A lövés rólam pattant a játék kijelezte számmal és ikonnal de ezt az értéket utánna nem írta ki a lepattanó lövéseknél csataeseménynél ez néha több lövés is volt egy játékban.VK100,01-el pattantottam a FV215b(183)-t persze inkább véletlen mint tudatos volt, a játéknál kiírta a számot és az irányát a lövésnek de a lepattanó lövésként nem rögzítette.Az utolsó az ST vz,39 nél történt furcsállottam de nem dühitett anyira mint a VK100- nál ,csak nem értem.
A hatástalan repeszlövedéket nem számolja felfogott sebzésnek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Anna_Blue
Szeretném figyelmeteket felhivni a következö klánra [HFE] Hungarian friendpes in Euro mindenki ovakodjon etöl a klántol egy valodi diktatura Buktaboy nevezetü egyénel az élen 40 napig tartozkodtam a klánban 40 ezer kockát löttem nekik amit a kedves klánvezetök akkor toltak kredit bustra mikkor ök aktivak voltak nem szidalmazni átkozni akarom a klánt csak ova intek mindenkit tölük egy utolso diktatura ma kitettek a klánbol mert állitolag alklánt hoznak létre igaz nem azal a nével nem azal a klánlogal megváltak 25 embertöl mert feltöltik a klánt jobb játékosokal kékekel lilálakal amugy tankot szereztem a cw velük amit azonal ki is váltottam 4000 kötvényért a klán 12 tankot szerzet tehát Magyarok játékosok ovakodjatok a [HFE] Hungarian friendpes in Euro klántol
KÖSZÖNÖM SZÉPEN
Ma 3 mérkőzésben egyszer sem tudtam aktiválni a javítókészletet.
Elég gáz volt "pucéran" állni a tűzben.
hiába nyomtam nem javította a láncot.
dettó. Csak azt hittem h én voltam szokás szerint lassú, de aztán lenéztem h mit is nyomok és "4-es" kisjavító majd felugrik h mit szeretnék javítani és.. semmi. Még mindig csak lőszert akart váltani. Kétszer esc megoldotta.
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#261609Írta: Rathagol27
Megválaszolva: Rathagol27
EU1 asszem lehalt, az EU2 meg már sorbanállás... Szóval dögledezik a szerver... Persze EU1-en folyamat hiányos... be se enged. Ami vicces, mert pont nem voltam csatában
Engem is kidobott most eu1 és sorban állás. Megpróbáltam eu2-őt de ott is sorban állás. Még jó, hogy azt mondtál nem oly rég az új szerver kérdésre többet is elbír ez a kettő.
Nálam is ez a probléma, DE engem az érdekel elsősorban, hogy amikor Prémium nap a jutalom, azt általában azonnal megadja, amint annak feltételei teljesítve vannak, igaz? Most nem kellett volna, hogy megadja? A Pót ellátmányokat megkaptam, viszont a Prémium napot nem. Vagy én értettem valamit félre?
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#261622Írta: DURR_BELE_BUMM
Megválaszolva: DURR_BELE_BUMM
Sziasztok!
A játékot én ma még el se indítottam csak amit olvasgattam itt, a miatt megnyitottam az acc-om(eu.wargaming.net) és párnapja volt kb 5500 aranyam, most meg 189, hová lett az arany?
...Mi a jó büd@s franc van?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...