Meddig lehet felhasználni a fejleszteni kívánt tankokra szerzett árkedvezményt?
Ha minden igaz, akkor bármeddig, de legkésőbb 2021. decemberéig.
Nem. Az árkedvezményt az event végéig (január vége) kell feltenni valamely tankra, utána a nem elhasználtak elvesznek, viszont a kedvezmény egészen addig a kiválasztott tankon marad, amíg azt meg nem veszi.
Nem. Az árkedvezményt az event végéig (január vége) kell feltenni valamely tankra, utána a nem elhasználtak elvesznek, viszont a kedvezmény egészen addig a kiválasztott tankon marad, amíg azt meg nem veszi.
Feltételeztem, hogy már kiválasztotta a tankot.
Nem, még nem. nagyon gyúrnék az olsz HT ágra, de akkor ez elengedős lesz, azt hiszem.
aha itt a megoldás eredetileg nekem is ez volt a követelmény valszeg de én egyszerűsítettem 1000 szilánkért és utána meg már nem írta a győztes csatát de feltétel volt...
aha itt a megoldás eredetileg nekem is ez volt a követelmény valszeg de én egyszerűsítettem 1000 szilánkért és utána meg már nem írta a győztes csatát de feltétel volt...
Erre gyanakodtam én is, hogy egyszerűsítés után elveszett a szöveg egy része.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721
A Chuck küldetésekért kapott "kedvezményt" a tankokra azt is ma fel kell használni vagy arra is van január végéig lehetőség?
Olasz nehéz ágra gondoltam...
A leírások szerint nem érdemes várni a kiválasztással, így csak a 6-os olasz medre tudod rátenni, ami jó lesz a nehéz ághoz. Viszont a már kiválasztott kedvezményt bármikor felhasználhatod, még évekkel később is.
A Chuck küldetésekért kapott "kedvezményt" a tankokra azt is ma fel kell használni vagy arra is van január végéig lehetőség?
Legkésőbb holnap reggel 7 (6?) óráig ki kell választanod a kedvezményezett tankot, különben elveszik a fel nem használt kedvezmény.
Ahogy Matyi is írta, nem lehet felhasználni őket az érkező olasz nehezekre, hisz azok az event lejárta után jelennek meg.
Legkésőbb holnap reggel 7 (6?) óráig ki kell választanod a kedvezményezett tankot, különben elveszik a fel nem használt kedvezmény.
Ahogy Matyi is írta, nem lehet felhasználni őket az érkező olasz nehezekre, hisz azok az event lejárta után jelennek meg.
Ja túl egyszerű lett volna úgy nekem...
Köszi mindenkinek
4 éve 8 hónapja - 4 éve 8 hónapja#300948Írta: M8csavar
Megválaszolva: M8csavar
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a CW-n láttam 907-et 4.2 reload time mal. Én az OBj140-en töltésgyorsítóval, ventilátorral és pótkajával, BIA-val 5.16-re viszem le. Ha lila cuccot teszek be, azzal bemehet talán 4,8-ig. Mivel tudják még lenyomni 4.2-re?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a CW-n láttam 907-et 4.2 reload time mal. Én az OBj140-en töltésgyorsítóval, ventilátorral és pótkajával, BIA-val 5.16-re viszem le. Ha lila cuccot teszek be, azzal bemehet talán 4,8-ig. Mivel tudják még lenyomni 4.2-re?
Köszönöm
Miből gondolod, hogy 4.2 volt a töltésideje?
Mennyi volt a HP-ja? Létezik egy olyan képesség, hogy adrenalin roham. Ez akkor aktiválódik, ha 10% alá csökken a tank HP-ja, és ilyenkor ad ha jól tudom 9.1% töltési bónuszt. A rendszeresített lőszer rekesz is ad 2.5% töltésidő bónuszt.
De még így sem érheti el a 4.2-es újratöltési időt, fejlesztett felszerelésekkel együtt sem. tanks.gg/tank/o...1.-1.a
Itt még nem került levonásra az adrenalin roham bónusza és a rendszeresített lőszerrekesz sem.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...