Jelenleg 58 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 6 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 7 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 19 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 4 napja

Csak egy kérdés

4 éve 2 hete #303389 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Ez már megint mi?

Mellékletek:
Téma zárolva.
4 éve 1 hete #303425 Írta: bandras32
Ritkán játszok délelőtt, de most van egy kis időm, gondoltam leülök tankozok egy kicsit. Délelőtt van, már vége a nyári szünetnek, a gyerekek az iskolában. Bíztam benne, hogy ilyenkor a "normálisabb" játékosok játszanak. DE BASSZUS! MI A SZ*R VAN ILYENKOR????? Mindenhol 80-100k csatás agyhalott barmok! Ez normális délelőttönként?
Téma zárolva.
4 éve 1 hete #303426 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu

Ritkán játszok délelőtt, de most van egy kis időm, gondoltam leülök tankozok egy kicsit. Délelőtt van, már vége a nyári szünetnek, a gyerekek az iskolában. Bíztam benne, hogy ilyenkor a "normálisabb" játékosok játszanak. DE BASSZUS! MI A SZ*R VAN ILYENKOR????? Mindenhol 80-100k csatás agyhalott barmok! Ez normális délelőttönként?

Lógósok, rossztanulók, és egyéb alsóbbrendű létformák nincsenek suliban ilyenkor se. 5 és 7 közt érdemesebb, mert a meló előtt játszó lila irodisták, és a szorgalmas, szétkávézott agyú éjszakás műszakos jómunkások miatt, akkor szerintem jobb a helyzet. De 7 után az lilák eltépnek a tőzsdére, minőségügyre, műszaki igazgatóságra, kormányhivatalba stb. (szakaszoltam már főosztályvezetővel), a gyári sztahanovisták meg vagy alszanak, vagy erőltetik, amit nem kellene. (Mint én noob koromban.) 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32
Téma zárolva.
4 éve 1 hete #303429 Írta: bandras32

Hali! IS2S... Megéri kivenni a kötvényshopból,vagy ne erőltessem a dolgot

Szerintem fölösleges kötvény kidobás. :)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: charliefirpo_2018
Téma zárolva.
4 éve 1 hete #303432 Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano

Hali! IS2S... Megéri kivenni a kötvényshopból,vagy ne erőltessem a dolgot

Maga a tank nem rossz - a játékosok döntő hányada játszik/játszott az IS-7 vonal tankjaival, és az IS2S majdnem azonos a tech-tree IS tankkal. Mackós mozgású, de nem lassú, egész jó páncél, az ágyú meg a D-25 --- ezt rengeteg szovjet/orosz tankon megtalálható, pl. még a TierIX T-10 belépő-ágyúja is, úgyhogy ez az ágyú egy TierVII tankon jó. Igazi "közelharc-fegyver", távolról snipolni próbálkozni ezzel nem érdemes, közelről viszont hatalmas sallerokat oszt.
Az, hogy ér-e kötvényt és mennyit, az más kérdés, ezt mindenki saját maga látja + dönti el. Talán annyit mondanék ehhez, hogy WG az IS2 különféle változatait ilyen-olyan eseményekre be szokta tenni ingyen jutalomnak --- nekem valami "Berlin-i csatáról" (?) van meg az IS2S, idei BlackMarket-en meg volt a szimpla IS2 - szóval akinek nem sürgős, valószínűleg kötvény nélkül is megszerezheti. (IS2-IS2S-IS2M között csak igazi ínyencek tesznek különbséget)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, PZoli, charliefirpo_2018, Slandyke, Bulcsu
Téma zárolva.
4 éve 1 hete #303438 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud

:)
Kb. 5 éve nem játszom, de látom nem lett jobb a helyzet :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32
Téma zárolva.
4 éve 1 hete - 4 éve 1 hete #303456 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec
Holnaptól tankleárazások tier 6-tól fölfele. Kivétel cseh nehéz ág! A fogyócikkekről nem is beszélve.
ÉÉÉÉssss sajnos megint megszívtam. Tudtam, hogy lesz tankleárazás, de elfelejtettem, hogy csak 5 tankot lehet egy nap eladni. Így megint nem lesz elég kreditem, hogy megvegyek minden kiszemelt járművet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Téma zárolva.
4 éve 1 hete #303477 Írta: VaFec
Használja valaki ezt az oldalt?
Challenges (wargaming.net)
Itt hogy működik a dolog? Ha XP szerzős küldetés fut (mint jelenleg is), akkor egy adott tankkal lejátszott csata és azok tapasztalati pontjainak átlaga számítódik? Ha több tankkal próbálkozok, akkor a legjobb tankeredményt veszi alapul, vagy a nemzetre fókuszál?
Köszi a válaszokat.
Téma zárolva.
4 éve 1 hete #303479 Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
Sziasztok.

Érdeklődnék, hogy az elmúlt időben, amíg nem játszottam (kb 2-3(-4?) év), volt valami fejlődés a(z):
- MM-ben,
- eltűnő, soha oda nem érő lövésekben,
- lehetetlen lepattanókban,
- botolók-cheatelők bannolásában,
- copy-paste prémium tankok gyártásában,
- balance helyreállításában,
- artyk helyzetében?

Nem kell feltétlen wall-of-text-ben válaszolni, elég csak néhány szó mindegyikről.
Előre is köszönöm! :)
Téma zárolva.
4 éve 1 hete #303480 Írta: Feherbee18
Megválaszolva: Feherbee18
-negatív
-negatív
-negatív
-negatív
-negatív
-negatív
-az artyk a kihalás szélére kerültek
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem
Téma zárolva.
4 éve 1 hete #303484 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
A legutóbbi mikrofrissítés valamit nagyon elcseszett. A WoT elindítása (a bejelentkezési ablakig való eljutás) vagy kétszer annyi ideig tart, mint előtte. A csatába való bedobásnál is bénázik egy csomót... Pár hónappal ezelőtt növeltem meg 4 GB-ról 8 GB-ra a RAM-ot, minden szép volt (vagy 20-25 mp-el meccs indulása előtt már bent voltam a térképen), most meg örülök, ha a visszaszámlálás utolsó pár másodpercére betesz a térképre. De az sem szokatlan, ha 10-30 mp késéssel kerülök be. (Rangsoroltban J.Pz. E100-zal élmény volt akkor beesni Westfieldre, mikor az ellenfél összes Kranvagn-je már fenn volt a dühöngő közepén a gerincen és bizalmatlanul méregetett...) Az elhúzódó csatába tétel ráadásul egyéb informatikai hibákat is generál (pl. bal egérgomb lenyomására az amúgy betöltött löveg nem kezd el lőni, csak azután, ha nyomsz egy újratöltést). Más is tapasztalt ilyet?
Rendszer:
Win 10, HDD-ről megy a WoT
Intel Core 2 Quad Q8300 proci (2.5 GHz, 4 mag)
8 GB RAM
AMD Radeon HD 7700 Series videókártya (GV-R777OC-1GD), 2020-as driver
Téma zárolva.
4 éve 1 hete - 4 éve 1 hete #303485 Írta: VaFec

A legutóbbi mikrofrissítés valamit nagyon elcseszett. A WoT elindítása (a bejelentkezési ablakig való eljutás) vagy kétszer annyi ideig tart, mint előtte. A csatába való bedobásnál is bénázik egy csomót... Pár hónappal ezelőtt növeltem meg 4 GB-ról 8 GB-ra a RAM-ot, minden szép volt (vagy 20-25 mp-el meccs indulása előtt már bent voltam a térképen), most meg örülök, ha a visszaszámlálás utolsó pár másodpercére betesz a térképre. De az sem szokatlan, ha 10-30 mp késéssel kerülök be. (Rangsoroltban J.Pz. E100-zal élmény volt akkor beesni Westfieldre, mikor az ellenfél összes Kranvagn-je már fenn volt a dühöngő közepén a gerincen és bizalmatlanul méregetett...) Az elhúzódó csatába tétel ráadásul egyéb informatikai hibákat is generál (pl. bal egérgomb lenyomására az amúgy betöltött löveg nem kezd el lőni, csak azután, ha nyomsz egy újratöltést). Más is tapasztalt ilyet?
Rendszer:
Win 10, HDD-ről megy a WoT
Intel Core 2 Quad Q8300 proci (2.5 GHz, 4 mag)
8 GB RAM
AMD Radeon HD 7700 Series videókártya (GV-R777OC-1GD), 2020-as driver

A RAM bővítése nem segít a dolgon, velem együtt, neked is őskövület már a géped. Évekkel ezelőtt tapasztaltam én is a lassú betöltést, amit egy SSD-vel orvosoltam. Ez azt jelenti, hogy sokszor még a visszaszámlálás sem indul el, de már betöltött.
A fentebb említett lövés hibát én is tapasztaltam a legutóbbi frissítés óta, de én úgy gondolom, hogy ez net probléma (lag) lesz, ugyanis azt megfigyeltem, hogy amikor nem lő, rendszerint piros a lagjelző lámpácska.
A videókártya drivert felfrissítheted a 21.3.2-esre. Ez a legutolsó, ami még támogatja a kártyádat, az ettől újabbak már nem, vagy csak kompromisszumokkal.
Az összehasonlítás kedvéért:
AMD Phenom II X3 720 (@ X4 920)
6GB RAM
AMD R7 260x (21.3.2 driver)
GOODRAM SSD, erről megy a rendszer és a WoT is
Win 11

ui.: Egy töredezettségmentesítés lehet, hogy segítene, de nem oldaná meg a gondod.
Téma zárolva.
4 éve 6 napja - 4 éve 6 napja #303486 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
A töredezettségmentesítés egy SSD-n felesleges és csak csökkenti az élettartamát. Egy HDD-nél talán ér valamit.
Téma zárolva.
4 éve 6 napja #303489 Írta: VaFec

A töredezettségmentesítés egy SSD-n felesleges és csak csökkenti az élettartamát. Egy HDD-nél talán ér valamit.

Mivel HDD-t használ, ezért értelemszerűen arra gondoltam ;)
Téma zárolva.
4 éve 6 napja - 4 éve 6 napja #303494 Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano
lövés hiba:

én nem net-problémának gondolom – 40-50-s ping és 40-50-s fps kijelzése mellett jelentkezik nálam. (nem vagyok IT-s és WG múltkori „kijelzett ping és valós ping eltér” bejelentése óta kb. már nem tudom, mi az a lag) Ha a lövés hibás csata után megyek egy újabb csatát, probléma nélkül játszom, a hiba nem jelentkezik. A tank a hiba alatt is simán, bármi gond nélkül irányítható – lag esetén nem ez lenne a helyzet. Mostanában már a hiba észlelése után a tankot netán „safe helyen leparkolva” a játékot újraindítom, és 2-3 perc múlva visszaérve (ha még „életben” vagyok) gond nélkül lövöldözök, a hiba nem jelentkezik.

Én a lövés hibát a fieldmod-hoz kötöm, 2 okból:
Nálam a hiba időben kb. 1,5 hónapja, a fieldmod bevezetésével nagyjából egyidejűleg jelentkezett.
Csak olyan tankon jelentkezett, amelyiknél minimum a fieldmod 1./„lőszeres” modja ki van fejlesztve. (mivel nyilván azon tankoknál tudtam kifejleszteni a fieldmod-ot, amelyik tankkal gyakran játszom, ezért ez nem 100%-os bizonyíték, ám gyanús)

Egeret oda-vissza cseréltem, és egér-érzékenységet növeltem (egy ideig, mert egyéb problémákat hozott a túlérzékeny egér) --- nem használt a hibán, "újrazott". Többnyire régi laptopon wifit/digit cserélgetve Win7 alatt játszom, de egy tavaly újonnan vett jó, digire kötött PC-gépen is jelentkezett 1 alkalommal.

Nálam a hiba kizárólag randomban jelentkezett, ott viszont elég gyakran – 1.4 óta (nagyságrendileg) 60-80 random-csatát mentem, 8 alkalommal jelentkezett. 9-10 előrenyomulás mondjuk 50 csatáján nem jelentkezett, Frontline kb. 40 csatáján nem jelentkezett, ranked kb. 100 csatáján nem jelentkezett (egyebet nem próbáltam). Nekem TierX tankon fieldmod kizárólag a TVP-n lett még kifejlesztve (ranked alatt/révén). Ranked döntő részét (mondjuk 90 csatát, ebből min. 40 csatán fieldmod már ki volt fejlesztve) TVP-vel mentem, rankedben hiba nem jelentkezett vele. Véletlenül mentem 1 random csatát is vele – persze azonnal jelentkezett a lövés hiba. Nekem a lövés hiba-fieldmod-random összefüggése ezáltal egyértelműen megerősítve lett. =11.0pt

Kérdésem: a hiba megléte miként bizonyítható? (WG felé hiba-ticketet rég leadtam, replay-t + WGCheck-file-t mellékelve --- ticketet cinikus komment keretében lezárták --- igen, replay-en annyi látszik, hogy tankból perceken át balfék módra nézelődök, de nem lövök)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bulcsu
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 2 órája 2 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 órája 34 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.