Megnéztem a replayedet a meccsről. Lassítva az látszik, hogy alsó páncél/talán első görgőn akartad lőni a Tigrist. De valamiért pont a két páncéllemez találkozását találta el a lövedék (ami látszik a képen is), ami miatt onnan lepattant, viszont pont úgy, hogy a frontlemezre pattant. Szerintem egyszerűen elvesztette a lövedék az "erejét" és már nem tudta átütni teljesen a frontlemezt (aminek a találata szintén látszik a mellékelt képen)
Megnéztem a replayedet a meccsről. Lassítva az látszik, hogy alsó páncél/talán első görgőn akartad lőni a Tigrist. De valamiért pont a két páncéllemez találkozását találta el a lövedék (ami látszik a képen is), ami miatt onnan lepattant, viszont pont úgy, hogy a frontlemezre pattant. Szerintem egyszerűen elvesztette a lövedék az "erejét" és már nem tudta átütni teljesen a frontlemezt (aminek a találata szintén látszik a mellékelt képen)
A linkelt képnek köze nincs a görgőhöz.
Javaslom, hogy az örömködőbe általa feltett replayt lesd meg
Mivel a kép félrevezető, mert te csak azt látod, hogy a célkereszt a toronyra néz...De amúgy meg látszik a lövedék becsapódása is, ahogy fentebb leírtam. Csak meg kell nézni a képet alaposan...
Last edit: 7 éve 5 hónapja by szecsibeni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Grande__Reagel
A linkelt képnek köze nincs a görgőhöz.
Admiral, a célkör közeopét nézd, az mutatja, h hova céloz. Az a kis háromszög, amit te fent látsz a lövegpajzsnál kis fekete háromszöget, az a "kurzor", vagy nem tudom minek nevezzem.
Először engem is becsapott, csak utána vettem észre, hogy annak a pozíciója, és a célkor nagyon nincs egymással összhangban. Ha megnézed jobban, láthatod, hogy ő tényleg a görgőre célzott.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni
Nem kell itt mártírkodni. Már fentebb leírtam, hogy hol található a meccs visszajátszása. Ott meg lehet nézni mi történt és nem kell feleslegesen megsértődni a semmin.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Grande__Reagel
Engem is ez viccelt meg, hogy pont a találkozási él kapott, ami felvezette a lövedéket a frontpáncél kémlelőjére ahol pedig ütött egy szép lyukat és erre nem átütő. Ezért is írtam ,hogy wtf mikor vizuálisan látható a sérülés
De a tanks.gg szerint is az a csík automatikus lepattanó. Egy biztos, ha fizetnének érte biztos nem tudnám így ellőni újra.
Mert ott a torony jelen állásában van majd 30cm acél!
De te meg azt áruld el, hogy miért pont ott akartad meglőni....bakker 100x nagyobb átlőhető felületet mutat a Tiger magából, de neked pont azt a felületet kellett kiválasztanod ahol jelen állásában nem tudod átütni alap lőszerrel....
Nem kell itt mártírkodni. Már fentebb leírtam, hogy hol található a meccs visszajátszása. Ott meg lehet nézni mi történt és nem kell feleslegesen megsértődni a semmin.
De te meg azt áruld el, hogy miért pont ott akartad meglőni....bakker 100x nagyobb átlőhető felületet mutat a Tiger magából, de neked pont azt a felületet kellett kiválasztanod ahol jelen állásában nem tudod átütni alap lőszerrel....
Parancsolj. Ha gondolod nézd meg az adott pillanatot
Már megtettem...
A véleményem tartom, de a továbbiakban leszarom.
Nem mondd már, hogy nem látod h hova céloz!? Ha nem látod azt a zöld háromszöget, elhiszem (bár nem értem), de akkor mondd azt. Ha pedig látod, nem gáz, ha elismered a tévedésed...
7 éve 5 hónapja#273176Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Admiral....
Nocturna, (beletörik a nyelvem a nevedbe) és Beni jó fejek.
Nem értem a vita okát, de talán túlreagálod?
Jegyzem meg finoman, bántás nélkül.
Igy utolag beleszolni lehet nem kene, de annyira belemelegedtetek, h n birom ki.
Admiralnak teljesen igaza van a KÈP alapjan smi kpze a lancgorgohoz.
Viszont
1- Ez a kep szerintem a loves utan keszulhetett, mert mar latszik a becspodas.
Tehat a kepbol nem derul ki hova is celzott.
2- A celkor teljesen szetcsuszottnak latszik (hozzateszem telefonon nagyitottam ki.) a fekete kis haromszog egyertelmuen latszik viszont a piros ha az az a kep szelen a lanc folott van, ezeknek a talalathoz talan fedniuk kene egymast, kolomben a loves kiszithatatlan.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...