Megtenné valaki hozzáértő,
hogy ír pár szót a Lorr 40t francia VIII-as közepesről?
Bekerül pár nap múlva a kötvényes boltba,
és jó volna tudni mit kap az ember 8.000 kötvényért.
Előre is köszi.
Ha hozzáértő alatt jó játékost értesz, akkor nem tudok segíteni.
Ha olyat akinek megvan a tank, akkor igen.
Szerintem - bármennyire is idegesítő tank - a legjobb ajánlat a kötvényshopos piacon.
Miért idegesítő?
Mert a 4 lőszert tölti 32 mpig - ami oké, de a 4 lőszerből nem fog bemeni csak 1-2. a másik kettő elszáll a távolban, vagy pattan az ELC igen vastag páncélzatáról.
Az ágyú gyakorlatilag olyan, mint gólya amikor szétfossa magát, megy mindenfelé a lőszer, csak arra nem, amerre céloztál.
Hát kábé ennyi a negatívum.
Gondoltam fekészítelek rá.
A pozitívum az, hogy ha meglepsz egy nyolcas tankot sebbge, közelről, akkor rendelheti a koporsót.
A kötvényshopos ajánlatban mindenképpen ez a legjobb, de nem azért, mert annyira jó lenne a tank, hanem mert a többi annyira szar.
Számomra érthetetlen okokból ez volt a legjobb med, amíg a Progetto fel nem tűnt.
Elismerem, hogy nagyon sokan szeretik, de mint mondom, számomra teljesen érthetetlen okokból. Mert páncélja nincs, az intraclip borzalmas, a célzás ismét.
Szóval ennyit tudtam erről a tankról.
Gondoltam a negatívumokra felkészítelek, a pozitivumokat meg fedezd fel magad, az sokkal jobb.
Ja, még egy észrevétel:
Én annak idején komoly pénzeket fizettem érte, szóval 8k kötvényért megéri simán.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...