Böngészőben nézem a twich-et (leginkább wot streameket). Megoldható-e valahogyan az, hogy a jobb oldalon lévő chatbox átkerüljön a videó alá?
Leválasztod, aztán oda teszed, ahova szeretnéd.
Köszi! Ez jól működik élő adás közben, de ha visszanézek egy korábbi adást, ahol látható a chat is, ott alatta nem jelenik meg a Fogaskerék-ikon (chat beállítások) - ami élő adásnál ott van - és a chat tetején a fejlécben azt írja, hogy "chatfunkció a videók alatt", Nézem az éppen visszajátszott videó alatt, de ott sem látok ilyen gombot, csak a többi indítható korábbi videót. Valami ötlet, hogy ezt hol találom meg?
4 éve 1 hónapja - 4 éve 1 hónapja#303074Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Rákerestem, VOD-oknál valóban nem lehet használni ezt a funkciót.
Valami ötlet
Hm, nézz körül böngésző bővítmények között! Van mindenféle, szerintem találsz egy elfogadható megoldást arra, amit szeretnél. Például Firefoxban az egyik felső találat az "Anu Twitch Chat Overlay".
Figyelem: Spoiler!
Show Twitch chat on top of the stream player (live and VODs). Read chat, send messages, automatically claim channel points, and more, without leaving fullscreen mode.
Customize position, font, background on a per stream basis and sync and store your preferences across your devices. Twitch dark and light themes supported by default.
Once installed, a Chat Overlay button will be added to the bottom right buttons panel of the Twitch video player which you can click to toggle the chat overlay on/off.
Figyelem: Spoiler!
Ami kiemeli, hogy VOD-oknál is működik.
Van egy olyan is, hogy "Twitch-Chat-Bottom", ami elméletben éppen a stream alá teszi a chatet, de nem próbáltam ki. GL
4 éve 1 hónapja - 4 éve 1 hónapja#303089Írta: szollo
Megválaszolva: szollo
Sziasztok,van valami infó arról hogy frissítik -e mostanában a bond tankokat?Van 9k kötvényem és az eddigi értelmesebb tankokat már kivettem is6,patriot,liberté a többi a mostaniak közül nem nagyon érdekel.Szóval lesznek-e mostanában uj bond tankok?
Sziasztok,van valami infó arról hogy frissítik -e mostanában a bond tankokat?Van 9k kötvényem és az eddigi értelmesebb tankokat már kivettem is6,patriot,liberté a többi a mostaniak közül nem nagyon érdekel.Szóval lesznek-e mostanában uj bond tankok?
Valamikor réges-régen azt mondták, hogy majd a rangsorolt következő szezonjának kezdetekor... de amúgy tudja a fene.
Valamikor réges-régen azt mondták, hogy majd a rangsorolt következő szezonjának kezdetekor... de amúgy tudja a fene.
A battle pass pontok mikor nullázódnak le? A 4. szezonból áthoztam 5 pontot, azzal együtt van most 9, gyüjthetem még őket, vagy jobban járok, ha szeptember 6-ig beváltom?
A battle pass pontok mikor nullázódnak le? A 4. szezonból áthoztam 5 pontot, azzal együtt van most 9, gyüjthetem még őket, vagy jobban járok, ha szeptember 6-ig beváltom?
A pontok (tokenek) az utolsó szezon végéig gyűjthetőek/felhasználhatóak, ergo nem kell szeptember 6. előtt elhasználnod.
"You can accumulate Tokens throughout all Seasons of 2021. Items for Tokens can be purchased until December 19, 2021. After this date, you will receive compensation of 100 bonds for each unspent Token."
A pontok (tokenek) a 3. szezon végéig gyűjthetőek/felhasználhatóak, ergo nem kell szeptember 6 előtt elhasználnod.
Én decemberi határidőről tudok - konkrátan december 19-re emlékszem (de erre már nem esküszöm meg azért). ,
Igen azt tudom, de láttam valamikor egy olyan modot, hogy csata közben is mutatta, hogy az elvárthoz képest éppen mennyinél jár az ember.
Olyanra gondoltam.
Köszi.
U.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...