Jelenleg 124 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 4 perccel ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 20 perccel ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 12 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja

Csak egy kérdés

5 éve 3 hete #299013 Írta: Cronos
Megválaszolva: Cronos
húha....nem tudom mit tettem, vettem.....
Téma zárolva.
5 éve 3 hete #299014 Írta: Cronos
Dear kalman2122!
Thank you for your purchase in the Wargaming Shop.
Payment information:

Your purchase: Bármilyen mennyiségű arany

Amount of items: 10000

Cost: 30.61 GBP

Order number: 111f921e-bdd7-420d-b7ec-c1c0c83585dd

Transaction ID: 1655992223886644

Payment method: Maestro, Visa, MasterCard, UnionPay, JCB, Diners, Discover

Date and time of purchase: 2020-09-04 12:26:28 UTC
Please note that during the purchase process you have agreed to immediate delivery of a purchase order and, therefore, to loss of your right of withdrawal.
For virtual goods that are granted for a certain period of time (e.g. time-limited premium account if included), the right of withdrawal will expire after 14 calendar days from the day of the conclusion of this purchase contract.
For more information regarding the right of withdrawal, please refer to our Terms of Service (sections 8.4 and 8.5).
Best regards,
Wargaming Premium Shop

Legal documents
© 2020 Wargaming.net Premium Shop
Téma zárolva.
5 éve 3 hete #299015 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Dear kalman2122!
Payment information:

Cost: 30.61 GBP

Order number: 111f921e-bdd7-420d-b7ec-c1c0c83585dd

Transaction ID: 1655992223886644

Payment method: Maestro, Visa, MasterCard, UnionPay, JCB, Diners, Discover

Date and time of purchase: 2020-09-04 12:26:28 UTC
Please note that during the purchase process you have agreed to immediate delivery of a purchase order and, therefore, to loss of your right of withdrawal.
For virtual goods that are granted for a certain period of time (e.g. time-limited premium account if included), the right of withdrawal will expire after 14 calendar days from the day of the conclusion of this purchase contract.
For more information regarding the right of withdrawal, please refer to our Terms of Service (sections 8.4 and 8.5).
Best regards,
Wargaming Premium Shop

Legal documents
© 2020 Wargaming.net Premium Shop

Ez alapján 10.000 aranyat vettél. Látnod kéne a garázsodban.
Ha mást akartál volna venni és még nem költöttél belőle, akkor vissza tudod csinálni a tranzakciót.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Cronos
Téma zárolva.
5 éve 3 hete - 5 éve 3 hete #299016 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Hű B+!
Általában az ember elkezd játszani valamive, az megtetszik neki, esetleg jól is megy vele és elkezd rá költeni. Viszont téged nem értelek, még 400 csatád sincs, csont fekete stat, de 7db tier8-as prémtank már begurult a garázsba. Lenyúltad a fater bankkártyáját, vagy mi? :lol:
És ráadásul azt sem tudod mit veszegetsz. :lol:
Igazi fogyasztó. :P
Téma zárolva.
5 éve 3 hete #299017 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999

Hű B+!
Általában az ember elkezd játszani valamive, az megtetszik neki, esetleg jól is megy vele és elkezd rá költeni. Viszont téged nem értelek, még 400 csatád sincs, csont fekete stat, de 7db tier8-as prémtank már begurult a garázsba. Lenyúltad a fater bankkártyáját, vagy mi? :lol:
És ráadásul azt sem tudod mit veszegetsz. :lol:
Igazi fogyasztó. :P

És ezzel inkább nem is láttam semmit
Téma zárolva.
5 éve 2 hete #299023 Írta: Cronos
Hű B+!
Vannak irigyeim? Akkor valamit jól csinálok. Ha szarul tenném, nem irigykedne rám senki.
Ne irigykedj, csináld utánam!
Majd akkor megszólíthatsz!
Epp az ilyenektől megy el az ember kedve mindentől!
Téma zárolva.
5 éve 2 hete - 5 éve 2 hete #299025 Írta: zics911
Megválaszolva: zics911

Hű B+!
Vannak irigyeim? Akkor valamit jól csinálok. Ha szarul tenném, nem irigykedne rám senki.

jogos. teljesen igazad van. én is rühellem, mikor egyesek a másik zsebében turkálnak. szánalmas dolog.

más: mindig kiváncsi voltam, hogy ilyen szinten mit élveznek az emberek a játékban. nincs szándékomban bántani, csak kiváncsi vagyok, hogy mi-merre...úgy gondolod, hogy majd fejlődsz és jobb leszel? vagy mi visz előre, hogy játsszál és ne hagyd a fenébe az egészet? a motiváció érdekelne.
Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 2 hete - 5 éve 2 hete #299026 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999

Hű B+!

Irigyeid? :woohoo:

Szimplán érdekel minket, hogy egy olyan játékos, aki még alap tudással sem rendelkezik, miért költ olyasmire, amiről fogalma sincs, hogy mi az? Idézzelek?

Vettem ma egy 90 napos wot prémiumot. A wot prémiumnál csak 21 napot jelez, és nem adja a tankokhoz sem az 5x szorzót.

-> írtad.

Payment information:

-> írtad.
Ezek szerint az értelmezés nem megy annyira.

De oké, más zsebében nem turkálok, nem az én dolgom...

Azonban mit élvezel a játékban? Ez még nem az a játék, ahol fizetsz és pro leszel. Ide kell alap tudás, amire alapozol értelemszerűen. Ezzel szemben bevásárolod magad magas tierben, ahol annyira van hasznos, mint a fűszál egy erdőtűzben... Vagy ez valami új fetisizmus, hogy "élvezzük ha ég a tank"?

@zics...Gyorsabb voltál :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zics911
Téma zárolva.
5 éve 2 hete - 5 éve 2 hete #299028 Írta: AssistKing
Megválaszolva: AssistKing
A most olvasottakról inkább meg tartom magamnak a véleményemet.
Mondjuk azt nem igazán értem hogy 90 nap prém acc helyett hogy veszel 10k goldot, amikor nem is egy fül alatt van a két item.
Téma zárolva.
5 éve 2 hete #299029 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Hű B+!

:woohoo:
Sajnos (vagy inkább szerencsére) én nem vagyok annyira "egyszerű", hogy 90 nap prém helyett 10k aranyat vegyek. Bármennyire is szeretném nem tudom ennyire félreértelmezni a dolgokat. Bocsi, ez az én hibám. sajnálom is de nagyon. Azért próbálkozok, hátha el tudom majd egyszer jutni erre a szintre. :P
Téma zárolva.
5 éve 2 hete #299047 Írta: atilis81
Megválaszolva: atilis81
Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem van, hogy a prémium shop-ban bankkártya adataival egészen nyugodtan tudok-e fizetni? Teszem azt, ellopják az adatokat, leveszik az összes pénzt róla...stb
Van-e valakinek ezzel tapasztalata? Eddig paysafecard-ot használtam, de megszüntettek egy csomó értékesítési pontot, már egyszerűen a közelben sehol nincs. Marad a bankkártya, attól meg félek, hogy visszaélnek vele, egyáltalán visszaélhetnek-e? Válaszokat előre is köszi.
Téma zárolva.
5 éve 2 hete #299048 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem van, hogy a prémium shop-ban bankkártya adataival egészen nyugodtan tudok-e fizetni? Teszem azt, ellopják az adatokat, leveszik az összes pénzt róla...stb
Van-e valakinek ezzel tapasztalata? Eddig paysafecard-ot használtam, de megszüntettek egy csomó értékesítési pontot, már egyszerűen a közelben sehol nincs. Marad a bankkártya, attól meg félek, hogy visszaélnek vele, egyáltalán visszaélhetnek-e? Válaszokat előre is köszi.

A kezdetektől bankkártyával vásároltam a WoT-ban, soha nem volt visszaélés és az esetemben késlekedés sem, mindig azonnal megtörtént a tranzakció és kaptam is a cuccot. Bár már egy éve nem vettem semmit, de a mostani banki rendszerben egy vásárlás indítása esetén a bankodtól kapsz valamilyen formában (sms, mobil app) egy egyszeri néhány percig érvényes kódot és csak ha azt beírod. akkor történik meg a tranzakció. Ebből következik, hogy hiába ismerné valaki a bankkártya adataidat, az ideiglenes kód a telefonodra érkezik és anélkül meg nem lehet csinálni semmit. Teszem hozzá én a CIB-nél vagyok, náluk így működik, nem tudom, hogy a többi banknál hogy van, de mintha ez a rendszer kötelező lenne az összes magyar bankra is. Javítsatok ki, ha tévedek! Egyébként rengeteg mindent vásároltam már online rengeteg helyről és sosem volt problémám.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: atilis81
Téma zárolva.
5 éve 2 hete #299049 Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu

Sziasztok!

Én már jó rég nem használtam paysafecard-ot, macerás feltölteni. Online fizetésre paypal-t és a webkártyámat használom.
Szerintem a legegyszerűbb talán a webkártya, ezt használom mostanság. Vásárlás előtt egyszerűen ráutalom a termék összegét (most már ez 5 másodperc), aztán mehet a fizetés...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, atilis81
Téma zárolva.
5 éve 2 hete #299050 Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Szia atilis81!

2013 óta egypárszor előfordult, hogy bankártyát használtam a wargaming oldalán. Soha semmi negatív tapasztalatom nem volt . Mindig forintra pontosan történt a levonás. Amikor bankártyáddal vásárolsz, figyelj a kis négyzetben lévő pipára! Vedd ki, különben elmentik a bankártyád adatait! Ami lehet kényelmes az újra vásárlásnál, de persze biztonságosabb mentés nélkül.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, atilis81
Téma zárolva.
5 éve 2 hete #299053 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Sziasztok!

Én már jó rég nem használtam paysafecard-ot, macerás feltölteni. Online fizetésre paypal-t és a webkártyámat használom.
Szerintem a legegyszerűbb talán a webkártya, ezt használom mostanság. Vásárlás előtt egyszerűen ráutalom a termék összegét (most már ez 5 másodperc), aztán mehet a fizetés...

Azt olvastam : mehet rá a fizetés... :fetreng:

A webkártya megy nálam is, nem volt eddig baj.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: atilis81
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 9 órája 35 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 2 órája 45 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.