Jelenleg 71 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 3 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 3 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 16 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Csak egy kérdés

4 éve 10 hónapja #299962 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Sziasztok!

DIGI-s netem van (1000 Mbit/sec) és az elmúlt pár napban vettem észre, hogy a játék közben a ping felkúszik 900 miliszekundumra is és szaggat, aslain mod packot használok. Esetleg újabb probléma van a DIGI hálózatával, mint legutóbb a DNS szerver affér? Másnak előfordult ez a jelenség? Megoldás?

Köszi előre is!

Facebookon is sokan panaszkodtak a digire a nagy ping miatt. Nekem tegnap az UPC teljesen meg is szakadt egy rövid időre.
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja #299963 Írta: zics911
Megválaszolva: zics911

Sziasztok!

DIGI-s netem van (1000 Mbit/sec) és az elmúlt pár napban vettem észre, hogy a játék közben a ping felkúszik 900 miliszekundumra is és szaggat, aslain mod packot használok. Esetleg újabb probléma van a DIGI hálózatával, mint legutóbb a DNS szerver affér? Másnak előfordult ez a jelenség? Megoldás?

Köszi előre is!

mivel nem ismerem a digi-t, ezért más tanácsot nem tudok adni, mint a hivatalos utat:
írj nekik ticketet, vagy telefonon tegyél bejelentést, és pontosan mond el mi a gond, mikor jelentkezik, stb. tuti reagálni fognak rá. ha tudnak a hibáról azt elmondják, ha egyedi, akkor kimegy majd hozzád egy digis kommandó ellenőrizni a netedet.
ha nem reagálnak 2-3 napon belül, szólj nekik újra, de ezt már csak telefonon és lengesd be, hogy szolgáltatót váltasz, ha nem oldják meg.
nem kell betojni tőlük, de taplónak sem érdemes lenni velük.
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299964 Írta: RedFox69
Megválaszolva: RedFox69

Sziasztok!

Köszi előre is!

mivel nem ismerem a digi-t, ezért más tanácsot nem tudok adni, mint a hivatalos utat:
írj nekik ticketet, vagy telefonon tegyél bejelentést, és pontosan mond el mi a gond, mikor jelentkezik, stb. tuti reagálni fognak rá. ha tudnak a hibáról azt elmondják, ha egyedi, akkor kimegy majd hozzád egy digis kommandó ellenőrizni a netedet.
ha nem reagálnak 2-3 napon belül, szólj nekik újra, de ezt már csak telefonon és lengesd be, hogy szolgáltatót váltasz, ha nem oldják meg.
nem kell betojni tőlük, de taplónak sem érdemes lenni velük.

Sziasztok!
Nekem is DIGI-s netem van és ugyanazok a ping problémáim, játék közben 300-400... játszhatatlan.
Viszont szerintem hiába szolgáltatózok, a speedtest szerint teljesen faxa a válaszidő. Van egy olyan sejtésem, hogy a szervereknél akadtak gondok.
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299968 Írta: zics911
"szerintem"....azért kell kapcsolatba lépni a szolgáltatóval, hogy ne csak szerinted legyen az. minél többen jelzitek a gondot, annál előbb megoldják...ha tudják.
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299970 Írta: RedFox69
Megválaszolva: RedFox69

"szerintem"....azért kell kapcsolatba lépni a szolgáltatóval, hogy ne csak szerinted legyen az. minél többen jelzitek a gondot, annál előbb megoldják...ha tudják.

Elbeszélünk egymás mellett! A "ping" probléma nem csak a DIGI-s kuncsaftoknál jelentkezik, olvastam T-COM os sírásokat is. Arra próbálok rávilágítani, hogy szolgáltató független IS lehet a gebasz. :)
Másik cikkben azt találom, hogy az ASUS alaplapok LAN driverét érdemes lenne frissíteni... találgatok én is, nehogy megsértődj! :)
Ami biztos: DIGI a szolgáltatóm és ASUS az alaplapom... haladjunk szerintem ebben az irányban...
Amit egészen biztosan kijelenthetünk, mondhatom megkérdőjelezhetetlen, kőbe vésett örök igazság: a WG-nek nincs szerepe / felelőssége a válaszidőben!!! :blondy:
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299971 Írta: zics911
dehogy sértődök, ez csak egy netes fórum. :)

annyit tudok, hogy a közelmúltban a wg változtatott vmit a szlovákiából és magyarországból érkező netes kapcsolatokon, amik elméletileg gyorsabb adatforgalmat garantál a wg serverek felé (nem vágom a szaknyelvet, nem vagyok infos). és mióta itt cserélgettek vmit (talán szolgáltatót is) azóta van gebasz a telekomos nettel magyaroknál és szlovákoknál. digiről eddig nem olvastam, de úgylátszik már ők is felszálltak a szopórollerre.
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299972 Írta: AssistKing
Megválaszolva: AssistKing
Valaki elárulná nekem, hogy a blokkolós küldetéseknek mi a létjogosultsága ebben a szarban?
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299973 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Valaki elárulná nekem, hogy a blokkolós küldetéseknek mi a létjogosultsága ebben a szarban?

Változatosság az arti küldik mellé! ;)
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299980 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

nem akarok gépelni 50000 karaktert, ezért a lényeg: hdmi 2.1 át bír vinni akár 10k-s felbontást is, és lefelé kompatibilis mindennel. szerezz egyett, dugd be 1050-be+tv-be és ha akkor se tudsz játszani max felbontásban, akkor szerezz egy újabb tv-t mert elavult a cuccod. és nem, nem fog müxeni semmiféle firmware frissítéssel sem.

Update:

Egy rendes TV beszerzése mindent IS megoldott.
Micsoda lollypop, hogy nincs kedvem játszani ezzel a "szórakoztató" és "kedves" játékkal, pedig mostmár a légy röptét is látom minden felbontásban is. xD
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299981 Írta: zics911

nem akarok gépelni 50000 karaktert, ezért a lényeg: hdmi 2.1 át bír vinni akár 10k-s felbontást is, és lefelé kompatibilis mindennel. szerezz egyett, dugd be 1050-be+tv-be és ha akkor se tudsz játszani max felbontásban, akkor szerezz egy újabb tv-t mert elavult a cuccod. és nem, nem fog müxeni semmiféle firmware frissítéssel sem.

Update:

Micsoda lollypop, hogy nincs kedvem játszani ezzel a "szórakoztató" és "kedves" játékkal, pedig mostmár a légy röptét is látom minden felbontásban is. xD

én is tettem egy próbát vele tv-n, aztán később a 16:9-es monitoromon is, de nem jöttek be..nem áll rá a szemem. maradtam az öreg 21"-os 4:3-as lg monitornál.
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja #299986 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Update:

én is tettem egy próbát vele tv-n, aztán később a 16:9-es monitoromon is, de nem jöttek be..nem áll rá a szemem. maradtam az öreg 21"-os 4:3-as lg monitornál.

Legalább 3 éve TV-n játszom, nem mondom, először szokni kell, de utána már nem is tudsz monitort használni.
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja #299999 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec
Jól hallom, hogyha úgy sebzek, hogy nem vagyok spot alatt, akkor csak fele XP-t kapom, mintha spot alatt sebeznék?
17:18-nál van ez a rész.

Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #300000 Írta: FZRPUPU
Megválaszolva: FZRPUPU
Jól láttam, hogy a twitch primeból kivették a wotot?
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja #300003 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
Figyelem: Spoiler!

"If you are not spotting for your damage you only get half of the xp"
Ha nem te magad spotolod, hanem más spotolja neked, akkor kapsz fele xp-t. A másik felét az kapja, aki spotolta.
Az nem számít, hogy téged látnak-e, csak az, hogy te látnád-e a másikat, ha nem lenne ott a csapattársad.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: VaFec
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #300005 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Figyelem: Spoiler!

"If you are not spotting for your damage you only get half of the xp"
Ha nem te magad spotolod, hanem más spotolja neked, akkor kapsz fele xp-t. A másik felét az kapja, aki spotolta.
Az nem számít, hogy téged látnak-e, csak az, hogy te látnád-e a másikat, ha nem lenne ott a csapattársad.

Köszi, a hallásom már sajna nem a régi. :beer2:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 13 órája 7 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 18 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 16 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.