Jelenleg 148 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 3 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 15 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

A játék furcsa dolgai:)

8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #232566 Írta: radon1968
Megválaszolva: radon1968
Hali!
Én sem dühöngök. Szerintem valami noob mézesmadzag volt az elmúlt néhány napban. :cheer:
Bocsánat ezt csak magamra értem, a te statodat nem ismerem. Győzelmi arányom az elmúlt 7 napban 48.00%. Az elmúlt 24 órában 44.74%. Valószínűleg múlthéten ment a játék tegnap pedig a szokásosnál is sza**bb voltam. www.wot-life.co...187381 Vagy... (erről majd később). Mai nap gyümölcse: 7 csatából 7 vereség, wn8= 1009.
És most jön a vagy. Már hallom is az összeesküvés elmélet elleneseket, és sem mondom, hogy van ilyen, de szerintem van. :P Esetleg a verzióváltás okán még nem aktivizálódtak az aimbot cheatek. Úgy rohangáltam a Lucsh-al, hogy lobogott a hajam, persze eltaláltak,de csak néha. 2 napja viszont olyanokat kapok oldalról, amitől a fogaim kiesnek. Rákérdezek "ezt hogy sikerült?" nem azt mondja, hogy ügyes, hanem azt, hogy gyári automata célzó. Könyörgöm oldalról, amikor a gyári célzó a tank közepére fókuszál??
UPDATE: megtört a jéééég. 10 csatából 1 győzelem. Javuló tendencia. :banana:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #232603 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

Sziasztok!

Nem dühöngök és nem mérgelödöm csak érdekesnek tartom. De az is lehet hogy én vagyok a láma.

Ma mentem pár csatát. Vegyesen 6-8 tier. Főleg 8. Szinte az összes tankkal amivel mentem elértem az álltalam megszokott szintet. Kivéve egyett. Ez a tier 8 as Pershing. Mentem vele 8 csatát. Hol az arty csapottki egy lövésből. Hol szakaszban voltak és úgy szedtek ki. Hol elég jól ment és csak buktuk a csatát.

Ezt az egyett sehogy nem sikerült leszorzózni.

Mondjuk ma nem is ment. Meg igazán tegnap sem.

Lehet én vagyok a Láma. :thx2:[/quote

Többször előfordul, hogy adott napon 1-2 tankot az istennek sem lehet leszorzózni...még akkor sem, ha ezek pont a kedvenceid, amikkel ténylegesen tudsz is meg szeretsz is játszani...ilyenkor jön be az, hogy 3-nál többször nem érdemes velük próbálkozni...csak nagyon ritkán adja be 5. alkalomra...ergo nem éri meg a nyűglődés... :)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eddi11

8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #232608 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Hali!
Én sem dühöngök. Szerintem valami noob mézesmadzag volt az elmúlt néhány napban. :cheer:
Bocsánat ezt csak magamra értem, a te statodat nem ismerem. Győzelmi arányom az elmúlt 7 napban 48.00%. Az elmúlt 24 órában 44.74%. Valószínűleg múlthéten ment a játék tegnap pedig a szokásosnál is sza**bb voltam. www.wot-life.co...187381 Vagy... (erről majd később). Mai nap gyümölcse: 7 csatából 7 vereség, wn8= 1009.
És most jön a vagy. Már hallom is az összeesküvés elmélet elleneseket, és sem mondom, hogy van ilyen, de szerintem van. :P Esetleg a verzióváltás okán még nem aktivizálódtak az aimbot cheatek. Úgy rohangáltam a Lucsh-al, hogy lobogott a hajam, persze eltaláltak,de csak néha. 2 napja viszont olyanokat kapok oldalról, amitől a fogaim kiesnek. Rákérdezek "ezt hogy sikerült?" nem azt mondja, hogy ügyes, hanem azt, hogy gyári automata célzó. Könyörgöm oldalról, amikor a gyári célzó a tank közepére fókuszál??
UPDATE: megtört a jéééég. 10 csatából 1 győzelem. Javuló tendencia. :banana:

Meg kene tanulni ertelmezni a szamokat amiket magad elott latsz, ha mar a WN8-ad nezegeted. :)

A Luchs ugyanis adja a sebzesre a wn8-at de neked light tankkal elsodlegesen az ellenfel felderitese es spot alatt tartasa lenne a feladatod.

Az elmult par napban jatszottal meg IS-3-al amirol fogalmad sincs hogy kene hasznalnod. 0.38 csatankenti spot es 868 atlag sebzes. Az egyik leggyorsabb 8-as heavy-vel... Valoszinuleg hatul kempelsz es a vegjatekban adod le a csatankenti ketto sebzo loveset.

Ezenkivul arty-val is mentel, amivel nehez csatat eldonteni es a csapatra utalt tank.

Ezenkivul nem vagy meg olyan szinten tudasban, hogy a sajat hp-d le tudd sebezni 1 kill mellett ATLAGBAN, igy te is erosen negativ iranyba huzod a csapatod nyeresi eselyet.

Nagyon keves a csatankenti spot medekkel is (Comet, Cromwell), ezeket sem flankelesre meg spottolasra hasznalod hanem kempulsz veluk.

Javaslom kezdj el visszajatszasokat, youtube videokat nezegetni mert valoszinu a jatek alapjaival is gondjaid vannak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Hunter9956, radon1968, Sics, Tomat, MegaJani, dotty

8 éve 6 hónapja #232720 Írta: jamon_serrano
Megválaszolva: jamon_serrano

Javaslom kezdj el visszajatszasokat, youtube videokat nezegetni mert valoszinu a jatek alapjaival is gondjaid vannak.

Ez mindenkire érvényes, aki szeretne jobban játszani.

8 éve 6 hónapja #232762 Írta: dotty
Megválaszolva: dotty
Ennyit arról, hogy a nem régen javított spot rendszer, mennyire jól működik.

8 éve 6 hónapja #232766 Írta: pap32

Ugye nem hitted azt, hogy ilyesmik már nem lesznek többet? :lol: Abban az esetben nem WOT-nak hívnák ezt a játékot... :silly:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani

8 éve 6 hónapja #232776 Írta: MegaJani
Megválaszolva: MegaJani

Ugye nem hitted azt, hogy ilyesmik már nem lesznek többet? :lol: Abban az esetben nem WOT-nak hívnák ezt a játékot... :silly:

Az elsőnél a bokor pont eltakarta az összes checkpointot, a második meg hogy mi a tosz volt, azt nem tudom :yk: :sick:

8 éve 6 hónapja #232852 Írta: pap32

Az elsőnél a bokor pont eltakarta az összes checkpointot, a második meg hogy mi a tosz volt, azt nem tudom :yk: :sick:

-25% RNG :troll: :troll: :troll:

8 éve 6 hónapja #233448 Írta: guzu99
Megválaszolva: guzu99
Ez azért életszerű....bár most én voltam a szerencsés,de ne mááár...

8 éve 6 hónapja #233454 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

Figyelem: Spoiler!

Én tegnap a T29-el egy M40/M43 lövését pattintottam... Ilyen sincs túl gyakran :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: guzu99

8 éve 6 hónapja #233470 Írta: pepe0419
Megválaszolva: pepe0419
Tegnap egy klán két szakasza volt ellentétes oldalon. Nem úgy volt, hogy erre már figyel az MM? A végjátékra mindkét oldalon maradt belőlük. Miután beírtam chatre, hogy a repli megy a wg-nek, gyorsan kilőtték egymást.

8 éve 6 hónapja #233471 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Nem tudom, hogy ezt kiszedte volna a WG, én többször is láttam mostanában ilyet, a legjobb az volt, amikor mindkét csapatban volt egy egy 3-as szakaszuk + az egyik csapatban még egy önálló klántagjuk, szóval összesen 7 klántagot dobott egybe az MM és ez este 10 körül volt, tehát nem hajnali fél 4-kor, amikor alig vannak a szerveren.

8 éve 6 hónapja #233482 Írta: pap32

Figyelem: Spoiler!

Én tegnap a T29-el egy M40/M43 lövését pattintottam... Ilyen sincs túl gyakran :D

AP-val annak nincs túl jó penje, valami 246 körül (német 8-asnak 303), T29-nek 276mm vagy ilyesmi a tornya...

8 éve 6 hónapja #233483 Írta: pap32

Tegnap egy klán két szakasza volt ellentétes oldalon. Nem úgy volt, hogy erre már figyel az MM? A végjátékra mindkét oldalon maradt belőlük. Miután beírtam chatre, hogy a repli megy a wg-nek, gyorsan kilőtték egymást.

Nem kevered véletlenül avval, hogy ha szakaszban mész, akkor elvileg ugyanarra a spawn point-ra tesz a játék minden tagot? (Régebben szerette a két szélére tenni őket, s elvileg ezt változtatták mostanában meg.)

8 éve 6 hónapja #233508 Írta: pepe0419
Megválaszolva: pepe0419

Nem kevered véletlenül avval, hogy ha szakaszban mész, akkor elvileg ugyanarra a spawn point-ra tesz a játék minden tagot? (Régebben szerette a két szélére tenni őket, s elvileg ezt változtatták mostanában meg.)

Úgy emlékeztem, hogy a riggelés miatt szűnt meg, de akkor nem :)

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 12 órája 19 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 5 órája 29 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.