Jelenleg 86 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 12 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Csak egy kérdés

4 éve 5 hónapja - 4 éve 5 hónapja #301951 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Most, hogy az aktuális rangsorolt szezonban sikerrel felmásztam bronz ligáig, gondoltam, megkérdezem: ti milyen tankokat használtatok?
Ami engem illet: E 50M és Obj. 268 V4 volt a két leggyakoribb, illetve a vége felé Obj. 430U. Szóval "sokoldalú támadó jármű", vagy rohanni is tudó "nehéz vadász". Próbáltam még STB-1-et (csúfosan kudarcot vallott: nem volt tornyozási érzékem, és mindenki lazán belőtt mindenhol [arty pláne], így csak buktam a stráfokat vele) , Obj 277-et (vagy lemaradtam a közelharci sebzésről, vagy szitává lőttek, vagy mellélődözött mindenfelé) , B-C 25t-t (vegyes tapasztalatok) , Leopard 1-et (TD-t játszottam, 3 ezret sebeztem, győztünk, nincs stráf, nofene) , EBR 105-öt (percekig kellett várni, hogy betegyen + nincs kellő érzékem a tankhoz) , 1-2 kör UDES 15/16-ot (működött), 1-2 kör WZ-132-1-et (nem volt szerencsém).
Ingame nevem azonos az ittenivel. Valamennyi tank felszerelt, és legalább 3 skilles a legénység.

Én nem szeretem a rankedet (a legrosszabb játékmód WoT-ban, de ez egyéni vélemény), így csak a 9 token volt a cél.
Az 1. szakaszban ezüst liga, kb csak progetto65 és IS-7-el (80%-ban, 4 token),
A 2. szakaszban 1. divízióig mentem, kb csak Obj. 140 és IS-7-el (80%-ban, 3 token),
A 3. (jelenlegi) szakaszban 2. divízióig mentem, kb csak TVP-vel és IS-7-el (80%-ban, 2 token)
0 TD, 0 Arty, 1 Light meccs az utóbbi 3 szakasz alatt. A többi elszórtan a fenti tankok egyike + WZ-111-5A, S.C., 277, 430U.
A teljesítményem sorban 88%, 108%, 88%, addig ameddig mentem. (persze bónusz csatám maradt bőven most és legutóbb is, hiszen a divízió elején abbahagytam).
Én tudásom alapján az IS-7 túl jó rankedre. (balancolatlan az xp szerzése)

Valamint sokszor komolytalanul játszom a rankedet: full repesz IS-7/S.C, prémium lőszer nélküli tankok,  direkt ki akarok kapni (ha stabil rang után vagyok, növelve ezzel a későbbi winstreakemet), a TVP-vel idén konrétan 75%-os legénységgel álltam neki rankedezni, mert itt legalább nem számít az eredménye, amíg kihúzom 100%-ig.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete
Téma zárolva.
4 éve 5 hónapja #301953 Írta: szollo
Megválaszolva: szollo
Sziasztok végre lett 8k kötvényem :) Két kötvényboltos tank között töprengek IS6 B , vagy Patriot .Szerintetek melyik érné meg jobban?Tudom hogy a Patriot talán jobb tank, az IS6 B csak a könnyített mm miatt tűnik vonzónak,elsősorban nyilván kreditet farmolni szeretnék a tankkal.Akinek van tapasztalata a tankokkal légyszi írjon melyik jobb kredit farmra?
Téma zárolva.
4 éve 5 hónapja - 4 éve 5 hónapja #301955 Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano

Sziasztok végre lett 8k kötvényem :) Két kötvényboltos tank között töprengek IS6 B , vagy Patriot .Szerintetek melyik érné meg jobban?Tudom hogy a Patriot talán jobb tank, az IS6 B csak a könnyített mm miatt tűnik vonzónak,elsősorban nyilván kreditet farmolni szeretnék a tankkal.Akinek van tapasztalata a tankokkal légyszi írjon melyik jobb kredit farmra?

A Patriot jó tank, egy hátránya van, a 240-s átlagsebzés  - a WG az utóbbi 1-1,5 évben sok tank buffjánál az ágyú sebzés-nagyobbítása irányt választotta + ilyen új prémtankot tett be és ez a tendencia a Patriot hátrányára van.
Az IS6 B-n pontatlan ágyú van, amelynek alaplőszerrel átütése átlag alatti (186, ha jól emlékszem) – ilyen ágyúval az ellen közelébe kell menned, hogy a gyengepontját  be tudd célozni és belőni. A páncélja erre alkalmassá teszi, szó se róla – de ez a taktika nem mindenkinek fekszik/”müxik”.
Összességében a Patriot-ot átlag felettinek, míg az IS6-ot átlag alattinak mondanám jelenleg.
Viszont: A Patriot festés nélküli „pucér” változata, az T26E5 – ezt a toborzóprogramból ki tudod venni. Egy toborzóprogramot végigvinni elég egyszerű, sokkal-sokkal egyszerűbb, mint 8000 kötvényt összehozni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szollo, PZoli, Slandyke
Téma zárolva.
4 éve 5 hónapja #301956 Írta: szollo
Köszönöm,lehet tudni hogy mikor indul a toborzói program?
Téma zárolva.
4 éve 5 hónapja #301957 Írta: janesz406
Megválaszolva: janesz406
Szia! Hat T26E5 viszonylag jo elfogadhato tank, de egy tarassal nem tudja felvenni a versenyt nem visszatarto ero 90mm loveg mert 240 az alfa 230 pen plusz kemenyfemmagvas az alap es a premium loszer, kozelre jo de tavolra kevesbe eleg sokat fogsz pattogni. Jo toltes ido 5,9 mp (BIA,Venti,Toltesgyorsito) tudtam le venni. Ajanlott vele a gyenge pontokat loni. Az alap loszer erteke 255 ezust. Hulldownre alkalmas -10 fokos csolehajlas miatt. Maga a pancelzat hasznalhato bar vannak gyenge pontjai mint minden tanknak. 40 km/h sebessege teljesen jo. T8 oke T9 mar csak egy med vagy amire kepes is. T10 hat ha pro vagy jpz100 le tudsz pattintani ha persze nem repesszel lo. IS-6B tier limites lehet hasznalni T8-ba de T9 hat az nem az o helye mindjart le irom mert. Tehat 122mm loveg 390 az alfa ez jol hangzik na de a 186 pen az sajnos keves az alap loszer panceltoro. A premium loszer 390 alfa 225 pen kemenyfemmagvas ez se acelos E75 elorol nehezen fogod be pattintani talan a kupola... T95 arrol meg ne beszeljunk. (A harmadik loszer 530 alfa 61 pen repeszrombolo meg hasznalhato mig nincs loszer egyensulyozas tudsz trollkodni.) Ha tudsz es persze at tudja utni akkor gyenge pont mint minden tanknal de ennel kimagasloan. loszer erteke 1025 ezust. A csolehajlas -6 fok ruszki megoldas. Pancelzat ruszkis pattogos darab slideolni lehet vele. A sebessege 35 km/h tipikus ruszki heavy. En a T26E5 ajanlom meg kell vele persze tanulni jatszni es falkaba jarni vele. Azert ot inkabb mert 255 ezust a loszer mig az IS6B-nek 1025 ezust. Tehat az annyi mint 4x255=1020 es adomanyozol 5 ezustott Szasanak es tudd venni 1 loszer az IS6B-be. Masik kulonbseg az meg a penetracios ertek tehat 230 pen vs 186 pen. Tehat sokkal tobbet tudsz vele farmolni en ugy erzekelem. A WG meg mar fozi a repeszrombolo egyensulyozast. De amugy ha fasza csavo vagy toborzo programbol ki tudod meg huzni a T26E5 plusz ki tudod grindelni valami mast mondjuk FV4202 vagy AMX CDA 105. Ennyi roviden.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szollo
Téma zárolva.
4 éve 5 hónapja #301958 Írta: janesz406
Megválaszolva: janesz406
19. nap van hatra hogy lesz-e meg folytatas az a jovo zeneje. 15. nap alatt kitudod huzni. Napi 100 pont a limit ha van 1-2 orad es ket geped vagy virtualis geped. Ajanlom ugy nyitni accountott hogy hasznalsz hozza TANKMANIA kodott. En amcsi vonalas vagy T6 medium 105mm es hatszoljon.(venti,celzas gyorsito, tavcso vagy periszkop).
Téma zárolva.
4 éve 5 hónapja - 4 éve 5 hónapja #301959 Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano

Köszönöm,lehet tudni hogy mikor indul a toborzói program?

=11.0ptA toborzóprogram gyakorlatilag folyamatosan megy, bármikor becsatlakozhatttok. A mostaniból bár csak pár nap van hátra, de ha egyszer csatlakoztál, már nincs igazi időhatár, amíg be kell fejezni (időnként módosítják a választható tankok listáját, de tudtommal mást nem befolyásol a toborzóprogram vége).  Hívd meg barátodat vagy öcsédet – Ő lesz  toborzott, Te a toborzó. A toborzott TierVI v. Tier VII tankot válaszhat, Te toborzóként TierVIII-t. Ha  nincs WoT iránt érdeklődő ismerős, mehetsz  kisacc/nagyacc úton. Ekkor egy másik emil-címmel (munkahelyi vagy csak simán egy új gmail-s emil-cím) regisztrálsz be, lehetőleg invite-kóddal – ez lesz  kisaccount. A jelenlegi meg a nagyaccount és a nagyacc-al meghívod magadat . Egy átlag játékosnak egymagában úgy 500 csata, amíg végigviszi a toborzóprogramot. Ha tényleges  toborzottal tudsz menni, akkor több okból kifolyólag gyorsabb (meg szórakoztatóbb ugye egy baráttal, akinek hasonló az érdeklődése ). De ha ló nincs, a szamár is ló....
Téma zárolva.
4 éve 5 hónapja #301961 Írta: szollo
Köszönöm ,sokat segítettetek köszönöm a nem félszavas válaszokat,nagyon jó közösség vagytok!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, janesz406, Slandyke
Téma zárolva.
4 éve 5 hónapja #301963 Írta: Scrabble
Megválaszolva: Scrabble
Sziasztok.  Milyen Heavy ágat ajánlanátok ? E100 megy a levesbe ,árából kezdenék valami új Heavy ágat . 
Téma zárolva.
4 éve 5 hónapja #301964 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Sziasztok.  Milyen Heavy ágat ajánlanátok ? E100 megy a levesbe ,árából kezdenék valami új Heavy ágat . 

Az E100 a buff óta elég használható tank, de te tudod.
Szerintem a következők a könnyebb játszhatóak:
IS-7
bj 277
Super Conqueror
Kranvagen
esetleg még Wz-111-5A, 60Tp 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, Scrabble
Téma zárolva.
4 éve 5 hónapja #301987 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete

Én tudásom alapján az IS-7 túl jó rankedre. (balancolatlan az xp szerzése)

Valamint sokszor komolytalanul játszom a rankedet: full repesz IS-7/S.C, prémium lőszer nélküli tankok,  direkt ki akarok kapni (ha stabil rang után vagyok, növelve ezzel a későbbi winstreakemet), a TVP-vel idén konrétan 75%-os legénységgel álltam neki rankedezni, mert itt legalább nem számít az eredménye, amíg kihúzom 100%-ig.

LOL. Én IS-7-tel nem mertem nekiindulni, mert a 303 pen szemből sok mindenre kevés. És úgy éreztem szenvedősnek az előrehaladást, hogy teljesen komolyan, odafigyelve játszottam... Hozzászólásod után mentem 1-1 kört Obj. 277-et és IS-4-gyel, nem lettek rosszak, de az ezüst liga számomra esélytelen. Gratulálok, hogy neked korábban már sikerült addig is eljutni!
Téma zárolva.
4 éve 5 hónapja #301988 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

LOL. Én IS-7-tel nem mertem nekiindulni, mert a 303 pen szemből sok mindenre kevés. És úgy éreztem szenvedősnek az előrehaladást, hogy teljesen komolyan, odafigyelve játszottam... Hozzászólásod után mentem 1-1 kört Obj. 277-et és IS-4-gyel, nem lettek rosszak, de az ezüst liga számomra esélytelen. Gratulálok, hogy neked korábban már sikerült addig is eljutni!

Az IS-7-et a páncéljára kell játszani, nem a sebzésére: ha fel tudsz venni egy kellőképp agresszív (ebben az esetben kockázatos) tornyos és vízszintes pozíciót (a legtöbb pályán van ilyen) és azt tartod, az elég top 5-re. Ez azért van, mert a felvett és bevett lövések (nekem ez átlag 3k) + közelharca kapsz bónuszt.
Persze nyilván 1. divízióban már inkább a fentebb is írt medekre támaszkodtam.

...úgy éreztem szenvedősnek az előrehaladást, hogy teljesen komolyan, odafigyelve játszottam...

A saját szabályok nagyon fontosak, nálam így néz ki (napi): zsinórban 3 vesztett stráf után befejezem; zsinórban 3 stráfot nem szerző győztes meccs után befejezem. Ha kitűzök egy célt, és azt elérem, befejezem. max 5 összesítve stráfsemleges meccs után befejezem. Ezek a szabályok biztosítják, hogy biztos ne legyek a rossz végén a játéknak túl sokáig.
(A leghosszabb winstreakem 11, a leghosszabb losestreakem 4 volt most, de csak 3 nap rankedeztem).

UI: Én hasonlóan randomozom, de ott a kombinált dmg alapján játszom, tehát egy hosszabb losetreak is lehet remek, és a hosszabb winstreak is lehet borzalmas.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
Téma zárolva.
4 éve 5 hónapja #302068 Írta: krysss81
Megválaszolva: krysss81
Sziasztok milyen felszerelést érdemes rakni TVP T 50/51-re?
Téma zárolva.
4 éve 5 hónapja - 4 éve 5 hónapja #302069 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina
Hali.

Távcső,( nem a csigaszem!) venti, stabilizátor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: krysss81
Téma zárolva.
4 éve 5 hónapja #302111 Írta: RGy
Megválaszolva: RGy
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Két napja a "bolt" menüre kattintva betöltés után fekete, üres felület jelenik meg. Token -re kattintva korábban szintén megnyitotta, hogy milyen tankokat tudok értük vásárolni, de most az is fekete felület üresen. Vajon ez miért lehet?
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 7 órája 15 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 8 órája 46 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 59 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.