Valaki, aki jól érti a játékmechanikát, meg tudja magyarázni, hogy nem láttam a 2. lövése előtt a BZ-t? Miután leesett a spot róla, végig szemmel tartottam a helyét. Ehhez képest a 2. lövése után nem villant a paralámpa, szóval végig felderítve voltam. Mintha a mikrobokor mögött parkolt volna spottolatlanul, és kényelmesen becélzott volna.
Jó feladvány, de szerintem maga a lassított videó részlet a kevésbé kérdéses.
Ahogy te is írtad ott volt egy kis bokor, ami 25% álcát ad. Az álló BZ-nek lila szellőzéssel, pótkaja, BIA,és egy megkezdett álca skillel (elég 20-30% abból), akár álca direktívával elég hogy összeszedjen 10% álló álcát, ami ha neked 440-es látótávod van, pont nem lesz látható 302 méteres távolságból.
A helyzet viszont az, hogy te látszólag előbb "néztél ki" a szikla mögül, mint hogy ő megállt volna, ergó amíg kimozog, neked fel kellett volna deríteni, de ez nem történt meg.
Ami történt, hogy 0.12-ig (nem lassított videóban), volt egy kis faldarab a cső töve, és a BZ csövének töve között (a köztes sziklán), míg a te tankod orra teljesen kint volt. amit a BZ emiatt spoton tarthatott anélkül, hogy te spotot tudtál volna rá adni (a rajta felderíthető egyedüli pont a cső töve abban a pozícióban ahogy ott mozgott előre hátra). Nagyon edge case, hogy nem tartottad folyamatosan spoton, de amiatt történt, mert hátratolattál az első bekapott lövés után, és mikor újra előre mentél sokkal inkább fedetten tartottad a felterítő pontodat a tankodon (a képernyődön a torony hátuljából való nézet van megjelenítve amikor belső nézetben vagy, ez ennyire közeli sziklánál egy minimális optikai illúziót okozhat a távolságok tekintetében)
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...