hali! valaki tudna abban segiteni hogy hol tudnám elöhalászni
azt az infot hogy mikor reggeltem a játékra?
válaszokat elöre is köszönöm.
1. worldoftanks.eu
2. "community" menün belül a "players"
3. a megjelenő keresőmezőbe begépeled a nevet és utána ráklikkelsz a nagyító gombra
4. bal fölül a név alatt közvetlenül az "account created"-nél látható a regisztrálás dátuma.
negyedik alkalommal nyitott uj topicsot es mindig ugyan ezt a kerdest tette fel. mar legalabb 15 valaszt kapott ra.
Ha jól emlékszem, akkor tévedsz, mert eddig a játékon belül kereste ezt a lehetőséget, már továbbtörzsfejlődött és máshogy teszi fel a kérdést (tudom, a lényeg ugyan az, de akkor is). Most külső oldalon is szeretné leellenőrizni, hogy biztos valós-e, amit a játékon belül lát.
szerk.: igen, jól emlékeztem:
1 hete 22 órája#294781
üdv! valaki megtudná mondani azt hogy hol tudom elöhalászni a játékba hogy mikor
regeltem? válaszokat elöre is köszönöm.
Az utolsó 1.7 patch után kezdte, de az 1.8 óta rendszeres. Az általad jelölt mappát töröltem, nem segített. A game centerben lement egy ellenőrzés és javítás, ez sem segített. Továbbra is minden második csata végén "kidob"...
Próbálj meg videókártya drivert frissíteni, vagy ha a legfrissebb van fent, akkor tegyél vissza egy régebbit.
Köszönöm az ötletet. A videókártya driver frissítés, eddig úgy néz ki, bevált.
sziasztok nem tudjátok hogy mennyi kötvény kellett ahhoz hogy valaki tudjon licittel nyerni egy cw tankot? 32k-val nem sikerült
Ha jól tudom sajnos csatát is kell menni hozzá, minimum 5 csata. Nekem is ez a gondom, és simán mennék még egyedül is, de csak ketten vagyunk a klánba, és az kevés.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...