Sziasztok Mesterek!
Ritkán játszom a wottal évente egy két alkalommal.
Lenne egy olyan kérdésem hogy az miért vagy mitől van hogy pár tankomban a legénység átképzését kéri annak ellenére hogy azok a legénységi tagok már régóta a tankban harcolnak.
Mi elehet ennek az oka? Próbáltam átképezni őket de csak 200 aranyért/fő engedi. Vicces!
Valamelyik frissítéssel érkezett valami módosítás vagy mi a fene okozza?
Kipróbáltam egy olyat is:standard b tankkal hogy raktam bele új legénységi tagot ingyenesen amit ugya 50% ként rak bele de arra is azt írta hogy át kell képezni az adott tankra ezt is megcsináltam 20e ezüstért de ezekután is azt írja hogy képezzem át a tankba.
Na most 200 aranyért még nem próbáltam ezekután átképezni hátha ez is csak el veszne.
A játékban semmi modosítót nem használok.
A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok Mesterek!
Ritkán játszom a wottal évente egy két alkalommal.
Lenne egy olyan kérdésem hogy az miért vagy mitől van hogy pár tankomban a legénység átképzését kéri annak ellenére hogy azok a legénységi tagok már régóta a tankban harcolnak.
Mi elehet ennek az oka? Próbáltam átképezni őket de csak 200 aranyért/fő engedi. Vicces!
Valamelyik frissítéssel érkezett valami módosítás vagy mi a fene okozza?
Kipróbáltam egy olyat is:standard b tankkal hogy raktam bele új legénységi tagot ingyenesen amit ugya 50% ként rak bele de arra is azt írta hogy át kell képezni az adott tankra ezt is megcsináltam 20e ezüstért de ezekután is azt írja hogy képezzem át a tankba.
Na most 200 aranyért még nem próbáltam ezekután átképezni hátha ez is csak el veszne.
A játékban semmi modosítót nem használok.
A válaszokat előre is köszönöm!
Egy pár képet dobhatnál fel, hogy mégis miről van konkrétan szó.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja#308635Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com
Annyi a trükk, hogy bár a Standard B-re vannak képezve, jelenleg az alapképzettségük nem 100%. Ezt látja a játék, és javasolja, hogy aranyért képezd fel őket 100%-ra. Ha játszol az adott tankkal, előbb utóbb amúgy is elérnék a 100%-ot. Vagy van még egy trükk, ha a skilljeiket reseteled, akkor előbb az alap képzettséget tölti vissza a skillek kárára.
Last edit: 1 éve 8 hónapja by karnevalkupa@gmail.com.
Azt nem tudom, hogy miért és milyen formában reklamál, mert ez nem derült ki az eddigi hozzászólásaidból. Az, hogy pirossal jelzi, csak azért van, mert nem érte még el a 100%-ot. Egy szolgálati feljegyzésről készült képet is tehetnél fel a legénységi tag profiljáról. Ez ott lesz balra fennt a profilképén. Feltételezem, hogy mióta átképezted őket a Phanteráról, nem mentél velük sok csatát, emiatt nem érhették még el a max szintet.
Azok a megoldások is működnek, amit Karnevál írt, de valójában nincs semmi teendőd, csak játsz, ahogy eddig és előbb utóbb elérik a (100) %-ot.
Ez az új rendszer sajátossága, meg kell szokni...
Köszönöm a válaszokat!
Ki próbálom ha játszom igaz lesz e.
Az igazság az hogy a tankjaim 40% így van ami eddig nem volt így minden tankban normális volt a legénység de most ahogy jött a karácsonyi event ez fogadott.
Ha lenne mérhetetlen aranyam akkor átképeztem volna őket de mivel nem csak egy tank legénységéről van szó így az arannyal való átváltás felejtős.
Még egyszer köszönöm.
Ha ágat fejlesztesz és a legénységet vinnéd tovább, akkor érdemes az utolsó képességet üresen hagyni.
Ez is egy megoldás, de már nem ez a legoptimálisabb.
A legénységi tagok képességeinek resetelése átképzési könyv-vel (100% xp visszajár), mivel jócskán hullik Frontline és más játékmódokból
A legénység átképzése az új tankba (akár 75%, vagy 50%-ra) - ebben az esetben csak a 100%-ra kiegészítés xp-je vész el, ami maximum 70k xp (ez legénységnél nem sok)
A skillek beállítása újra az új tankba való behelyezés után.
Miért nem annyira optimálisak más megoldások?
Aranyért újraképezni pénzkidobás, lévén arany...
Nem kiképezni skillt a tankra csökkenti az előnyödet az eredeti tankkal való játék során.
A legénység visszaállítása az új tankon már átképzés után nem egészíti ki a fő képzettséget 100%-ra, ha a képesség nem volt legalább 78%-on (1. skill) az előző tankon, tehát még a korábbi tankon érdemes pótolni képzési könyvekkel.
Könyvekkel annyi xp-t ráterhelni egy már több mint 1 skilles legénységre (melyből a következő tank ki lett fejlesztve) sok esetben felesleges, lévén azt megcsinálhatja az átképzés után, vagy már konkréten az eredeti tankkal való 1 játéknál megtehette volna, hogy előnye legyen.
Last edit: 1 éve 8 hónapja by Tankpeti.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, PZoli
Ennek mi lehet az oka? A napokban játszogattam amcsi medekkel és nézegettem a Tank ász követelményeket. A Tier 7-es Eagle 7-nek vasárnap 1321, hétfőn 1408, csütörtök 1477xp kell az ászhoz. Ez nem egy új tank. A twitch drop token shopból leghamarabb holnap lehet majd kivenni (akkor lehet meg hozzá a szükséges pont). A 3., 2. és 1. osztály szintje, de még a gunmark szint is alig változik. Mi ez az extrém követelmény emelkedés csak a tankásznál?
Ennek mi lehet az oka? A napokban játszogattam amcsi medekkel és nézegettem a Tank ász követelményeket. A Tier 7-es Eagle 7-nek vasárnap 1321, hétfőn 1408, csütörtök 1477xp kell az ászhoz. Ez nem egy új tank. A twitch drop token shopból leghamarabb holnap lehet majd kivenni (akkor lehet meg hozzá a szükséges pont). A 3., 2. és 1. osztály szintje, de még a gunmark szint is alig változik. Mi ez az extrém követelmény emelkedés csak a tankásznál?
Az ok a mintában és a statisztikában keresendő.
A tankkal az elmúlt 60 napban 9k játékot játszottak, ami nagyon kevés. tomato.gg/tanks/EU/59937
Valaki, vagy valakik pedig kimondottan lucky streaket húztak ugyanis 57% győzelmi arányra ugyanannyi dmg átlag van, mint 67%-ra (a peak a kettő között van).
Mivel a Gunmarkokhoz nem számít a győzelmi arány, és a tank átlag sebzése nem változott sokat, így az azokhoz való követelmény sem változott. Viszont rosszabb eredménnyel jobb győzelmi arányt elérve a kapott átlag xp megugrik, ami a Mesterjelvény/Tank ász elvárását megtolja.
Last edit: 1 éve 8 hónapja by Tankpeti.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, PZoli
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...