Sziasztok, hogy működik ez a hülye lepattanó rendszer? Mind a 2 ugyanabban a kategóriában van...az egyiket számolta, a másikat nem?? akkor most hogy van ez?
Sziasztok, hogy működik ez a hülye lepattanó rendszer? Mind a 2 ugyanabban a kategóriában van...az egyiket számolta, a másikat nem?? akkor most hogy van ez?
Lehet, hogy HE lőszert használt, azt nem számolja a rendszer.
A legutóbbi frissítés után elkezdtem önjáró löveggel játszani és azt vettem észre, hogy egy kicsit más lett vele a játék. Ha egy alagútba akarsz belőni, gyakorlatilag lehetetlen lett, mert csak az alagút bejáratához engedi a lövést vagy fölé, a célkereszt ugrál fel-le. Be azonban semmikép nem lehet lőni. Ha egy hegyvidéki terepen az út mellett kiálló szikla van és fölé is benyúlik egy szikla, akkor a kettő közötti résbe nem enged belőni. Itt is csak ugrál a célkereszt fel-le. Korábban nem volt ilyen probléma. Nekem nagyon nem tetszik, idegesítő tud lenni, amikor kilőhetnék egy tankot, de nem tudok. Más is tapasztalt hasonlót?
A legutóbbi frissítés után elkezdtem önjáró löveggel játszani és azt vettem észre, hogy egy kicsit más lett vele a játék. Ha egy alagútba akarsz belőni, gyakorlatilag lehetetlen lett, mert csak az alagút bejáratához engedi a lövést vagy fölé, a célkereszt ugrál fel-le. Be azonban semmikép nem lehet lőni. Ha egy hegyvidéki terepen az út mellett kiálló szikla van és fölé is benyúlik egy szikla, akkor a kettő közötti résbe nem enged belőni. Itt is csak ugrál a célkereszt fel-le. Korábban nem volt ilyen probléma. Nekem nagyon nem tetszik, idegesítő tud lenni, amikor kilőhetnék egy tankot, de nem tudok. Más is tapasztalt hasonlót?
Alternatív célzásnál (nem a felülnézet) a közelebb vagy távolabb görgetés segíthet.
Ha már furcsa dolgok, ma este a következőbe botlottam bele: épp nézegetem a tankokat garázsban, hogy melyikkel menjek, erre kapja magát, és a WG által kínált Thunderbolt a háttérben eltűnik.
Szeretnék érdeklődni, hogy mi a magyarázat arra, ha a szovjet fejlesztési fára tekintek a garázsomban és azt látom, hogy a Tier I-es MS-1 járművemen 52k XP van?
Életemben 1 csatát mentem vele a statisztika szerint...
A tankon lévő harci tapasztalatot nem tudom átváltani szabad xp-re, gondolom mert még nincs kifejlesztve belőle minden Tier II-es jármű.
Szóval nem értem miért kaptam rá ennyi harci tapasztalatot.
Értem, köszi szépen a felvilágosítást. Valóban játszottam azzal a játékmóddal a napi küldik miatt.
Ezek szerint azért ment a szovjet Tier I-re az XP, mert szovjet járművel volt játszható a Halloween-i trutymó gyűjtögetés (ugye csak az Mt 25-tel lehetett belépni a csatába).
Ma volt szerencsém ehhez a furcsa dologhoz:
Az a sztori, hogy 268v4-gyel pusholtam fishermans bay városi részét, szembe jött egy vk100.01p. Összesen 5x lőttem rá, 2x misseltem, 3x pedig a kupolát eltaláltam, amiből volt 2 sebző lövés meg egy crit+0...
Lényeg a lényeg, nem is tudtam, hogy a parancsnok nyakába vannak a lőszerek abban a tankban
Szerintetek ezt most hogy?
Ohh drága jó Istenem.... Le akarta ászolni az MS-1-et, Kellett hozzá pár csata.
T34-85 el futottam össze vele. Beszorultam egy lövésesen,ha kinézek halál. Hiába kérleltem, hogy gyere mozdulj meg a leghátsó bokorból full HP-n vagy, nem lesz baj. ááá dehogy. Asszondja... mindenki úgy játszik ahogy akar. ...és nem.
Végülis igen mindenki úgy. Kár, hogy nincs egy játékos mód botok ellen. Néhányan azt is élveznék.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...