Vannak olyan programok amik ilyet csinálnak, de amit a speedtest mutat aszerint neked nem arra van szükséged hanem egy jobb netre :/
135 ms azt jelenti, hogy több mint 2 sec késésed van a szerverhez képest (ebbe akkor ne is vegyük bele a mikrolaggotkat), ezért nem áll meg a tankod ott ahol... ezért "ráng"... stb.
Nálam a speedtest mért értéke 9 ms (azaz 9 mikroszekundum késés) 354 Mbps letöltés, 22 Mbps feltöltés (és ez még csak nem is egy combos net)... nálam nincsenek az általad leírt problémák. A beállításaid hiába veszed le mert a probléma nálad a netsebességből fakad nem a géped teljesítményéből; magas vagy alacsony grafika nem befolyásolja amiket leírtál.
Sziasztok!
Létezik olyan program, ami nem minősül tiltott programot használónak, és fixálja a játékban a pinget? Ez a wot iszonyatosan szar így játszani, ilyen kicsi akadások vannak, tank rángás, nem ott áll meg ahol én szeretném a tank. Próbáltam a hálózati beállítást módosítani, de nem lett siker, plusz ráadásul valami úgy össze akadhatott, hogy a gép indításánál nem volt net, de még az után sem, hogy mindent visszaállítottam az eredeti formájába. Az egész gépet újra kellett raknom, de iszonyatosan unom, a ping teszten 135 ms ír. Ki se tudom használni a gépemben rejlő lehetőségeket, minden lent van alapon, kivéve a látótáv.
Ezen az oldalon: www.speedtest.net/ 41 ms pinget mutat, letöltés 17.97 Mbps, felötlés 1.36 Mbps
Vannak olyan programok amik ilyet csinálnak, de amit a speedtest mutat aszerint neked nem arra van szükséged hanem egy jobb netre :/
135 ms azt jelenti, hogy több mint 2 sec késésed van a szerverhez képest (ebbe akkor ne is vegyük bele a mikrolaggotkat), ezért nem áll meg a tankod ott ahol... ezért "ráng"... stb.
Nálam a speedtest mért értéke 9 ms (azaz 9 mikroszekundum késés) 354 Mbps letöltés, 22 Mbps feltöltés (és ez még csak nem is egy combos net)... nálam nincsenek az általad leírt problémák. A beállításaid hiába veszed le mert a probléma nálad a netsebességből fakad nem a géped teljesítményéből; magas vagy alacsony grafika nem befolyásolja amiket leírtál.
Sziasztok!
Létezik olyan program, ami nem minősül tiltott programot használónak, és fixálja a játékban a pinget? Ez a wot iszonyatosan szar így játszani, ilyen kicsi akadások vannak, tank rángás, nem ott áll meg ahol én szeretném a tank. Próbáltam a hálózati beállítást módosítani, de nem lett siker, plusz ráadásul valami úgy össze akadhatott, hogy a gép indításánál nem volt net, de még az után sem, hogy mindent visszaállítottam az eredeti formájába. Az egész gépet újra kellett raknom, de iszonyatosan unom, a ping teszten 135 ms ír. Ki se tudom használni a gépemben rejlő lehetőségeket, minden lent van alapon, kivéve a látótáv.
Ezen az oldalon: www.speedtest.net/ 41 ms pinget mutat, letöltés 17.97 Mbps, felötlés 1.36 Mbps
Jobb netet nem tudok, ahol lakom ez a max sebesség. Meg még annyi, hogy nekem eddig nem volt vele gondom, igaz egyszer, egyszer volt, hogy szórakozott frissítések után, nem volt vészes. Amióta kijött idén az első ranker csata mód, azóta szar.
Végül vettem 500 aranyat a WG-től, és az IS-2 Shieldedet cseréltem be Super Pershingre. Az ágyú eléggé össze-vissza szórt, úgyhogy némileg WZ-111 jellegű felszerelést kapott (venti - vertstab - fejlesztett forgási mechanizmus; WZ-men forgási mechanizmus helyett még célzásgyorsító van). Így már kezd muzsikálni. Bár továbbra is inkább páncélból erős, mint lövegből. De mivel az IS-2S-t soha nem terveztem használni (csak a tripla kávé, az az igazi), így jó lesz ez.
5 éve 1 hónapja - 5 éve 1 hónapja#298826Írta: zics911
Megválaszolva: zics911
" letöltés 17.97 Mbps, felötlés 1.36 Mbps"
volt szerencsém szállodából játszani, ahol 5/1.5 volt a net, a wot ugyan azt produkálta mint nálad, aztán mikor indítottam egy ts-t is, akkor már játszhatatlan lett. vagyis tapasztalatom szerint csak a wot-nak legalább 2mb feltöltés kellett a folyamatos játékhoz . de ez 3 éve volt, azóta kevesebb tuti nem lett ez a szám. vmit mókolnod kell a neteddel, különben szopacs. (router restart pl. néha segít). nemtom mennyi a szerződésben a minimum letöltésed, de ha nem 1.5mb, hanem több, akkor érdemes a szolgáltató supportját cseszegetni és "hibajegyet" felvetetni (egy héten akár többet is), akkor előbb-utóbb szokott történni vmi.
Sziasztok!
Az új Brit könnyű prémet, az A46-ot a mendemondák szerint mától ki lehet váltani olyan jutalom izével...
A kérdésem az lenne, hogy tényleg így van? Amennyiben így van, megéri?
Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Az új Brit könnyű prémet, az A46-ot a mendemondák szerint mától ki lehet váltani olyan jutalom izével...
A kérdésem az lenne, hogy tényleg így van? Amennyiben így van, megéri?
Előre is köszi a válaszokat!
Ez olyan facebook típusú kérdés, hogy megéri-e...
1500 coin...
Nem ez a legjobb light, de "talán" nem is a legrosszabb (használd az ingame összehasonlítást és értékeld saját magad is)
Strongholdra nem jó, azt bizton tudom mondani. Egyedinek viszont egyedi, gyűjtőknek ajánlott.
Sziasztok!
nemtom mennyi a szerződésben a minimum letöltésed, de ha nem 1.5mb, hanem több, akkor érdemes a szolgáltató supportját cseszegetni és "hibajegyet" felvetetni (egy héten akár többet is), akkor előbb-utóbb szokott történni vmi.
Csak nehogy megzavarjanak a váltószámok, mert 1.5MB az nem egyenlő 1.5Mbit-tel.
Egyébként az az 1.6Mbit (0.2MB) nagyon karcsú.
Mindenképpen a net sebességén kell gyorsítani. Wifi-vel, vagy kábellel van összekötve a géped?
Sziasztok!
nemtom mennyi a szerződésben a minimum letöltésed, de ha nem 1.5mb, hanem több, akkor érdemes a szolgáltató supportját cseszegetni és "hibajegyet" felvetetni (egy héten akár többet is), akkor előbb-utóbb szokott történni vmi.
Mindenképpen a net sebességén kell gyorsítani. Wifi-vel, vagy kábellel van összekötve a géped?
Kábellel. Nekem csak modemem van, remélem jó írom. Ha jól tudom a router az olyan készülék ami szét tudja osztani a netet. Nekem olyan nincs, csak egy modem, amin van wifi lehetőség. Az igaz a család többi tagja szokott wifizni, de csak fórumozni, facebook. Ez nálam nem szokott gondot okozni.
Sziasztok!
jujj! most aztán megfogtál! ügyi vagy, jár a kex.
és mivel tudtam, hogy úgyis jön majd egy okostóni, aki kioktat, ezért nekem is jár egy kex.
ui.: felhívnám a figyelmedet, hogy nem használok nagybetűket, erre nem hívnád fel a figyelmemet?
5 éve 1 hónapja - 5 éve 1 hónapja#298837Írta: zics911
Megválaszolva: zics911
Kábellel. Nekem csak modemem van, remélem jó írom. Ha jól tudom a router az olyan készülék ami szét tudja osztani a netet. Nekem olyan nincs, csak egy modem, amin van wifi lehetőség. Az igaz a család többi tagja szokott wifizni, de csak fórumozni, facebook. Ez nálam nem szokott gondot okozni.
vagyis bejön egy kábel, az belemegy egy dobozba, amire telefonkábellel rá van kötve a géped, és a többiek erről a dobozról kapnak wifi jelet?
és mivel tudtam, hogy úgyis jön majd egy okostóni, aki kioktat, ezért nekem is jár egy kex.
ui.: felhívnám a figyelmedet, hogy nem használok nagybetűket, erre nem hívnád fel a figyelmemet?
Nem kioktatás akart lenni, csak egy normális válasz, bocs, ha nem volt közérthető.
Sajnos a számítástechnikában nagyon nagy jelentősége van, hogy egy adott mértékegységet kis, vagy nagybetűvel írsz. Olyan ez, mintha azt mondod egy vasas szakembernek, hogy 25 legyen, de te centire gondolsz, Ő meg szakmájából kifolyólag milliméterben értelmezi.
Ez sem kioktatás, kérlek ne sértődj meg.
vagyis bejön egy kábel, az belemegy egy dobozba, amire telefonkábellel rá van kötve a géped, és a többiek erről a dobozról kapnak wifi jelet?
Figyelem: Spoiler!
utp
Lehetne pontosítani, hogy ez melyik szolgáltató és mekkora papíron a net sebességed?
A harmadik kérdés, hogy a fentebb említett sebességet mikor mérted, amikor családtag is használta a netet, vagy csak egyedül lógtál rajt.
"telefonkábel", ne erőlködj...
Nem kioktatás akart lenni, csak egy normális válasz, bocs, ha nem volt közérthető.
Sajnos a számítástechnikában nagyon nagy jelentősége van, hogy egy adott mértékegységet kis, vagy nagybetűvel írsz. Olyan ez, mintha azt mondod egy vasas szakembernek, hogy 25 legyen, de te centire gondolsz, Ő meg szakmájából kifolyólag milliméterben értelmezi.
Ez sem kioktatás, kérlek ne sértődj meg.
hehehe...20 éve programozok cnc gépeket. ezzel most betaláltál
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...