Jelenleg 193 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 4 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 17 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

A játék furcsa dolgai:)

8 éve 6 hónapja #234734 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Szerintem ne etessétek :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lucimiento, Tomat, Z0lo

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 6 hónapja #234735 Írta: Csak úgy valaki
Megválaszolva: Csak úgy valaki

Az hogy ki mennyit költ,vagy költ,nem költ a játékra az mindenki magánügye.Mindenki elött ott a lehetöség hogy vegyen prém tankot,rendeljen,lehessen prém fiókos.Van akinek megéri,és van akinek nem.WOT-on kivül is van élet :cheer: Cigi,pia,nök,kocsik,motorok,stb. :P

Magánügye. Ugyanakkor, ha valaki beledob havi pár ezer forintot, akkor azért valószínű, hogy ez az egyetlen öröme, nincs más szórakozása, hobbija, na meg nőhöz még biztosan nem nyúlt!

Ez is csak egyszerű logika. Ti ketten nyugodtan tovább logikázhatnátok valahol.

(Aztán van az a kör is, aki nem költ rá szívesen, nem is játszik szívesen, tulajdonképpen utálja a játékot, de azért tolja a meccseket és a fórumpanaszt naphosszat. Akkor tegyünk következtetéseket ismét.)

" na meg nőhöz még biztosan nem nyúlt!" Ilyet nem írunk mert ez sértő!!! Nekem van egy 7 éves lányom pl
De mivel ilyet feltételezel meg kell kérdeznem : Ismered a mondást h mindenki magából indul ki?

8 éve 6 hónapja #234736 Írta: Csak úgy valaki

Szerintem ne etessétek :troll:

Most már tényleg abba hagytam :)

8 éve 6 hónapja #234737 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Az hogy ki mennyit költ,vagy költ,nem költ a játékra az mindenki magánügye.Mindenki elött ott a lehetöség hogy vegyen prém tankot,rendeljen,lehessen prém fiókos.Van akinek megéri,és van akinek nem.WOT-on kivül is van élet :cheer: Cigi,pia,nök,kocsik,motorok,stb. :P

Magánügye. Ugyanakkor, ha valaki beledob havi pár ezer forintot, akkor azért valószínű, hogy ez az egyetlen öröme, nincs más szórakozása, hobbija, na meg nőhöz még biztosan nem nyúlt!

(Aztán van az a kör is, aki nem költ rá szívesen, nem is játszik szívesen, tulajdonképpen utálja a játékot, de azért tolja a meccseket és a fórumpanaszt naphosszat. Akkor tegyünk következtetéseket ismét.)

" na meg nőhöz még biztosan nem nyúlt!" Ilyet nem írunk mert ez sértő!!! Nekem van egy 7 éves lányom pl
De mivel ilyet feltételezel meg kell kérdeznem : Ismered a mondást h mindenki magából indul ki?

Olvasd el újra. Aztán még egyszer. Hátha.

8 éve 6 hónapja #234739 Írta: Csak úgy valaki

" na meg nőhöz még biztosan nem nyúlt!"
Akár hogy olvasom ennek csak egy jelentése van s az másokra nézve sértő!!!!
Gondolkodj mi előtt bármit is írsz!!!
Mint te is írtad nem tudhatod!!!
De ha ennyire érdekel rám nézve is sértő
Miért?
Mert betegségből kifolyólag pár éve deréktól lefelé meg bénultam, tehát jogos a felháborodásom h ennyire pofátlanul szemtelen vagy!!!!
Sőt! Mivel fel hívtad a figyelmemet h még egyszer olvassam el fel hívnám a figyelmedet a helyes írásra

8 éve 6 hónapja #234741 Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995

" na meg nőhöz még biztosan nem nyúlt!"
Akár hogy olvasom ennek csak egy jelentése van s az másokra nézve sértő!!!!
Gondolkodj mi előtt bármit is írsz!!!
Mint te is írtad nem tudhatod!!!
De ha ennyire érdekel rám nézve is sértő
Miért?
Mert betegségből kifolyólag pár éve deréktól lefelé meg bénultam, tehát jogos a felháborodásom h ennyire pofátlanul szemtelen vagy!!!!
Sőt! Mivel fel hívtad a figyelmemet h még egyszer olvassam el fel hívnám a figyelmedet a helyes írásra

De te nem érted még mindig. Ez egy ironikus írás volt tőle, mivel a legtöbb játékos itt, akik ilyen konteókat gyártanak vagy csak szimplán nem akarnak fejldőni de sikertelenek azok mindig arra fogják, hogy a jó játékosok, szűz, pattanásos, no-life egyének és ezért megy nekik ennyire. Ez már igen régóta szokás itt, hogy mindig mindenki erre fogja. Minpéldául Wotman hozzászólását is olvashatod, szerinte az a jó ha cigire-nőre-kocsira költöd a pénzt, mivel ő úgy gondolja, hogy aki sikeres a játékban vagy költ rá, az ezekre nem tud költeni. Nagy kérdés honnan veszi, de biztos valami látnok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee

8 éve 6 hónapja #234742 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Figyelem: Spoiler!

Akkor megpróbálok segíteni.
Nem feltételeztem semmit azokról, akik költenek a tankos hobbijukra.
Csak más szavakkal megismételtem, amit wotman sugallt.
Így próbáltam cinikusan kifejezni nem egyetértésem.

Ez elméletileg azt jelenti, hogy nem rám haragszol most.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995

8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #234743 Írta: bigimiHUN
Megválaszolva: bigimiHUN

Sajnálatos dolog ami veled történt! Bár te megsértődsz de agyilag képtelen vagy felfogni, hogy te csak vaktölténnyel durrogtatsz mikor itt erölködsz azzal, hogy márpedig a prémesek azért jobbak mert prémesek!
Ez bődületes butaság és nem is tudod bizonyítani( nem is lehet mert valótlan)!
Nézz végre magadba ! Nem a WG vagy a prém játékosok miatt vagy gyenge játékos! Kiollóztam direkt neked egy részt a KV1 ről! Továbbra is tolhatod hogy a veled szembe álló kv1 prémes ezért nem tudtad kilőni de ezzel csak magadat minősíted le! Az egyébként meg, hogy te lefele lebénultál igazán sajnálatos de ez nem befolyásolja az egér és billentyű illetve az ész használatát! Számos tolókocsist van szerencsém ismerni akik igen sokra vitték így is! Szóval ne gyere a sajnálatos állapotoddal ! :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995, Ba_nshee

8 éve 6 hónapja #234745 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
En mar elveszitettem a fonalat, hogy ki mit nem ert vagy ertett felre. De legalabb az elozo ket csatamban is TK-ztam egy-egy klikkert. Karma is a bitch... :troll:

Igerem ezutan jol fogok viselkedni! :oops:

8 éve 6 hónapja #234746 Írta: Apa1972_hu
Megválaszolva: Apa1972_hu

márpedig a prémesek azért jobbak mert prémesek!
Ez bődületes butaság és nem is tudod bizonyítani

Hosszú évek óta a leghidegebb telünk volt.
A prémeseknek sokkal, de sokkal jobb volt. Ellenben, ha a nyár ugyanolyan forró lesz, mint amilyen hideg volt a tél, megkockáztatom, hogy a nemprémeseknek nagyságrendekkel jobb lesz. Aztán a hőmérséklet csökkenésével újfent a prémesek kerülnek előnybe, ezzel is bizonyítva, hogy hosszú távon nem csak az MM, hanem a természet is kompenzál.
Szóval igaz. Replay az nincsen, de küldök egy gázszámlát..... :whistle: :woohoo:

Kb. ennyire komoly, meg ennyit is ér ez a kis "vita"...
A játékban sokat segít a gyakorlás, olvasgatás, videónézegetés (de sokszor elmondták/leírták már...), a fórumozásban meg egy kis érzelmi intelligencia, pár elolvasott könyv, türelem és némi nyitottság a másik véleményének megértésére, elfogadására.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Lord_Loga, Lucimiento, Ba_nshee

8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #234749 Írta: Csak úgy valaki

Sajnálatos dolog ami veled történt! Bár te megsértődsz de agyilag képtelen vagy felfogni, hogy te csak vaktölténnyel durrogtatsz mikor itt erölködsz azzal, hogy márpedig a prémesek azért jobbak mert prémesek!
Ez bődületes butaság és nem is tudod bizonyítani( nem is lehet mert valótlan)!
Nézz végre magadba ! Nem a WG vagy a prém játékosok miatt vagy gyenge játékos! Kiollóztam direkt neked egy részt a KV1 ről! Továbbra is tolhatod hogy a veled szembe álló kv1 prémes ezért nem tudtad kilőni de ezzel csak magadat minősíted le! Az egyébként meg, hogy te lefele lebénultál igazán sajnálatos de ez nem befolyásolja az egér és billentyű illetve az ész használatát! Számos tolókocsist van szerencsém ismerni akik igen sokra vitték így is! Szóval ne gyere a sajnálatos állapotoddal ! :beer2:

Nem tartom magam gyenge játékosnak Átlag 50-50 %
Ami viszont tény s be kell lássátok a prém játékosok előnyben vannak mert ha nem így lenne akk minek fizet?
Nem azért írtam a bénulást mert köze van ehhez hanem azért mert sértő sok emberre nézve a nőhöz...
A linket köszönöm
Hála istennek a gondolkodásommal nincs gond
Nem áll szándékomban senkit meg sérteni
Azzal is tisztában vagyok h csak vak tölténnyel lövöldözök ...
Viszont senki nem fog tudni arról meg győzni h a prémiuimosok nem kiváltságosak, mivel azért fizetnek h azok legyenek
Az h ennyien ellenem fordultak a nélkül h kicsit is el gondolkoznak ezen csak azt bizonyítja h rengetek birka van (elnézést) ,akik nem tudnak logikusan gondolkozni
Az h le minősítem magam?
Csak le írtam egy észre vételt, s mindjárt kissé flegmán le lettem támadva

S ha szabad megjegyeznem
Ezért tart itt ez az ország, mert az egyértelmű dolgokat nem veszik észre pedig csak egy kicsit kéne gondolkozni

8 éve 6 hónapja #234750 Írta: Csak úgy valaki

márpedig a prémesek azért jobbak mert prémesek!
Ez bődületes butaság és nem is tudod bizonyítani

Hosszú évek óta a leghidegebb telünk volt.
A prémeseknek sokkal, de sokkal jobb volt. Ellenben, ha a nyár ugyanolyan forró lesz, mint amilyen hideg volt a tél, megkockáztatom, hogy a nemprémeseknek nagyságrendekkel jobb lesz. Aztán a hőmérséklet csökkenésével újfent a prémesek kerülnek előnybe, ezzel is bizonyítva, hogy hosszú távon nem csak az MM, hanem a természet is kompenzál.
Szóval igaz. Replay az nincsen, de küldök egy gázszámlát..... :whistle: :woohoo:

Kb. ennyire komoly, meg ennyit is ér ez a kis "vita"...
A játékban sokat segít a gyakorlás, olvasgatás, videónézegetés (de sokszor elmondták/leírták már...), a fórumozásban meg egy kis érzelmi intelligencia, pár elolvasott könyv, türelem és némi nyitottság a másik véleményének megértésére, elfogadására.

Ez tetszik :)

8 éve 6 hónapja #234751 Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995
És mi az egyértelmű, hogy mi birkák is megvilágosodjunk? Nagyon kíváncsi lennék. Előny a csatákban nincs. A garázsban már van a plusz xp és kredit dehát valamit valamiért. De ilyen hülyeséget írni, hogy a csatában előny van mert valaki fizet. Mentél te már IS-6-al IS-3 ellen? Akkor majd rájönnél mekkora előny fizetni érte. A gyorsabb fejlődés az egyetlen előnye a prémium fióknak a prém tankok meg van pár amelyik elég jó lett de azért még mindig vannak olyan tankok az átlag tech tree-ben is amik jobbak. Szóval akkor várom a bizonyítást, hogy tudjam, miért is vagyok birka. Kíváncsi vagyok a statisztikákkal alátámasztott bizonyítékokra, hogy aki sokat költ a játékra az super unicum és a szar játékosok csak azért szarok mert nem fizetnek. De mielőtt tovább bonyolodnál a hülyeségedbe megsúgom, hogy 300k van az accomba de még mindig nem vagyok még kék sem nemhogy lila. Szóval várom a bizonyítékokat.... ;)

8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #234753 Írta: fly
Megválaszolva: fly

Pop corn
Mellékletek:

8 éve 6 hónapja #234754 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Ezen a forumon mikor vita van, nem szurunk be popcorn-os kepet, mert regi, unalmas es bena is. Csak ugy szolok. :nono:

:cheer:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lord_Loga

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 14 órája 11 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 órája 22 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.