PZoli,Szia, Légyszi világosits már fel, erre a Borrasquera is a hagyományos ELC,AMX felszerelések mennek?
Az én ELC Even 90-emen "Parancsnok látási rendszer" + "Alacsony kibocsájtású kipufogó rendszer" + Lila kötvényes Optika van jelenleg kísérleti jelleggel és egyenlőre elégedett vagyok (teszem hozzá, hogy 7 skilles legénység és pótkaja is van a maximális felderítési és rejtőzési értékek elérése miatt, mert számomra ez a fontos, a harci értéke javítását elengedtem, ebből több hasznom van).
A Borrasque-mon jelenleg venti + vstab + optika van. Pótkaja + Bia + venti + álcafestés + álcázás skill 41/31-es rejtőzést eredményez, ami elég jó. Ennél a tanknál még nem kísérleteztem, hogy mit cseréljek ki másra a felszerelések 2.0 miatt. Az alap soft statjai mind 0.10-esek, ami elég jó, szóval elgondolkodom, hogy nem biztos, hogy kell az a Vstab rá és helyette vagy a "Fejlesztett forgási mechanizumus"-t (ami kb. egy fél vstab + forgási/toronyforgási sebesség gyorsítás) vagy a "Alacsony kibocsájtású kipufogó rendszer"-t (47/37-es álcázás) tennék, ami már egy light-hoz is méltó mozgás közben is. Elgondolkodtató, hogy a célzási sebességet (Fejlesztett célzórendszer) vagy a pontosságot (Fejlesztett célzás) javítsam (amik elég rosszak alapban), de nem tudom. Szerintem a venti + "Alacsony kibocsájtású kipufogó rendszer" + Optika-val fogom kipróbálni.
Azért azt meg kell említsem, hogy Borrasque-val nem játszottam olyan sokat, szóval azt a tankot még nem érzem, lehet teljesen más az ideális konfig, szóval remélhetőleg nálam szakavatottabbak is hozzászólnak.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...