Meg tudná mondani nekem valaki hogy mi lehet az oka annak hogy egy negyed tárat is néha random eldurrogtatok úgy hogy nem én lövök? A gép lehet szar vagy játék szarakodik nem tudom de sokba kerül az tutti.
Meg tudná mondani nekem valaki hogy mi lehet az oka annak hogy egy negyed tárat is néha random eldurrogtatok úgy hogy nem én lövök? A gép lehet szar vagy játék szarakodik nem tudom de sokba kerül az tutti.
A 8-as verziókban volt ilyen Bug. Egyszer-Kétszer belefutottam akkoriban.
De számos oka lehet így is. 1 bug a játékban, 1 nem megfelelő mod, micro lag, vagy maga az egér.
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#171658Írta: Quentin_KR
Megválaszolva: Quentin_KR
Bár nem miattam mennek a wg-s srácok Hawaii-ra nyaralni, de azért a prém fiókom megvan 4-5 hónapja folyamatosan illetve vettem már 3 db tankot s pár garázshelyet is. Sokszor olyan mint ha periódusokra lenne osztva a játékmenet, normál csatás sorsolásokat tekintve. Pár napig minden okés fele-fele arányban hozom a győztes/vesztes meccseket,olykor 3-4 meccs egyfolytában II. ill. I. osztály is összejön. Aztán jön egy újabb időszak, mindent ugyanúgy csinálsz, de kezd feltűnni hogy 7-8 meccsen is veszítesz sorban, illetve ami külön érdekes ,és a rossz periódusban többször előfordul, hogy hiába megyünk 5-en 6-an csapatban az arty-k csak engem látnak s legtöbbször "egylövéseznek" is. Fura dolgok ezek...
ui.: most jöhetnek a "meg kell tanulni játszani, stb. válaszok,építő kritikát szívesen olvasok, a többi különösebben nem érdekel
Last edit: 9 éve 8 hónapja by Quentin_KR.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HondaCB1300SA
Probálom megérteni a játékot de egyszerüen nem megy mikor 9es tank 4 skiles 121%legénységnél 5 tank szenböl szarálövi a tankot és ezt szó szerint értendö te meg egyszeruen nem tudod eltalálni 10 méteröl 5 álló tankot mert lepatan sérülés nélkul átmegyrajta, él találod a tornyát és csak a lánctalp sérül ha ezek a dolgok nem furák akkor mi?
Ilyen vagy hasonló sztorija mindenkinek van szerintem.
Csak 2 az elmúlt 2 hétből:
1, Su152 152 mm-es repesszel meglövöm a Wtpz4 tornyát mert csak az látszik ki a szikla mögül és csak a lánc sérül. Nem leesik csak sérül. Sebzés:0
2, ISU még ugyanez a 152 mm-es löveg. Tolatok be egy domb mögé. szemben a fél vörös hadsereg. Rám ront egy full Hp-s Waffentróger. Én már semmit nem látok belőle már a csövem is a dombocska mögött van. de mint utolsó esély csak megnyomom a bal egérgombot. És láss csodát elpárolgott.
Ez a két véglet. Egyiknek sem kellett volna megtörténnie de mégis megtörtént.
ui.: Nekem kezd gyanús lenni, hogy még full grafon sem ott vannak a tereptárgyak kontúrjai ahol lenniük kéne. Főleg a sziklák szívatnak.
Ez pusztán RNG.
Képzelj el egy csatát ahol a tankod minden képessége 25%-al vissza van véve.
Nekem a mai nap ilyen.
Tegnap 2500wn8, ma 1500, úgy hogy a 30 napos összesítésben 2200 körül vagyok.
Egyszer ad egyszer elvesz, az RNG olyan mint az állam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Quentin_KR
1, A Wt tornya ha jól emlékszem 8mm re van modellezve. A Su 152 mm es repesz lőszerének legkisebb átütése 65mm Nem fér bele a -25% ba tehát sebzni kellene
2, Mint mondtam csak a torony látszódott, a testből semmi. Egyértelműen találatot kapott a legénység visszajelezte. Bizonyos tankok tornya el tudja a repeszt téríteni vagy nyelni adott szögből. Ez RNG. A wt hmm.. talán ha az ágyú behúzza modul sebzésbe, de az ágyúja nem sérült szóval nem.
3, A su 152 repesz robbanási sugara 3,66 méter. Tehát ha a lövedék el is repül a wtpz4 tornya felett és 3.66 méteren belül becsapódik akkor elképzelhető hogy sérül a lánctalp a visszacsapódó repeszektől. De ebben az esetben nem volt mögötte semmi.
Ez nem Rng. Ez egyszerűen egy összefoltozott játék hibája, ami lássuk be sokat veszített már régi fényéből.
Probálom megérteni a játékot de egyszerüen nem megy mikor 9es tank 4 skiles 121%legénységnél 5 tank szenböl szarálövi a tankot és ezt szó szerint értendö te meg egyszeruen nem tudod eltalálni 10 méteröl 5 álló tankot mert lepatan sérülés nélkul átmegyrajta, él találod a tornyát és csak a lánctalp sérül ha ezek a dolgok nem furák akkor mi?
Ilyen vagy hasonló sztorija mindenkinek van szerintem.
Csak 2 az elmúlt 2 hétből:
1, Su152 152 mm-es repesszel meglövöm a Wtpz4 tornyát mert csak az látszik ki a szikla mögül és csak a lánc sérül. Nem leesik csak sérül. Sebzés:0
2, ISU még ugyanez a 152 mm-es löveg. Tolatok be egy domb mögé. szemben a fél vörös hadsereg. Rám ront egy full Hp-s Waffentróger. Én már semmit nem látok belőle már a csövem is a dombocska mögött van. de mint utolsó esély csak megnyomom a bal egérgombot. És láss csodát elpárolgott.
Ez a két véglet. Egyiknek sem kellett volna megtörténnie de mégis megtörtént.
ui.: Nekem kezd gyanús lenni, hogy még full grafon sem ott vannak a tereptárgyak kontúrjai ahol lenniük kéne. Főleg a sziklák szívatnak.
Minimalis keses mindig van a szerver es a kliens kozott.
1, A Wt tornya ha jól emlékszem 8mm re van modellezve. A Su 152 mm es repesz lőszerének legkisebb átütése 65mm Nem fér bele a -25% ba tehát sebzni kellene
2, Mint mondtam csak a torony látszódott, a testből semmi. Egyértelműen találatot kapott a legénység visszajelezte. Bizonyos tankok tornya el tudja a repeszt téríteni vagy nyelni adott szögből. Ez RNG. A wt hmm.. talán ha az ágyú behúzza modul sebzésbe, de az ágyúja nem sérült szóval nem.
3, A su 152 repesz robbanási sugara 3,66 méter. Tehát ha a lövedék el is repül a wtpz4 tornya felett és 3.66 méteren belül becsapódik akkor elképzelhető hogy sérül a lánctalp a visszacsapódó repeszektől. De ebben az esetben nem volt mögötte semmi.
Ez nem Rng. Ez egyszerűen egy összefoltozott játék hibája, ami lássuk be sokat veszített már régi fényéből.
Az előtted írónak akartam válaszolni.
A Te eseted valóban érdekes, meg is nézném a visszajátszását.
Nem mentem a csatákat, csak az utolsót.
1 mentett replay-om van most. Az is csak azért mert jó benne gyönyörködni. Egy vérbeli 13-90-es akció, amikor jól adja a játék. De ez sajna nem vág az RNG témába.
Sziasztok.
Valaki találkozott már olyannal,hogy játék közbe megszünik a billentyűzet.Ugy mintha 2 sec-re kihuznád és vissza.Ha csatába vagyok és ezt csinálja akkor épp az utolsó mozdulatot csinálja pl:csak körbe forog a tank és csak a tornyot lehet mozgatni,meg lőni.Előző verzióba is csinálta,igaz akkor többször.Cseréltem billentyűzetet,gépet is átnézettem-ott minden ok.
Sziasztok.
Valaki találkozott már olyannal,hogy játék közbe megszünik a billentyűzet.Ugy mintha 2 sec-re kihuznád és vissza.Ha csatába vagyok és ezt csinálja akkor épp az utolsó mozdulatot csinálja pl:csak körbe forog a tank és csak a tornyot lehet mozgatni,meg lőni.Előző verzióba is csinálta,igaz akkor többször.Cseréltem billentyűzetet,gépet is átnézettem-ott minden ok.
Csak egy felvetés, de nem lehet, hogy a lag egy formája? régen jártam én is így, még lőni is tudtam (aztán kiderült, hogy ki voltam fagyva)...
...és ha már itt járok. Olvastam már mástól is, de kíváncsi lennék arra, hogy hány embert érint a Fisherman's Bay-i kifagyás? Rendszerint, ha alulról indulunk és ha eljutok a végjátékban a jelölt szektorokba, olyan szinten fagyok ki, hogy csak a feladatkezelő reagál... persze feladat befejezés, restart, és jó eséllyel halott vagyok, mire visszalépek (mert ugye épp vágtázás közben ér a meglepi, így általában belesétálok az ott kempelő TD-k sortüzébe). Modokat nem használok, teljesen "gyári" módban játszom... de megtörtént már minden tierben, szinte minden tanktípusnál (kivéve persze az artyt).
Sziasztok.
Ez mindenképp lag.
Én olyannak találkozom mostanában ami nagyon zavar, hogy kilőnek és nem működik az ESC. nem tudok a csatából kilépni. Persze ettől nagyon mérges leszek és Alt+F4
Igaz én ha nem is sokfajtát, de használok modokat. De ezeket megbízható forrásból az Odem Mortis modpackból, ahol azért kiszűrik a bugos modokat.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...