Jelenleg 91 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 11 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Csak egy kérdés

5 éve 2 hete #299087 Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano

Érdekelne a tapasztalatotok a 45 napi küldetés által szerezhető cuccokkal kapcsolatban, hogy ti miket kaptok. Én az esetek 80%-ban a 3db xp boostert, néha 1 nap prém fiókot és még ritkábban (eddig összesen 3-szor fordult elő) univerzális legénységi könyvet.
Nálam nagyon úgy néz ki, hogy nem arányosan 33.3% jut mindegyikre, egyértelmű az esélysorrend. Van aki vezet erről statisztikát vagy odafigyel egyáltalán rá, nektek hogy adja?

A pontosság kedvéért: gondolom a 45. küldetés által szerezhető cuccokra kérdezel (és nem az odáig vezető 45 küldetésre)
Eddig én 5 alkalommal toltam végig/értem el a 45. küldetést, most megy a 6.
Érdekes módon nálam mind a 6 alkalommal 100 db kötvény volt az egyik jutalom, A másik jutalom a következők szerint oszlott meg: 3 alkalommal legénységi xp booster, 2 alkalommal 1 napos prém fiók, 1 alkalommal univerzális legénységi könyv.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Slandyke
Téma zárolva.
5 éve 2 hete #299090 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Köszi a választ!
De akkor PC és konzol között továbbra sincs crossplay? (És nem is lesz gondolom...)

A Blitz esetén lehet beszélni ilyesmiről, abból van Steam (PC), Android, Ios és Nintendo Switch változat is, amik között van crossplay. Mondjuk a Blitz eléggé le van butítva a telefonok szintjére, így messze nem olyan élmény, mint a pc-s vagy a konzolos wot.
Téma zárolva.
5 éve 6 napja #299241 Írta: siemkaktopl
Megválaszolva: siemkaktopl

Most mentem fel játszani. Pár igen gyalázatos meccsen lealáztak. Mégis felugrott egy ablak, hogy 'Nagyszeű teljesítmény!" Előző csatában kilőttem majdnem mindenkit. Nyertél érte egy egyedi kupont. Ideje kényesztetned magad. WTF?? :ohmy: :beer:
Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 6 napja #299243 Írta: atilis81
Megválaszolva: atilis81
Ezt mindenkinek feldobja havonta-kéthavonta, teljesítménytől függetlenül, csak hogy vásároljál valamit a prémium boltban.
Téma zárolva.
5 éve 6 napja #299244 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Ezt mindenkinek feldobja havonta-kéthavonta, teljesítménytől függetlenül, csak hogy vásároljál valamit a prémium boltban.

Ja, csak nekem kivétel nélkül korlátozott, ahol megvehetném mondjuk az online shopban állandóan bent lévő tankokat, stb. és még véletlenül sem valamelyik OP cuccot, mert azokra nem érvényesek. :D Évek óta nem kapom a szülinapi 30%-os bármire kupont sem. Döntsék már el, hogy akarják-e, hogy vásároljak vagy sem? :D Na jó, csak vicceltem. Nem én vagyok a célközönség.
Téma zárolva.
5 éve 5 napja #299247 Írta: nemo510
Megválaszolva: nemo510
ÜDV!
Az évfordulós érméket el lehet tapsolni?
Vagy lesz még valami?
Bocs ha már volt.
:thx2:
Téma zárolva.
5 éve 5 napja #299263 Írta: PZoli

ÜDV!
Az évfordulós érméket el lehet tapsolni?
Vagy lesz még valami?
Bocs ha már volt.
:thx2:

Elvileg nem lesz semmi új már. Elvileg... :D
Én ráérek, majd elköltöm az utolsó héten, az a biztos. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: nemo510
Téma zárolva.
5 éve 3 napja #299281 Írta: PZoli
Kigyújtás, modulsebzés mechanikájában járatos játékosokat kérdezném, hogy lehetséges egy sértetlen E75-öt átütő találat nélkül (HE) egy lövéssel kigyújtani modulsérülés okozása nélkül? Az alábbi replayben 50 másodperccel a kezdés után egy troll ágyús T43-nak sikerült. Ráadásul volt a tankon "Módosított konfiguráció", ami +150%-ot ad a motornak, üzemanyagnak, ammonak. Volt automatikus tűzoltó készülékem, szóval nem volt gond, csak érdekelne a hogyan.

wotreplays.eu/s...i-e_75
Téma zárolva.
5 éve 3 napja #299283 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Kigyújtás, modulsebzés mechanikájában járatos játékosokat kérdezném, hogy lehetséges egy sértetlen E75-öt átütő találat nélkül (HE) egy lövéssel kigyújtani modulsérülés okozása nélkül? Az alábbi replayben 50 másodperccel a kezdés után egy troll ágyús T43-nak sikerült. Ráadásul volt a tankon "Módosított konfiguráció", ami +150%-ot ad a motornak, üzemanyagnak, ammonak. Volt automatikus tűzoltó készülékem, szóval nem volt gond, csak érdekelne a hogyan.

wotreplays.eu/s...i-e_75

A csókának az élete lövése volt, az kétség nélküli, a háttérmechanika pedig csodás (igazából 1 lehetőség van csak)
A konfiguráció (függetlenüla felszereléstől, mert az is hasonlót ad), megvéd 1X (ez fontos !!!) egy üzemanyag tűztől, lőszerrekesz robbanástól, vagy motor megsemmisüléstől.
A lőszerrekeszt ilyen módon nem lehet egy olyan kaliberű ágyúval kilőni, így az kiesik.
Az üzemanyagtartály nem sérült, de tűz az volt, így ez is kiesik.
A T-43 ellőtte a motorod, amit a felszerelést instant negált, tehát megjavította, de van egy olyan effekt, hogy a motor sérülésnél egy adott % eséllyel tűz keletkezik a tankban. Erre az esetedben 5% esély volt. Megtörtént.
UI:
Vakon meg tudom mondani, hogy nincs a legénységeden megelőző karbantartás, azzal 0% lett volna az esélye egy ilyen tűznek, habár ami történt, talán 1:200-hoz esélyes volt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Rohamnyuszi, Slandyke
Téma zárolva.
5 éve 3 napja #299284 Írta: PZoli

wotreplays.eu/s...i-e_75

A csókának az élete lövése volt, az kétség nélküli, a háttérmechanika pedig csodás (igazából 1 lehetőség van csak)
A konfiguráció (függetlenüla felszereléstől, mert az is hasonlót ad), megvéd 1X (ez fontos !!!) egy üzemanyag tűztől, lőszerrekesz robbanástól, vagy motor megsemmisüléstől.
A lőszerrekeszt ilyen módon nem lehet egy olyan kaliberű ágyúval kilőni, így az kiesik.
Az üzemanyagtartály nem sérült, de tűz az volt, így ez is kiesik.
A T-43 ellőtte a motorod, amit a felszerelést instant negált, tehát megjavította, de van egy olyan effekt, hogy a motor sérülésnél egy adott % eséllyel tűz keletkezik a tankban. Erre az esetedben 5% esély volt. Megtörtént.
UI:
Vakon meg tudom mondani, hogy nincs a legénységeden megelőző karbantartás, azzal 0% lett volna az esélye egy ilyen tűznek, habár ami történt, talán 1:200-hoz esélyes volt.

Köszönöm a levezetést. Valóban nincs megelőző karbantartásom.
Azt gondoltam, hogy a kigyújtási százalék csak akkor érvényesül, ha sérül is a motor vagy üzemanyagtartály. Tanks.gg szerint a T43-nak 165 a "damage vs module" értéke a trollgunnal. E75-nak alapból 320-as a motor életereje, de a "módosított konfiguráció" miatt ez 800. Azt hittem, hogy ilyen kis kaliberrel, átütési értékkel és átütés nélkül ilyen nem történhet meg.

Amúgy nemrég vettem meg az E75-öt és legelső csatámban 2-ből 2-szer lőtték sárgára a motromat (tudtam, hogy hasonlóan érzékeny ott, mint a Löwe) a hason keresztül. Ekkor döntöttem úgy, hogy itt az ideje kipróbálni az új "módosított konfigurációt", lássuk ér-e valamit. A tapasztalatom az, hogy nagyon megéri, hiába, hogy elvesztek egy slotot a bónuszadó cuccoktól, nekem legalábbis ez fontosabb. Azóta egyetlen egy motor/üzemanyag/ammo sárgulásra sem emlékszem, pedig egy darabig még striguláztam is a moduldérülés mentes köröket és már 58 csatánál tartok. A Löwe-re is felraktam és az addigi rendszeres motorsérülés ott is teljesen megszűnt, ahogy ammo-t és üzemanyagot sem kaptam vele, bár ezzel nem játszottam túl sok csatát azóta.
A felszerelések 2.0-val sikerült egy valóban használható cucot csinálniuk a régiek összegyúrásából és buffolásából, a modulra érzékeny tankoknak érdemes egy próbát tenniük, nekem eddig nagyon beváltak (bár mindkét esetben speciáis slotban tudom használni, tehát +100 helyett +150%-ot ad, nem tudom, hogy "sima" +100%-ot mennyire lehet érezni).
Téma zárolva.
4 éve 11 hónapja #299301 Írta: demo001
Megválaszolva: demo001
sziasztok.. nem tudtok valami tippet, esetleg valami megoldást adni, hogy hogy szüntethetném meg az EU2-n a szerverlaggokat? kb 1 hete jelentkezett a probléma,, az EU1 probléma nélkül megy laggok nélkül..
a játékkal kb 7 éve játszok kisebb-nagyobb kihagyásokkal, és eddig ilyen probléma még nem volt.. válaszokat előre köszönöm :)
Téma zárolva.
4 éve 11 hónapja #299305 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

sziasztok.. nem tudtok valami tippet, esetleg valami megoldást adni, hogy hogy szüntethetném meg az EU2-n a szerverlaggokat? kb 1 hete jelentkezett a probléma,, az EU1 probléma nélkül megy laggok nélkül..
a játékkal kb 7 éve játszok kisebb-nagyobb kihagyásokkal, és eddig ilyen probléma még nem volt.. válaszokat előre köszönöm :)

Ha tényleg szerver lagról van szó, akkor azzal te nem tudsz mit kezdeni, akkor a hiba vagy ténylegesen a szerveren van vagy valamelyik internet szolgáltatónál. Az EU1 és az EU2 nem egy helyen (nem is egy országban) vannak, így könnyen előfordulhat, hogy csak az egyiknél tapasztaltad. Lehet próbálkozni a hálózati beállításoknál más DNS címek megadásával, de nem biztos, hogy az segít.
Téma zárolva.
4 éve 11 hónapja #299310 Írta: Yan-Chi
Megválaszolva: Yan-Chi
Nálam is volt kb. 1 hete, bár én mindkét szerveren szenvedtem. Adtam fel egy jegyet, mellékeltem a javasolt ping-méréseket. Kaptam egy semmitmondó általános választ, de aztán láss csodát, a válasz után minden rendbe jött.
Persze vannak véletlenek...:whistle:
Téma zárolva.
4 éve 11 hónapja #299313 Írta: andrecucu
Megválaszolva: andrecucu
Sziasztok!
Nállatok sincs motor hang a frissítés óta vagy csak az enyém szar?
Téma zárolva.
4 éve 11 hónapja #299314 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Sziasztok!
Nállatok sincs motor hang a frissítés óta vagy csak az enyém szar?

Mod nélkül próbáltad?
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 7 órája 54 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 1 órája 4 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 11 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.