....és szereti,ha a halálcsillaggal kap egy hash-t, a JPE-től egy gold-ot.... KB mással alig lehet meglőni,cserébe 704-el meg rommá pattintottam szerencsétlent...mire rájött,hogy gold helyett robbanót töltsön,addigra nekem volt 5K lepattanóm tőle és kapott tőlem 910-et 3 robbanóval...
Kérhetem tőletek karácsonyi ajándékként a replayokat?
Badger: mivel szemből a Halálcsillagnak se a HESH aranyrepesze, se a rendes repesze nem üti be, így én csak a negyedannyiba kerülő (de ugyanakkora sebzésű) rendes repeszt szoktam lőni rá. Kb. 4 db HE/Badger (8K kredit, másfél-2 perc), ha csapattárs nem segít. A felsorolt tankokon kívül szerintem Type 4-Type 5 heavy is kellene hogy vigye rendes vagy aranyrepesszel. Na meg a sokat átkozott arty
Nagyon legyalázott a Loltraktorjában ez a csávó, csata után meg akartam nézni, hogy milyen játékossal is álltam szemben. Nézem, 55% feletti győzelem. Gondoltam oké. Aztán megláttam ezt:
Én kérek elnézést...
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
Engem a VKbélában kábított be egy Type4 lövés több mint 20 sec-re...arty nem volt a csatában!
Rohadt OP dög egytől egyig a Bagder-rel együtt! 311-340mm átütés nem elég hozzájuk!
...nem akarlak elkeseriteni de a Badgerhez a 350-es pen sem eleg!
Az also lemeze meg eltalalhatatlan szembol egyenlore valamiert.
Mondjuk 355-os a front pancelja.....
....és szereti,ha a halálcsillaggal kap egy hash-t, a JPE-től egy gold-ot.... KB mással alig lehet meglőni,cserébe 704-el meg rommá pattintottam szerencsétlent...mire rájött,hogy gold helyett robbanót töltsön,addigra nekem volt 5K lepattanóm tőle és kapott tőlem 910-et 3 robbanóval...
Lehet,hogy op a badger szemből, de -szerintem- csak a páncélzata...Torta -nekem- sokkal jobban játszható volt...
Na most a 10,5cm-es HE-től nem fog a Badger beszarni!
Világosíts fel engem tudatlant, hogy a fent említettek közül melyiknek van 105-ös lövege?
Amelyiknek a gold skúlója 350-es pennel rendelkezik!
....na fel van világosulva a kartárs?
Nem, de igazából mindegy is.
Strv 103 0 / 103 B
Mind kettonek 10,5cm lovege van.....sztem!
Lehet,hogy én csinálok vmit rosszul( pedig elképesztően sz*rul játszom a halálcsillaggal IS ),de a halálcsillag HESH-e beletol átlag 600-900 között.. Csinálok Neked pár kanyart vele, el is küldöm majd a replay-eket... Mindezt szombaton,mert most is melózom, plusz reggel 7-kor haza,délután 1-re meg ide vissza..szal szombaton kapsz majd pár replay-t...
Kérhetem tőletek karácsonyi ajándékként a replayokat?
Badger: mivel szemből a Halálcsillagnak se a HESH aranyrepesze, se a rendes repesze nem üti be, így én csak a negyedannyiba kerülő (de ugyanakkora sebzésű) rendes repeszt szoktam lőni rá. Kb. 4 db HE/Badger (8K kredit, másfél-2 perc), ha csapattárs nem segít. A felsorolt tankokon kívül szerintem Type 4-Type 5 heavy is kellene hogy vigye rendes vagy aranyrepesszel. Na meg a sokat átkozott arty
A Badger hull-janak also lemezet be tudja utni a Halalcsillag Hesh-el. 2-szer mar sikerult vegrehajtani. Persze nem konnyu eltalalni azzal a pontatlan szar agyuval.
Üdv A kérdésem az lenne :más is tapasztalta a frissítés óta hogy jópár lepattanó lövést nem ad meg a játék?Ez kis tierben nem lenne baj de feljebb már furcsa főleg hogy a küldetést sem tudom oly könnyen teljesíteni.nem mitha lehetetlen lenne csak érdekes . A másik : pz4-el löttem pár méterröl t37-et teljesen beszűkülve de nem vette le a hp-ját nem tudom visszanézni a csatát ,ha esetleg valaki tudna segíteni.
Köszönöm Péter
Üdv A kérdésem az lenne :más is tapasztalta a frissítés óta hogy jópár lepattanó lövést nem ad meg a játék?Ez kis tierben nem lenne baj de feljebb már furcsa főleg hogy a küldetést sem tudom oly könnyen teljesíteni.nem mitha lehetetlen lenne csak érdekes . A másik : pz4-el löttem pár méterröl t37-et teljesen beszűkülve de nem vette le a hp-ját nem tudom visszanézni a csatát ,ha esetleg valaki tudna segíteni.
Köszönöm Péter
1, Mire gondolsz, hogy nem adta meg a lepattanót? Nem tiszta.
2, mellé ment, lánctalp, lepattanó, görgőkön lőttél át, ágyúcső, van pár variáció.
A lövés rólam pattant a játék kijelezte számmal és ikonnal de ezt az értéket utánna nem írta ki a lepattanó lövéseknél csataeseménynél ez néha több lövés is volt egy játékban.VK100,01-el pattantottam a FV215b(183)-t persze inkább véletlen mint tudatos volt, a játéknál kiírta a számot és az irányát a lövésnek de a lepattanó lövésként nem rögzítette.Az utolsó az ST vz,39 nél történt furcsállottam de nem dühitett anyira mint a VK100- nál ,csak nem értem.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...