Ja és beletárazni egy EBR-be? Ez kb önmagában lehetetlen feladat, de 13 105-tel ez mindenhogyan lehetetlen
Nekem mindkét tank nagy kedvenc, de hogy mihez kezdek ezután a tízessel és főleg a benne lévő hát skilles legénységgel, azt nem tudom....
Hát azért menni szokott néha az a beletárazás, nyilván számít ki ül az EBR-ben, mert ha jó akkor nem fogod eltalálni, de szerencsére nem ez a jellemző
Amikor passzív spotolok, és közelít egy EBR - és nem tudok elmozogni, mert nem olyan a helyzet - akkor ráteszem az automatát és megyek a seggében és tárazok. Persze suicide dolog, de ilyenkor nincs mit veszteni. Számít, hogy belelő e mégegyet a csapat, hogy az ellenségtől kapod e a fokuszt vagy sem persze.
Az én szintemen (1200wn8) egyedül a 105 az amiben nem aggódom ha EBr jön szembe, mert tudom, hogy nagyon fog neki fájni. Persze ez nem vonatkozik arra ha jó az EBR-es mert akkor nem fogod eltalálni Strv-vel sem.
Nem gondolom, hogy annyira szar lenne az ágyúja, az ágon az összes lövés görbül mindenfelé, ezt éreztem pontosabbnak.
De lehet hogy csak az emlékek szépültek meg idővel, egy ideje már nem játszottam a tankot.
A medes setup amit mondtál, érdekesnek hangzik, kíváncsi vagyok mi lesz a véleményed utána. Nekem eszembe sem jutott lecserélni a felszerelést, mert a látótáv az isten (lightnál) és van az a parancsnoki látásmód (vagy mi, - 10% camou) ami szinte kötelező így már 2 slot foglalt, nincs sok variációra lehetőség.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...