Jelenleg 303 vendég és 3 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Csak egy kérdés

1 éve 6 hónapja #309437 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec
Csak a szokásos spam, viszont ami felkeltette az érdeklődésemet, az a srác adatlapja.
Ha 2012-ben játszotta az utolsó csatát, akkor hogy teljesíthette a Battle Pass első szezonját?
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #309439 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com
Megvette a szakaszokat?
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #309441 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

Csak a szokásos spam, viszont ami felkeltette az érdeklődésemet, az a srác adatlapja.
Ha 2012-ben játszotta az utolsó csatát, akkor hogy teljesíthette a Battle Pass első szezonját?
Figyelem: Spoiler!

Esetleg valamilyen játékmódban szerezte a pontokat nem a random csatában.
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #309442 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec
Mindkettő lehetséges, viszont ha más játékmódban játszott, akkor a rendszer nem módosította volna az utolsó csata dátumát?
Továbbá ilyen tankállománnyal lehetséges egyáltalán más csatamódot játszani?
Ha bérelt járművekkel is játszana, azok a tankok bekerülnek a járművek listában?
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #309457 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Régebben volt egy táblázat, hogy mennyi crew XP kell szintentként, be tudná valaki rakni, nem találom? (Skill fejlődés)
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #309459 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Régebben volt egy táblázat, hogy mennyi crew XP kell szintentként, be tudná valaki rakni, nem találom? (Skill fejlődés)

wio.ru/strat/wo...ng.htm
www.planetwot.c...rewxp/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Mikroby
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #309463 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Valaki, aki jól érti a játékmechanikát, meg tudja magyarázni, hogy nem láttam a 2. lövése előtt a BZ-t? Miután leesett a spot róla, végig szemmel tartottam a helyét. Ehhez képest a 2. lövése után nem villant a paralámpa, szóval végig felderítve voltam. Mintha a mikrobokor mögött parkolt volna spottolatlanul, és kényelmesen becélzott volna.
Normál sebességű videó:

1/16 sebességen a kérdéses pár másodperc:

Ehhez a kommenthez csatoltam a replayt is, 1.23-as WoT!
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #309466 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Valaki, aki jól érti a játékmechanikát, meg tudja magyarázni, hogy nem láttam a 2. lövése előtt a BZ-t? Miután leesett a spot róla, végig szemmel tartottam a helyét. Ehhez képest a 2. lövése után nem villant a paralámpa, szóval végig felderítve voltam. Mintha a mikrobokor mögött parkolt volna spottolatlanul, és kényelmesen becélzott volna.

Jó feladvány, de szerintem maga a lassított videó részlet a kevésbé kérdéses.
Ahogy te is írtad ott volt egy kis bokor, ami 25% álcát ad. Az álló BZ-nek lila szellőzéssel, pótkaja, BIA,és egy megkezdett álca skillel (elég 20-30% abból), akár álca direktívával elég hogy összeszedjen 10% álló álcát, ami ha neked 440-es látótávod van, pont nem lesz látható 302 méteres távolságból.

A helyzet viszont az, hogy te látszólag előbb "néztél ki" a szikla mögül, mint hogy ő megállt volna, ergó amíg kimozog, neked fel kellett volna deríteni, de ez nem történt meg.
Ami történt, hogy 0.12-ig (nem lassított videóban), volt egy kis faldarab a cső töve, és a BZ csövének töve között (a köztes sziklán), míg a te tankod orra teljesen kint volt. amit a BZ emiatt spoton tarthatott anélkül, hogy te spotot tudtál volna rá adni (a rajta felderíthető egyedüli pont a cső töve abban a pozícióban ahogy ott mozgott előre hátra). Nagyon edge case, hogy nem tartottad folyamatosan spoton, de amiatt történt, mert hátratolattál az első bekapott lövés után, és mikor újra előre mentél sokkal inkább fedetten tartottad a felterítő pontodat a tankodon (a képernyődön a torony hátuljából való nézet van megjelenítve amikor belső nézetben vagy, ez ennyire közeli sziklánál egy minimális optikai illúziót okozhat a távolságok tekintetében)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, Tank_szemelyzete
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #309498 Írta: Mikroby
Szerintetek melyik tier a legjobb legénységképzésre, ha techtree-s tankokról beszélünk?
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #309499 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz

Szerintetek melyik tier a legjobb legénységképzésre, ha techtree-s tankokról beszélünk?

Tier8as prém tank, gyorsan farmolsz két millát amivel veszel egy legénység képző könyvet, egyből 200.000 legénységi xp
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #309500 Írta: Mikroby

Tier8as prém tank, gyorsan farmolsz két millát amivel veszel egy legénység képző könyvet, egyből 200.000 legénységi xp

Az nem igazán éri meg, de azért szoktam venni. 0-ról 1.5 skill megéri de utána csak ha nagyon sok kreditem van.
De a kérdés nem ezért volt, csak van egy ág amit szeretek, és gondolkozom melyik tankot tartsam meg róla. A legénységem bot, tehát érdemesebb lenne képezni őket. Viszont Cseh prémtankom egyenlőre nincs, tehát a techtrees verzió érdekel.
(Majd jövő hónapban veszek egyet kettőt)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #309503 Írta: Leopardusz

Az nem igazán éri meg, de azért szoktam venni. 0-ról 1.5 skill megéri de utána csak ha nagyon sok kreditem van.
De a kérdés nem ezért volt, csak van egy ág amit szeretek, és gondolkozom melyik tankot tartsam meg róla. A legénységem bot, tehát érdemesebb lenne képezni őket. Viszont Cseh prémtankom egyenlőre nincs, tehát a techtrees verzió érdekel.

Bocs, nem kekeckedni akarok, de szerintem  amig egy 8as prémmel összegyűjtok 2 millát, vagyis 200.000 legénységi xp-t, az az idő alatt egy sima tankkal messze nem tudok fejleszteni 200.000 közelébe sem, legénységit...
Egy időbe nézegettem volt én is ezeket... Uh idő szempontbol véve, a 8as prém a leghatékonyabb, ugy gondolom.

Amugy meg, szerintem a 6os tier az ahol érdemes tankot megtartani, élvezetes a játék, lehet teljesiteni is. Esetleg az 5ös de ott kevesebb xp gyűl. Idéntől meg mind2 tierrrel lehet Battle passozni is

Amugy2. A cseh medium ágrol van szo????? Csak mert a cseh 6os med az egyik legjobb, leg szorakoztatobb tank a játékban, azt mindenképp kötelező megtartani!
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #309504 Írta: Mikroby

Bocs, nem kekeckedni akarok, de szerintem  amig egy 8as prémmel összegyűjtok 2 millát, vagyis 200.000 legénységi xp-t, az az idő alatt egy sima tankkal messze nem tudok fejleszteni 200.000 közelébe sem, legénységit...
Egy időbe nézegettem volt én is ezeket... Uh idő szempontbol véve, a 8as prém a leghatékonyabb, ugy gondolom.

Amugy meg, szerintem a 6os tier az ahol érdemes tankot megtartani, élvezetes a játék, lehet teljesiteni is. Esetleg az 5ös de ott kevesebb xp gyűl. Idéntől meg mind2 tierrrel lehet Battle passozni is

Amugy2. A cseh medium ágrol van szo????? Csak mert a cseh 6os med az egyik legjobb, leg szorakoztatobb tank a játékban, azt mindenképp kötelező megtartani!

Én sem kekeckedek, de amit mondtál, azon kívül kell opció:)
De igen a med ágról van szó.
Azért nem opció a 8as pénzkeresés, mert azt csinálgatom amúgyis, ha van rá kreditem persze könyvet veszek. De azonlívül pluszban kellene képezni.

Szerk: Amúgy a hatos nekem is tetszik csak pár gondom van vele::
Goldigényes, 2.5 skilles emberekkel annyira nem szuper.
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #309511 Írta: Leopardusz
Hát, mivel egyszerre csak egy tankkal játszhatunk, és azalatt leghatékonyabban a legénységi xp-t prémmel kreditet farmolva gyűjthetunk, nemtom...

Mondtam h én is probálgattam volt ezt, még listába is irtam az egyes csatákban szerzett legénységi xpket, ugy hogy megnéztem az uj szintjuket meg kivontam belőle a korábbit...
De aztán rájöttem hogy a bonuszokkal sem tudok 2-3 ora alatt 200.000-et gyűjteni, messze nem, mig 8as prémmel annyi idő alatt megvan a 2 milla.
Uh onnantol a gyorsabb utat választottam.
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #309513 Írta: Mikroby

Hát, mivel egyszerre csak egy tankkal játszhatunk, és azalatt leghatékonyabban a legénységi xp-t prémmel kreditet farmolva gyűjthetunk, nemtom...

Mondtam h én is probálgattam volt ezt, még listába is irtam az egyes csatákban szerzett legénységi xpket, ugy hogy megnéztem az uj szintjuket meg kivontam belőle a korábbit...
De aztán rájöttem hogy a bonuszokkal sem tudok 2-3 ora alatt 200.000-et gyűjteni, messze nem, mig 8as prémmel annyi idő alatt megvan a 2 milla.
Uh onnantol a gyorsabb utat választottam.

Na igen, de nincs mindig kedvem 8asban játszani farmolás címszóval, vagy legalábbis amit ebben a játékban annak hívnak.  Szívesen játszom 6,7 tierben, azért érdekelt az eredeti kérdésre a válasz, hogy melyik tierben fejlődnek jobban az emberek.  
(Gyanítom amúgy hogy egyformán fejlődnek, csak nem vagyok benne biztos)

Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 7 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 18 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.