeesetten kérdezte, hogy miért nincsenek?! Jajjaj. Elég jót nevettem kínomban. Így visszakanyarodva a játék furcsa dolgaihoz?

8 éve 8 hónapja #225860 Írta: Koteal
Megválaszolva: Koteal

Bocs, de rad is ferne. O kezdo letere mar tudja, hogy kempelessel nem fog csatat eldonteni.

Az elozo kommentjebol sem a lenyeget szurted le, hanem sertodott vagdalkozasba kezdtel, pedig erdemes lenne atgondolni meg egyszer mit lehetett volna abban a csataban maskepp csinalnod.

Laci ez nem teljesen illik ide, de nekem nagyon tetszett:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, tiger, DrGoodBad

8 éve 8 hónapja #225890 Írta: Khepera
Megválaszolva: Khepera

Még kezdő, majd beletanul! Csak le kell vetkőznie azt a cca. 14.500 meccset, amit klikkerekkel játszott. :)

8 éve 8 hónapja #225906 Írta: Ba_nshee

Még kezdő, majd beletanul! Csak le kell vetkőznie azt a cca. 14.500 meccset, amit klikkerekkel játszott. :)

Azokból a statokból azért csak kiderül, hogy annyira mégsem lehet gyerekjáték az artizás. Nem is értem. ;)

8 éve 8 hónapja #225911 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad

az elején mikor a malac seggét maga felé fordítja és be van dőlve kezdtem rosszra gondolni :rofl:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger

8 éve 8 hónapja #225925 Írta: Koteal
Megválaszolva: Koteal

az elején mikor a malac seggét maga felé fordítja és be van dőlve kezdtem rosszra gondolni :rofl:

Khm, Freudról hallottál már? :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: amper007

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #226055 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Kíváncsi vagyok a gyakorlott szemek, de akár a művész-urak véleményére is: hogyan lehetséges az, hogy ebben a helyzetben kilő az arty? Szerintem ez nem splash-dmg volt, mivel tisztán látszik a lövés iránya. Vagy ha mégis splash, akkor eleve hibás a vektor iránya és/vagy a helyzete, amit a játék mutat. Létezhet "wall-hack"? Nem akarok konteózni, csupán szeretnék a végére járni. Replay link: wotreplays.eu/s...247120

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #226058 Írta: Fudo_Yusei
Megválaszolva: Fudo_Yusei

Kíváncsi vagyok a gyakorlott szemek, de akár a művész-urak véleményére is: hogyan lehetséges az, hogy ebben a helyzetben kilő az arty? Szerintem ez nem splash-dmg volt, mivel tisztán látszik a lövés iránya. Vagy ha mégis splash, akkor eleve hibás a vektor iránya és/vagy a helyzete, amit a játék mutat. Létezhet "wall-hack"? Nem akarok konteózni, csupán szeretnék a végére járni. Replay link: wotreplays.eu/s...247120

Mint gyakorlott művészúr, azt mondanám, hogy splash dmg, és rosszul mutatja az irányt. Legalábbis ha ilyen kevés hp-ra nem látok rá, akkor elég a splash is. Azzal a vektor irányával meg valami gond lehet, nekem is besz@rik néha. mondjuk ha splash akkor el tudom képzelni, hogy onnan lőtt, ahonnan jelezte
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 8 órája 48 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 1 órája 58 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 12 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.