Üdv!
Hosszas kihagyás után ma beléptem a játékba és - egy csomó változás mellett - látom, hogy kötvényért megvehető az IS-5. Ha jól emlékszem, ezt CW kampányon lehetett megszerezni valamikor az ősidőkben ... Röviden csak az érdekelne, hogy megéri-e megvenni vagy sem?
(máskülönben a Patriotra vagy a Guardra költeném a kötvényeimet)
Köszi, pacsi:
_Potip_
Üdv!
Hosszas kihagyás után ma beléptem a játékba és - egy csomó változás mellett - látom, hogy kötvényért megvehető az IS-5. Ha jól emlékszem, ezt CW kampányon lehetett megszerezni valamikor az ősidőkben ... Röviden csak az érdekelne, hogy megéri-e megvenni vagy sem?
Köszi, pacsi:
_Potip_
Nem, nem éri meg az IS-5, nem véletlen, hogy nagyon keveset látni belőle a csatákban, az ágyúja valami horror, nem talál el semmit. Nekem nincs meg, de ezt mondják a streamerek, a jobb játékosok és azok is akik megvették.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Marcus, _Potip_
Üdv!
Köszi, pacsi:
_Potip_
Nem, nem éri meg az IS-5, nem véletlen, hogy nagyon keveset látni belőle a csatákban, az ágyúja valami horror, nem talál el semmit. Nekem nincs meg, de ezt mondják a streamerek, a jobb játékosok és azok is akik megvették.
Én megmondom őszintén, minden nap megnézem magamnak a garázsban, de a vételre még nem nyomtam rá.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _Potip_
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy T-34S-re fejlesztett célzórendszert (+10% a célzási sebességhez) vagy fejlesztett célzást (-5% a célzókör méretéhez) jobb adni, ha ezen a tulajdonságán akarok csiszolni? köszönöm
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy T-34S-re fejlesztett célzórendszert (+10% a célzási sebességhez) vagy fejlesztett célzást (-5% a célzókör méretéhez) jobb adni, ha ezen a tulajdonságán akarok csiszolni? köszönöm
A kérdésre ha választ kell adnom, akkor mindenképp a fejlesztett célzást mondanám.
Ugyanakkor ha szabad ajánlanom mást, akkor esetleg a fejlesztett forgási mechanizmus egy hasonlóan jó, ha nem jobb megoldást kínál a problémára, de nyilván ez ízlés kérdése: ha a tankot "snipernek" akarod játszani (nem túl jók az adottságai hozzá), akkor a fejlesztett célzás, ha sokkal inkább egy agresszív stílust képviselsz, akkor a forgási mechanizmus jobb, mert más tulajdonságait is erősíti a tanknak (test és toronyforgás).
Ha érted az angol nyelvet, akkor a hivatalos videók megtekintése talán ajánlottabb (3db) illetve az advance tudásért ajánlott a wiki, illetve a linkelt fórumposzt olvasgatása. (Lefelé haladva egyre bonyolultabb, ha a 3. videóig értesz mindent és használod a játékban, már az is a kiemelkedő tudást jelent.)
Bocs, nem tudom jó helyre írom-e. Semmi hírt nem hallani más forumokon, híroldalakon sem a holnap kezdődő adventi kalendáriumról. Nem lesz idén talán? Minden évben elsején kezdődik és goldért lehet tankot venni egyszer egy évben. Rengeteg felhalmozott gold van erre a célra mindenkinek. Vajon most elmarad?
Lesz
@PZoli
Lehetnek még meglepetések....ha nem is közvetlenül.
Kedves Silean!
Köszönöm. Most én is arra gondoltam, hogy ma még tart a BF és hátha megveszi valaki a prém hónappal feldúsított csomagot. Majd holnap kezdik egyből az első tankkal
Tankpeti: Bocsi. Én tudod nem vagyok nagy WoT rajongó és nem olvasok minden topicot, így ha ránézek az oldalra elsiklik a teintetem. Erre gondoltam, hogy hátha itt olvassátok ezt. Nem tudom hogy vannak-e köztetek C.C-k, csak szeretném ha lennének. De pl amik sokszor kiszivárognak itt azok is olyanok, hogy csak tépem a hajam. Fogalmam sincs honnan jöttek azok az infók, milyen oldalalkról. Akik itt a cikkeket írják, sokkal több oldalt látogatnak és többet tudnak egy átlag wotosnál, ezért gondoltam hogy megkérdezem itt. Az adventi goldért vásárolható prémnapra nem csak én, de sokan vágyunk. A goldunkat nem igazán tudjuk más hasznosra elkölteni
Most tették ki a decemberi programot és sehol sem látok benne semmilyen adventot
Látom nagyon be vagy zsongva. A hollyday ops-ot sem tették bele a cikkbe. Nyilván lesz lootbox és lesz adventi kalendárium is, mert ez az év legnagyobb pénzbevételi forrása a WG-nek, ami évek óta kb. ugyanúgy zajlik. Türelem. Valószínűleg holnap reggel már jön is az első ajánlat.
Rákerestem a google-ban és találtam egy linket 2020 november 26-ról, ahol azt írják, hogy a legutóbbi micro patch-el bekerült az adventi naptár-or garázs háttér. thearmoredpatro...arage/
Persze a tévedés jogát fenn tartom.
4 éve 9 hónapja - 4 éve 9 hónapja#300114Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano
@siemkaktopl
"Most tették ki a decemberi programot és sehol sem látok benne semmilyen adventot "
A belinkelt hivatalos angol nyelvű WOT-oldalon a WG a következőket közölte:
Let’s take a sneak peek at what is to come, but rest assured, there is more wrapped up and hidden under our tree.
Azaz szabad fordításban: Biztosra veheted, hogy nem minden lapunkat terítettünk ki és még más meglepetések is várnak a fa alatt.
Amúgy tavaly az adventi ajánlatok december 6-án kezdődtek. Úgyhogy némi türelem sokat tud segíteni.
@siemkaktopl
"Most tették ki a decemberi programot és sehol sem látok benne semmilyen adventot "
A belinkelt hivatalos angol nyelvű WOT-oldalon a WG a következőket közölte:
Let’s take a sneak peek at what is to come, but rest assured, there is more wrapped up and hidden under our tree.
Azaz szabad fordításban: Biztosra veheted, hogy nem minden lapunkat terítettünk ki és még más meglepetések is várnak a fa alatt.
Amúgy tavaly az adventi ajánlatok december 6-án kezdődtek. Úgyhogy némi türelem sokat tud segíteni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...