Sya! Szerintem ne erőltesd, vegyél egy nehéz tankot. Nekem inkább az a probléma hogy hónapok óta nem tudom a boltot megnyitni. Pontosan a karácsonyi event óta. Tud valaki ehhez valamit hozzáfűzni?
Átmeneti megoldás lehet:
"Esetleg töltsd le az ingyenes nVidia Geforce now-t, csinálj hozzá egy free accountot és jelentkezz be azzal egy licit/vásárlás erejéig. Ingyenesnél sorba kell állni, hogy bejelentkezhess szerverterheltségtől függően, max 1 órát enged játszani, utána kidob és újra kell loginolnod, illetve ha 5-15 percig afk vagy, akkor is kidob, hogy ne foglald a helyet. Ezek kényelmetlenségek, de így nem kell érte fizetni. Arra, hogy vásárolgass/licitálj teljesen megfelelő. Arra oda kell a wot-ba való bejelentkezésnél figyelni, hogy az Europe régió legyen kiválasztva, mert alapértelmezettként a North Amerika van, de ez felül látható, ott át kell állítani."
Csak nekem tűnik úgy, hogy az anonimizer abszolút nem ér semmit? Mivel random, nem létező nevet ad, így fasszopó arty azt fogja lőni, akinek a neve mellett nincs statisztika, hiszen valamiért eldugta. Ez így zseniális, komolyan
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, Raptorial Bird
Sziasztok!
Bocsánat, hogy ide írok, de nem értem a hajós magyar fórumot a wows. Volt ott profilom de nem tudok belépni, és mintha nem volna rajta neki. A hajóssal kapcsolatban szeretnék kérdezni azoktól akik esetleg a hajóssal is játszanak, de itt is fent vannak. Miért van az, hogy ha tengeralattjáróval megyek a repülőgépanyahordozó hajókra nem lehet sonárt tenni?
Sziasztok!
Bocsánat, hogy ide írok, de nem értem a hajós magyar fórumot a wows. Volt ott profilom de nem tudok belépni, és mintha nem volna rajta neki. A hajóssal kapcsolatban szeretnék kérdezni azoktól akik esetleg a hajóssal is játszanak, de itt is fent vannak. Miért van az, hogy ha tengeralattjáróval megyek a repülőgépanyahordozó hajókra nem lehet sonárt tenni?
Itt lett létrehozva külön topik a wowsnak: www.wotinfo.hu/...rships
A szonáros kérdésedre a válasz:
Ha az anyahajóknál éppen aktív (bevan töltve) a javító készlet, ami más hajóosztállyal ellentétben automatikusan kapcsol be, akkor nem lehet pingelni. Ezt úgy lehet orvosolni, hogy így is megpróbálod aktiválni a szonárt, ekkor az anyahajó elhasználja a javítót, vársz egy kicsit, majd újra megpróbálod a szonárt. A másik lehetőség, hogy kigyújtja egy csapattársad, így arra használódik el a javítója. Erre talán a legjobb, ha eggyütt tudsz dolgozni a saját csapatod hordozójával, hogy dobjon a célpontra gyújtó bombát.
Sziasztok!
Itt lett létrehozva külön topik a wowsnak: www.wotinfo.hu/...rships
A szonáros kérdésedre a válasz:
Ha az anyahajóknál éppen aktív (bevan töltve) a javító készlet, ami más hajóosztállyal ellentétben automatikusan kapcsol be, akkor nem lehet pingelni. Ezt úgy lehet orvosolni, hogy így is megpróbálod aktiválni a szonárt, ekkor az anyahajó elhasználja a javítót, vársz egy kicsit, majd újra megpróbálod a szonárt. A másik lehetőség, hogy kigyújtja egy csapattársad, így arra használódik el a javítója. Erre talán a legjobb, ha eggyütt tudsz dolgozni a saját csapatod hordozójával, hogy dobjon a célpontra gyújtó bombát.
Köszönöm válaszod. Követtem, az anyahajót nem is tudom, hány percen keresztül, de egyáltalán nem tudtam rápingelni. Azt gondoltam ezeknek a hajóknak ez egy aktív képesség ami folyamatosan aktív, és nem kapcsol ki sose, mert eddig még egy ilyen hajóra nem sikerült szonárt raknom.
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki a fiók törlésének visszavonásában?
Elkövettem egy nagy hibát!
Hirtelen felindulásból kértem a fiókom törlését.
Utána már megbántam és szerettem volna visszavonni.
Azt írták ,hogy ez egy automata folyamat és nincs ebbe beleszólásuk.
Viszont leírták,hogy ÉN, hogyan tudom a folyamatot visszavonni.
Csakhogy úgy nem tudom megoldani.
Szóval ebben szeretném a segítségedet kérni.
Szeretném megtartani a fiókomat ,mert nagyon sok időt és energiát fektettem már bele.
Köszönöm,ha valaki tudna segíteni!
Sajnos ezzel nem segítettél,mert ezt én is tudom.
Ha belépek a fiókomba nincs mit elfogadnom,nem találok olyat ,hogy Fiók visszaállítása lehetőség!
Olyat feliratot találsz, hogy a fiókod törlés alatt van?
Nem lehet, hogy már vissza is vonódott?
A játékba be tudsz lépni? (vannak olyan rendszerek, ahol ha a törlés kiadása után bármikor belépsz a fiókodba, akkor a törlés visszavonódik.)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...