XP fuggő a dolog, kérdés h melyik tierben tuddsz többet gyűjteni. Nem csak átlag xp hanem csata időtartam is, s ugye alacsonyabb tierben rövidebb, szoval több csata van.
XP fuggő a dolog, kérdés h melyik tierben tuddsz többet gyűjteni. Nem csak átlag xp hanem csata időtartam is, s ugye alacsonyabb tierben rövidebb, szoval több csata van.
Végül megvettem a Skoda T40-et (VI) és problem solved.
A plusz 1 ember akár a hetesébe probléma, de ez van.
Szerintem jobb mint a t25. igaz nem táras de 200as alfa van visszartó ereje 5mpig tölt.
Last edit: 1 éve 6 hónapja by Mikroby.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
... és távolabb szinte semmit nem talál el, a prémium lövedéke nagyon lasu.
Sok tank van ilyen, hozzá kell szokni, nekem nincs vele bajom. (mármint a lövedéksebességgel) A kummulatív, hesh stb. az már csak ilyen. Cserébe nem veszít az átütéséből a távolsággal. (Azért hatos szinten a 200-as pen az nem rossz) Az alaplőszer 773 (Na ezt hogy találták ki) sebessége is megér egy misét, de mondom, csak meg kell szokni. Néha idegesítő, hogy "mesterlövész tank" révén eléggé hektikus a találat vagy nem találat, de nekem tetszik maga a tank. Legénységképzés terén nincs nagy választék, vagy ez, vagy a Skoda t 27.
Sok tank van ilyen, hozzá kell szokni, nekem nincs vele bajom. (mármint a lövedéksebességgel) A kummulatív, hesh stb. az már csak ilyen. Cserébe nem veszít az átütéséből a távolsággal. (Azért hatos szinten a 200-as pen az nem rossz) Az alaplőszer 773 (Na ezt hogy találták ki) sebessége is megér egy misét, de mondom, csak meg kell szokni. Néha idegesítő, hogy "mesterlövész tank" révén eléggé hektikus a találat vagy nem találat, de nekem tetszik maga a tank. Legénységképzés terén nincs nagy választék, vagy ez, vagy a Skoda t 27.
Majdnem bedőltem neked.
Ránéztem és golddal 200 az átütés!
Akkor inkább lehet az strv-t választom.
Majdnem bedőltem neked.
Ránéztem és golddal 200 az átütés!
Akkor inkább lehet az strv-t választom.
Kíváncsi leszek mit hozol ki az STRV-ből. Az szerintem jobb tank, viszont mivel táras (ha az amire gondolok) akkor meg kell tanulnod kibontakozni vele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: wot.replays.bagó.wot.replays
Pont ezen a képernyón, csak a lényeget vágtad le:
nekem van három ful amit te a képen levágtál:
enemy team, our team, destroyed (nekem angolul van a játék) magyarul valszeg ellenseges csapat, saját csapat és kilótt lehet?
kattints az our team-re (saját csapat? talán) és pipálj ki vagy be amit szeretnél
Pont ezen a képernyón, csak a lényeget vágtad le:
nekem van három ful amit te a képen levágtál:
enemy team, our team, destroyed (nekem angolul van a játék) magyarul valszeg ellenseges csapat, saját csapat és kilótt lehet?
kattints az our team-re (saját csapat? talán) és pipálj ki vagy be amit szeretnél
Ja, tényleg, köszi!
De mintha ez eddig nem így lett volna.
Minden frissítésnél elállítódik.
Last edit: 1 éve 6 hónapja by wot.replays.bagó.wot.replays.
Hogy lehet a prémium napot törölni? Nem kértem de odateszik ha kell ha nem. Szeretném törölni, de azt sem kérdezik hogy elfogadom-e csak egyszerűen bekapcsolják. Miféle marhaság ez így? 3 napig megint játszhatatlan a WOT. Miért erőszakolják rá a játékosokra a f@szságaikat? Ha egyszer ajándék, akkor ha akarom elfogadom ha akarom nem.
A Depoban van személyes tartalékból is 998 de sosem fogom használni mert sokkal rosszabb játékokat ad velük. Kipróbáltam többször, hogy mindháromra a legmagasabb százalékot állítottam és játszhatatlanul erős csatákba rakott. Minden lövés mellé vagy alá ment. Kösz nem kérem! Használja aki akarja nekem nem kell.
Sziasztok! Más is kapott hasonló ajánlatot? (Persze hogy a kiss accra érkezett. Karácsonykor a 300 Ft-os ládákat is bedobta, de eszem ágában sincs azon költeni.) A fő accon ingyen láda volt ugyan ennél a fülnél a Boltban tegnap.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...