5 éve 6 hónapja#295051Írta: 48d8ecb985ac4f88b1151b5be817af5a
Megválaszolva: 48d8ecb985ac4f88b1151b5be817af5a
Sziasztok!
Nem tudom, másnál is jelentkezett-e az a jelenség hogy az engedélyezett beállítás ellenére sem mutatja a látótáv köröket a minimap-on a játék!?
MOD-ok nélkül játszom, tehát az nem zavarhat be.
Köszi előre is a válaszokat!
Sziasztok!
Nem tudom, másnál is jelentkezett-e az a jelenség hogy az engedélyezett beállítás ellenére sem mutatja a látótáv köröket a minimap-on a játék!?
nálam is el-eltűnik néha. halálozás után ismét látható, de addig marad a saccolgatás.
Sziasztok!
nálam is el-eltűnik néha. halálozás után ismét látható, de addig marad a saccolgatás.
Szia! Köszi!
Nálam alapból meg sem jelenik, így "néha" sem tud eltünni! Nem értem mi az oka!
Sziasztok!
Szia! Köszi!
próbáld ki: balcontrol+egérgörgő a minimap felett!
Sziasztok!
Szia! Köszi!
próbáld ki: balcontrol+egérgörgő a minimap felett!
5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja#295067Írta: Marcus
Megválaszolva: Marcus
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni tőletek, vett olyat észre valaki közületek, hogy a lövések nem mindig halhatók a játékba? Sőt játék hang sincs mindig nálam.
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni tőletek, vett olyat észre valaki közületek, hogy a lövések nem mindig halhatók a játékba? Sőt játék hang sincs mindig nálam.
A legutóbbi frissítés óta egyre gyakrabban vettem észre ilyeneket. Néha bizonyos hangok kimaradnak, de csak a wotnál tapasztaltam ezt.
Sziasztok!
A legutóbbi frissítés óta egyre gyakrabban vettem észre ilyeneket. Néha bizonyos hangok kimaradnak, de csak a wotnál tapasztaltam ezt.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!!! Akkor megnyugodhatok azt hittem nálam megy tönkre valami. Mondjuk másik játéknál nincs gond jelenleg.
Üdv mindenki. Volna 1 kérdésem a tapasztaltabb és jobb játékosok felé. Elértem arra a pontra amikor már nincs nagyon időm játszani (3 műszak,feleség,ház vasárlás és felujitás.) Valószinűleg nagyon hosszu ideig az utolso tier 10-es tankom megvásárlása előtt vagyok. A lehetőségeim a következökre szükülnek: amx m4 mle. 54 , obj.277, wz111-5a,obj.140,bc 25t, is-4. Amx 13 105, xm551 sheridan. Szeretném összegyűjteni a véleményeteket,hogy ezek közül melyiket lenne érdemes megvenni,melyik a legszorakoztatobb?
Üdv mindenki. Volna 1 kérdésem a tapasztaltabb és jobb játékosok felé. Elértem arra a pontra amikor már nincs nagyon időm játszani (3 műszak,feleség,ház vasárlás és felujitás.) Valószinűleg nagyon hosszu ideig az utolso tier 10-es tankom megvásárlása előtt vagyok. A lehetőségeim a következökre szükülnek: amx m4 mle. 54 , obj.277, wz111-5a,obj.140,bc 25t, is-4. Amx 13 105, xm551 sheridan. Szeretném összegyűjteni a véleményeteket,hogy ezek közül melyiket lenne érdemes megvenni,melyik a legszorakoztatobb?
277, 140, 5a
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bulba55
Üdv mindenki. Volna 1 kérdésem a tapasztaltabb és jobb játékosok felé. Elértem arra a pontra amikor már nincs nagyon időm játszani (3 műszak,feleség,ház vasárlás és felujitás.) Valószinűleg nagyon hosszu ideig az utolso tier 10-es tankom megvásárlása előtt vagyok. A lehetőségeim a következökre szükülnek: . amx m4 mle54 , obj.277, wz111-5a,obj.140,bc 25t, is-4. Amx 13 105, xm551 sheridan. Szeretném összegyűjteni a véleményeteket,hogy ezek közül melyiket lenne érdemes megvenni,melyik a legszorakoztatobb?
Nekem a bc 25t, obj.140.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bulba55
Még egy mikor vennéd meg? Szerintem próbáld ki a tesztszerveren mindet, és te magad meglátod melyik áll jobban a kezedre stílusodra.
5 éve 6 hónapja#295100Írta: 48d8ecb985ac4f88b1151b5be817af5a
Megválaszolva: 48d8ecb985ac4f88b1151b5be817af5a
Sziasztok!
Az "Acél fóka" tokeneket hol lehet megnézni hogy mennyi gyűlt össze az idők folyamán? ... és mire lehet használni őket mert még egyszer sem jelezte a game hogy felhasználható valamire?
Köszi!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...