Tegnap konkrétan egy óra negyvenöt perc állt rendelkezésemre és volt egy bizonyos célom. Ehhez a célhoz, ami nyilván nem a statisztika növelése ki kellett lépnem a csatából, hogy mehessek egy olyanba, amiben tudom teljesíteni a követelményeket... Küldetéseket kapcsoltam be, azokat csináltam. Meg is lett az újabb női legénység, időn belül. Igen etikátlan 0:10-nél kilépni, meg az is etikátlan, hogy 10 lövésből 1 sebez ilyenkor. Semmi baj nincs ezzel, stat már régen nem mérvadó számomra. Én elértem amit kitűztem célként, ha van kedvem megyek, ha nincs akkor nem. Ha van kedvem kilépek, ezzel nem ártok senkinek. Nem anyázok a 10. vereség után sem, a kredit és xp büntetést én állom, max egy kevés hp-val kevesebbet tud lelőni az ellen, ez csak azokat zavarja, akik wn8-ra játszanak. Az is elismerésre méltó, nem baj, engem nem zavar. Ki így ki úgy játszik. Egyébként sokkal etikátlanabb dolog 300 wn8-cal tier X-ben rontani a csapat győzelmi esélyeit....Felszerelés, jobb legénység nélkül jönni magas tierekbe stb. Nem kívánok vitát nyitni, mindenkinek más a játékról alkotott képe. Nekem tegnap sajnos nem fért bele a 0:15-ös tökölés. És így el is értem a kitűzött célt. Bann nem jár érte valóban, legalábbis nem azonnal, tegnap sok csatából léptem ki, nem kaptam érte semmit, csupán xp és kreditmegvonást. Most így alakult. A kék statomból egyébként eddig még csak hátrányom származott. Arty fókusz, rage a chaten, saját csapattárs belémlőtt, mert cheater vagyok, tier X-ben meg ha én vagok a legjobb wn8-as játékos, kapom is a fókuszt, még tier VIII-as tankban is. Annyira meg nem vagyok gyakorlott, hogy erre is tudjak figyelni... Statból én már csak két dolgot figyelek, mégpedig a pontosságot és átütést, amikor pontosn lő a löveg, akkor magas a winrate, amikor trollozi, akkor alacsonyabb. Egyszerű ez.Sztem az lenne korrekt, ha mindig kírnák, hány % rng + ill. - t kaptál az adott lövésre. Mert minden ezen múlik. Tegnapi nyertes meccseim mind teljesen lehetetlen helyzetekből lettek visszahozva, mert az rng az oldalunkra állt. 0:10-nél tapasztalataim szerint viszont nincs mit kezdeni 10k hp hátrányban. Onnan már csak egy-két lövés és jön a vége, aztán artykeresés stb. Csupa időhúzó dolog. Ha van időm játékra akkor maradok, ha nincs(nagyon ritka), akkor kilépek ilyenkor...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...