Az a baj, hogy annyi nyomorult troll járt már itt az oldalon (és én még csak nem tartozom a nagyon régi fórumozók közé), illetve annyi menthetetlen eset, hogy azok, akik akkor még segítettek, vagy akár most is segítenének, előítélettel rendelkeznek az olyanok irányában akik "butaságot" kérdeznek, vagy csak szimplán nem tudnak vmit. (lásd ebben a topicban a tegnapi esetet).
Sajnos a legtöbb ember előítéletes (én is), legyen bármilyen téma. Sokszor nem is lehet rajta csodálkozni.
Annyiban Goldmalac reakciójával nem értek egyet, hogy Robb már régóta van itt ahhoz, hogy trollkodásnak, vagy kötözködésnek tekintsük az ő nemtudomságait. Én úgy ismerem, hogy feltesz egy kérdést (de abban is igazat adok bazsinak és malacnak, hogy a kérdés feltevés nem tűnt éppen egy egyszerű informálódásnak, aki nem ismeri, annak tűnhetett inkább provokálásnak), és ha megkapja rá a választ, megnyugszik, vagy ha tesz egy állítást, amit elmagyaráznak, hogy miért látja rosszul, belátja, és kész.
Én csak annyit kérnék minden fórumozótól, hogy legalább az első esélyt kapja meg mindenki arra, hogy normális választ kapjon felvetésére, még akkor is, ha az addot hibás tézis már többedszerre fordul elő. Persze nehéz dolog, mert elég sok a hülye, itt is, akik hajthatatlanul hülyék... de hátha.
Én mindent itt tanultam a wotinfon, amit jelenleg tudok, cikkekből, elemzésekből, hsz-ekből (na meg youtube

).
Sokkal hasznosabb lenne ez a fórum, meg pláne nyugodtabb...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...