Az OBJ. 140 most milyen tanknak számít? Mármint úgy értem hogy meta tanknak, vagy a buff után OP-nak?
Olyannak, mint eddig, csak extra gundeppel.
Fame Nial megfogalmazását ismételve, azt mondanám én is, hogy az a fő probléma ezekkel a low alpha, dpm tankokkal most, hogy ebben az artis és nagytól-hatalmas alfás metában, amikor kinézel és szpotra kerülsz, utána mozognod kell, a legtöbb esetben nem lődözhetsz ott 5 másodpercenként. (Erre ráerősít a pályák kialakítása is.) Vagyis, ilyen hozzávetőleges páncél és DPM helyett, inkább alfát és sebességet választanék (Leo, vagy akár CS).
Ezzel együtt, feltétlen játszható és teljesen korrekt tank, csak ebben a sok szempontból nagyon nehezen élhető T10 helyzetben csodát várni tőle sem érdemes.
Csak egy kérdésem van, hogy kell beállítani úgy a játékban az autoaimot hogy az első görgőket célozza? Háromszor néztem meg ezt a részt, lehet én láttok valamit rosszul, valaki segítsen! Köszi.
Csak egy kérdésem van, hogy kell beállítani úgy a játékban az autoaimot hogy az első görgőket célozza? Háromszor néztem meg ezt a részt, lehet én láttok valamit rosszul, valaki segítsen! Köszi.
Egy ilyet bármely gyors tankkal el lehet érni, csak neked és a célpontnak is mozognia kell. A célkereszt megpróbálja lekövetni a tank középpontját, de az adott szögből (mozgás közben) ez folyton változik (a torony nem tudja tartani a kanyarodási szöget/sebességet), és így a löveg lemarad. Erre rásegíthet, ha valaki (mint skill is csinálja) elég gyakran lockolja (jobb klikk) az ágyúját, hogy a torony egyáltalán ne mozogjon.
Illetve hasonlót okozhat a bekapcsolt szerver oldali célkereszt is (de ebben az esetben csak a célkerszt mutat furcsa helyekre, a lövedék nem a célzott helyre fog repülni).
Megnézted a videót is az adott időpontokban? Amikor először szemet szúrt még én is ezen filóztam hogy ez valami hiba....de aztán megnéztem még párszor főleg a 14:21 körül nagyon érdekes, mert amikor közvetlen mellette megy el és távolodik még akkor is az első görgőnél van a célkereszt....nem igazán tudom ezt mire vélni...aztán utána amikor másodjára megy 14:41 körül akkor is az első görgő felé áll.
Megnézted a videót is az adott időpontokban? Amikor először szemet szúrt még én is ezen filóztam hogy ez valami hiba....de aztán megnéztem még párszor főleg a 14:21 körül nagyon érdekes, mert amikor közvetlen mellette megy el és távolodik még akkor is az első görgőnél van a célkereszt....nem igazán tudom ezt mire vélni...aztán utána amikor másodjára megy 14:41 körül akkor is az első görgő felé áll.
Így működik évek óta, tessék 2 videó, amiben hasonlóan megtekinthető a jelenség (2014-es és egy 2019-es):
Sziasztok!
A Veterán jutalom által kapott kötvény mennyiséggel elérhetővé válik számomra az IS-5 a "Bond shop"-ban. De egy kicsit tanácstalan vagyok, hogy megérné-e megvenni avagy sem, mivel az ágyújáról nem sok jót olvastam. Viszont sajnos nincs lehetőségem kipróbálni.
A kérdés adott: Ti mit tennétek a helyemben, szólok először azokhoz akiknek esetleg meg van, vagy volt/van vele tapasztalata?
4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja#300030Írta: zics911
Megválaszolva: zics911
bármit, de is5-öt ne!
ha viszont szereted kínodban kaparni a falat, akkor erősen ajánlom a megvételét, mert olyan tróger löveg nincs még egy a játékban, garantált vele a szopás. kétmarokkal, bőnyállal.
magvan ez a rom, bár halvány fogalmam sincs milyen úton került a garázsomba, csak az a biztos, hogy még a gunmark előtti időkben lett az enyém. egyszer gondoltam, ha ennyire szopás vele a játék, akkor seperc alatt felrakom rá a 3gunmarkot. 2-3 csata után letettem a tervről. egy tragédia szegény tank. csak teljesen beszűkülve érdemes vele lőni és akkor is teljesen random, hogy hova megy a lövedék a körön belül.
ezzel a tankkal el lehet felejteni a gyenge pontokra lődözést és lehet imádkozni, hogy vki az oldalát mutassa neked.
Köszönöm szépen a válaszodat, és ez is megerősíti bennem azt, amiket gameplay-ekben láttam illetve más fórumokon olvastam, sajnos.
Így viszont, megspórolok 10 ezer kötvényt, és majd várom a következő turnust, hát ha lesz valami kedvezőbb.
A kerekes páncélautóknak eleve így céloz az automatája, ami teljesen eltér a többi, lánctalpas járműtől, mivel azoknál a tank közepét célozza.
Így működik évek óta, tessék 2 videó, amiben hasonlóan megtekinthető a jelenség (2014-es és egy 2019-es):
Megnéztem a két videót, bár ezekben nem láttam ennyire kirívó esetet mint amit én linkeltem, mert ott nagyon stabilan ált az első görgőkre, a te általad videóban pedig azért meg meg ugrott a célkereszt, valóban nem volt középen de nem is volt olyan stabil mint az általam linkelt videóban.
De elnézve még egy pár videót már látom hogy ez nem egyedi eset. Nem nagyon néztem kerekes videókat eddig, és így elsőre ez elég furcsa volt. Az külön vicces még hogy nekem is megvan a 8as prém, de azt csak akkor használom amikor a sokadik féreg felbosszant....ilyenkor várok egy percet aztán átYOLOzók az ellenséges artyért és kb garázs....így még ezzel sem tudtam megtapasztalni ezt a jelenséget.
Hi! Vki légyszi mondja el, h mauson a T110E5 két kum lövedékének a lepattanóját mért nem számolta a játék!? Nem láncot lőtt és volt még egy lepattanó a t100 könnyűtől is amit szintén nem számolt és nem is írt ki a játék h mi volt.
Hi! Vki légyszi mondja el, h mauson a T110E5 két kum lövedékének a lepattanóját mért nem számolta a játék!? Nem láncot lőtt és volt még egy lepattanó a t100 könnyűtől is amit szintén nem számolt és nem is írt ki a játék h mi volt.
Sziasztok!
Ha egy csata végeredményét nem fotóztam le, mert elfelejtettem, és nincsenek meg hogy milyen medálokat, és kreditet, xp szereztem ezt valahogy vissza lehetne hozni, ha mondjuk a csatáról a replays megvan?
Sziasztok!
Ha egy csata végeredményét nem fotóztam le, mert elfelejtettem, és nincsenek meg hogy milyen medálokat, és kreditet, xp szereztem ezt valahogy vissza lehetne hozni, ha mondjuk a csatáról a replays megvan?
Persze. A replay file-t feltöltöd valahová, pl. wotreplays.eu, vagy más oldalra és már meg is nézheted.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...