Azt írtad, hogy csak ablakban megy a WoT. Esetleg próbálj meg a WoT-on belül állítgatni, elsőként a felbontást visszavenni 1366x768-ra, majd a "Kezelőfelület átméretezése", itt próbálni x1 és auto, vertikális sync-et kikapcsolni, képfrissítést állítani.
Azt írtad, hogy csak ablakban megy a WoT. Esetleg próbálj meg a WoT-on belül állítgatni, elsőként a felbontást visszavenni 1366x768-ra, majd a "Kezelőfelület átméretezése", itt próbálni x1 és auto, vertikális sync-et kikapcsolni, képfrissítést állítani.
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Last edit: 4 éve 10 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
WoT-on belül ha rákattintasz a Mód-ra, akkor csak az ablakos mód aktív?
Az útmutató 34 oldalán van szó a PC csatlakoztatásáról, ha megnyomod az említett gombot, az sem segít?
A gomb nem segít. A wotban van ablakos keretes meg teljes képernyős módi is azonban ha arra kapcsolok nncs kép legalábbis 1360-as felbontáson vagy magasabbon
Last edit: 4 éve 10 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
A gomb nem segít. A wotban van ablakos keretes meg teljes képernyős módi is azonban ha arra kapcsolok nncs kép legalábbis 1360-as felbontáson vagy magasabbon
Most, sokadik olvasásra értettem meg a problémát. Rossz kábelt használsz!
Neked DVI-D kábeled van, de a TV csak analóg jelet tud fogadni a D-SUB bemenetén. (kézikönyv 74. oldala: "PC PC bemenet (analóg kapcsolat) ") Tehát ami neked kell, az egy DVI-I D-Sub átalakító!
Nem egy nagy összeg, bármely számtekboltban beszerezhető: www.pcx.hu/dvi-...vD_BwE
Itt egy cikk a DVI rejtelmeiről: prohardver.hu/t...z.html
Itt meg egy másik a hibajelenségről: pcworld.hu/hard...7.html
Azért ellenőrizd le a VGA csatlakozóját is, hogy biztosan belemenjen a DVI-I csatlakozó. Ezt szemrevételezéssel is megteheted, hogy van-e rajta annyi lyuk, mint amennyi az átalakítón van.
Most, sokadik olvasásra értettem meg a problémát. Rossz kábelt használsz!
Neked DVI-D kábeled van, de a TV csak analóg jelet tud fogadni a D-SUB bemenetén. Tehát ami neked kell, az egy DVI-I D-Sub átalakító!
Itt egy cikk a DVI rejtelmeiről: prohardver.hu/t...z.html
Itt meg egy másik a hibajelenségről: pcworld.hu/hard...7.html
De nem a dvi-d kimenetet használom, hanem a hdmi-t amire rátettem egy hdmi vga csatolót
De nem a dvi-d kimenetet használom, hanem a hdmi-t amire rátettem egy hdmi vga csatolót
Akkor, amit fentebb linkeltél átalakítót, az micsoda? Mert az egy DVI-D D-Sub átalakító.
Mindenesetre egy próbát megér a DVI-I D-Sub átalakító VGA kábellel.
Akkor, amit fentebb linkeltél átalakítót, az micsoda? Mert az egy DVI-D D-Sub átalakító.
Rossz volt a link,, azt javítottam már
De akkor is digitális jelet küld a kártya, amit a TV analóg bemenete nem tud lekezelni. A lényeg az, hogy a VGA bemenet csak ANALOG. Ebben a formában sosem fog működni!
Rossz volt a link,, azt javítottam már
De akkor is digitális jelet küld a kártya, amit a TV analóg bemenete nem tud lekezelni. A lényeg az, hogy a VGA bemenet csak ANALOG. Ebben a formában sosem fog működni!
Köszönöm szépen a rengeteg segítséget amit kaptam akkor elsősorban veszek egy új 2.1 hdmi kábelt, azt ha nem megy akkor egy monitort, vagy Tv-t.
Köszönöm, hogy ilyen sokat foglalkoztatok velem. örök hála.
Csak megjegyzem, hogy a DVI-I D-Sub átalakító 2000Ft-ból megvan. Mondjuk a HDMI kábel sem sokkal drágább, viszont a megfelelő monitor biztosan megold minden problémát.
4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja#299809Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
vestel.com/jo-e...2-inch
Ez alapján a TV csak HD Ready, azaz akármilyen HDMI-t fogsz rádugni, csak 1366x768-as lesz a legjobb felbontása. TV-knél csalóka lehet, hogy mit jelez neked a PC, főleg ha HDMI-ről van szó. Én is ezt tapasztaltam már egy régebbi TV-n, amit másodlagos monitornak próbáltam használni.
Last edit: 4 éve 10 hónapja by matyiabagoly.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...