Karácsony tájékán nagyon fura dolog történt a játékban. A csaták előtti visszaszámlálás alatt a következőt irta ki:
Küldetés: bombázd narancsokkal az ellenséget vagy látogasd meg bázisukat.
másik verzió:
Küldetés: foglald el ezt a középső asztalt vagy csendesítsd el hangoskodó látogatóid.
Vajon ezt direkt csinálta a WG vagy csak az én gépem bugos?
Másnak is előfordult már ilyen?
Szia!
Szandekosan csinalta a Wargamin, nem felreforditas, nem Google Fordito es nem neztek hulyenek senkit. Szimplan a karacsonyi hangulathoz probaltak kicsit ilyesfajta modon hozzatenni egy kis pluszt.
Szivesen
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Chaos_42, Wick
valszeg az álca festés 100 csatás bérlés lett meg hosszabítva az szokott 75 ezer be kerülni
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ovics
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Tommybear
Látogató
6 éve 4 hónapja - 6 éve 4 hónapja#288536Írta: Tommybear
Megválaszolva: Tommybear
Az M46 Pattonnal (VIII-as tier) lepattintottam a JG.PZ E-100-as, 1050-et érő, brutális sebzését és utána egy APCR lőszerrel, szemből kilőttem. Igaz nem volt már sok élete (173 HP) de azért furcsának találtam,hogy túléltem és a 90 mm-es löveggel ki tudtam lőni ezt a szörnyeteget.
Győzelmi arányt lehet valamivel nővelni? Vagy szerencse hogy milyen csapatot kapok?
Átlagos (-nak gondolt, nem wn8 szempontjából) játékosként én régóta azt érzékelem (hiszem, tapasztalom), hogy semmivel. Ha jön a "hullám", meg kell lovagolni vagy nagy levegőt kell venni.
Átlag feletti játékosok talán a meta-futrinkákkal tudják némileg kontrollálni a dolgot.
Igen, tobb csatat kell nyerni. Resztvenni a csataban, sajat HP-t lesebezni es meg tobbet is, szamitva, hogy a csapattarsak nem fogjak ezt megtenni. Ezenfelul meg egyutt elni a csataval, figyelni a terkepet, helyezkedni, pozicionalni. Ez amit egyenkent meg tud tenni az ember.
Okoz ez 100% WR-et? Nem. De legalabb lesz eselye a novekedesnek, tovabba lesz jogalapja a kritikaknak, a csapat leszolasanak es az erzetnek, hogy a maximumot nyujtottuk.
Azt varni, hogy mas lehozza a csatat meg total falsch.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Laccvacc
wot-life oldalon minden játékos statisztikája fönnvan?
Legutóbbi csatában volt egy nulla sebzéses porfogónak se jó játékos skorpiong-vel, de eszerint az oldal szerint nem is létezik, se ezzel a járművel se úgy általában. hu.wot-life.com...96653/
Persze van rá magyarázatom, de ugye az konteo xD
Igen, tobb csatat kell nyerni. Resztvenni a csataban, sajat HP-t lesebezni es meg tobbet is, szamitva, hogy a csapattarsak nem fogjak ezt megtenni. Ezenfelul meg egyutt elni a csataval, figyelni a terkepet, helyezkedni, pozicionalni. Ez amit egyenkent meg tud tenni az ember.
Okoz ez 100% WR-et? Nem. De legalabb lesz eselye a novekedesnek, tovabba lesz jogalapja a kritikaknak, a csapat leszolasanak es az erzetnek, hogy a maximumot nyujtottuk.
Azt varni, hogy mas lehozza a csatat meg total falsch.
Minden meccsen meglövöm a hpt, de amíg a csapat nem tesz semmit addig nem tudok mit kezdeni. 2000 wn8 spotter bokorba veri,és várja a csodát...
Valaki mesélje már el hogy egy 25T tank mióta nem tud át menni egy vízszintes 5cm vastag acélrudon? Mert jó a fizika a játékban hogy házakat le lehet tarolni de egy pici fémen már nem tud át menni a tank és fentakad rajta mint ha Tank csapda lenne Redsire pályán a lezúhant léghajónál.
Hm.
Volt ma egy csatám, artyval próbáltam lőni egy játékost, akárhányszor rácéloztam arrébb ment a célkereszt, elé-mögé tudtam célozni, meg úgy általában bárkit-bármit, de ha a tankjára mentem rögtön "arrébb lökte". Ilyet se láttam eddig. Nyílt terep volt.
Valóban a wotlife nem pontos adatokat ír le.
Tanks.gg is furcsa adatokat mutat, 24 órásnál 38.000 wn8, 7 naposra ír 9000-ast az összesítet meg 785. tanks.gg/eu/kamizza
sziasztok , miért van az, hogy becélzok valakit és egyszerüen leesik a célkereszt, ha egyszeri eset lenne nem irnék ide, de tökre gyakori. A kérdésem az lenne, hogy wot hiba , vagy csalás?
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...