Jelenleg 196 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 4 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 17 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Csak egy kérdés

5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja #295105 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

Sziasztok!
Az "Acél fóka" tokeneket hol lehet megnézni hogy mennyi gyűlt össze az idők folyamán? ... és mire lehet használni őket mert még egyszer sem jelezte a game hogy felhasználható valamire?
Köszi!

WOT-on belül Küldetések:
A szent Patrik küldetésben van 3 db gyűjtő küldetés ezeket jutalmazza acélfoka tockennel.
Ha mind a hármat teljesíted, akkor megkapod a negyediket: 5*Xp adó küldetések az FV4202-höz.
Ez olyan, nesze semmi fogd meg jól küldetés. Mivel az említett jármű prémtank. Akinek megvan az hasznát veheti...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 48d8ecb985ac4f88b1151b5be817af5a
Téma zárolva.
5 éve 6 hónapja #295106 Írta: zics911
Megválaszolva: zics911

Sziasztok!
Az "Acél fóka" tokeneket hol lehet megnézni hogy mennyi gyűlt össze az idők folyamán? ... és mire lehet használni őket mert még egyszer sem jelezte a game hogy felhasználható valamire?
Köszi!

az aktuális küldetés szezonjában gyűjtött tokenek "beváltódnak", majd a számuk nullázódik a küldetés végén.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 48d8ecb985ac4f88b1151b5be817af5a
Téma zárolva.
5 éve 6 hónapja #295108 Írta: 48d8ecb985ac4f88b1151b5be817af5a
Megválaszolva: 48d8ecb985ac4f88b1151b5be817af5a
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
:)
Téma zárolva.
5 éve 6 hónapja #295109 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Nem tudjátok mi lesz a Bundesligás elmaradt meccsekkel a Mtchday tippeléssel?

Ahogy hallani a hírekben, egész európában halasztják a meccseket a vírus miatt, így szerintem bizonytalan ideig a Matchday is szünetelni fog.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: hadtjuk
Téma zárolva.
5 éve 6 hónapja #295115 Írta: ZsoltHun76
Megválaszolva: ZsoltHun76
Ezt létszi, valaki nálam jobb és tapasztaltabb játékos szakértse meg mert nekem ez fura.

wotreplays.eu/s...pak_40

Az M2 Mediumot nézzétek, kadam2013 névet játszik(?). (Remélem nem ez a születési dátuma.)

Nem tudtam eldönteni, hogy bot vagy csak simán hülye. Saját csapat társat löt, volt egy pillanat mikor pár perce teljesen kifagyott. Majd újra elkezdet mozogni, de csak a tornyát mozgatta. A sziklát lőtte maga előtt.
Téma zárolva.
5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja #295116 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni

Ezt létszi, valaki nálam jobb és tapasztaltabb játékos szakértse meg mert nekem ez fura.

wotreplays.eu/s...pak_40

Az M2 Mediumot nézzétek, kadam2013 névet játszik(?). (Remélem nem ez a születési dátuma.)

Nem tudtam eldönteni, hogy bot vagy csak simán hülye. Saját csapat társat löt, volt egy pillanat mikor pár perce teljesen kifagyott. Majd újra elkezdet mozogni, de csak a tornyát mozgatta. A sziklát lőtte maga előtt.

Nincs benne semmi fura. Rákerestem a játékosra, 2019 december közepe óta "játszik". 355 csatája van, totál kezdő. Valószínűleg annak is örül, hogy forog a tankon a torony, meg szépek az effektek amikor a bokrot megfújja a szél/belemegy a vízbe. Nem hiszem, hogy bot lett volna, csak szimplán egy olyasvalaki, aki virágot szedni lép fel a játékba. Ezen nem kell csodálkozni, magasabb szinteken is ugyanezt csinálja nagyon sok játékos :)

Nem kötözködésből, de én a helyedben elmentem volna megkeresni azt az utolsó kettő tüzért. Igaz az, hogy írtad nincs hatodik érzéked, de szerintem a vereségnél nem jobb a döntetlen. Legalábbis ez az én véleményem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ZsoltHun76
Téma zárolva.
5 éve 6 hónapja #295117 Írta: ZsoltHun76

wotreplays.eu/s...pak_40

Nincs benne semmi fura. Rákerestem a játékosra, 2019 december közepe óta "játszik". 355 csatája van, totál kezdő. Valószínűleg annak is örül, hogy forog a tankon a torony, meg szépek az effektek amikor a bokrot megfújja a szél/belemegy a vízbe. Nem hiszem, hogy bot lett volna, csak szimplán egy olyasvalaki, aki virágot szedni lép fel a játékba. Ezen nem kell csodálkozni, magasabb szinteken is ugyanezt csinálja nagyon sok játékos :)

Nem kötözködésből, de én a helyedben elmentem volna megkeresni azt az utolsó kettő tüzért. Igaz az, hogy írtad nincs hatodik érzéked, de szerintem a vereségnél nem jobb a döntetlen. Legalábbis ez az én véleményem.

Köszi, hogy megnézted. :)

Gondoltam rá én is, hogy megindulok előre hát ha belekocogok a tüzérekbe. De amilyen gyors a pak40-es nem mertem megindulni. Emiatt aztán döntetlen és csak 5 kill az eredmény. Majd legközelebb :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni
Téma zárolva.
5 éve 6 hónapja #295118 Írta: szecsibeni

wotreplays.eu/s...pak_40

Gondoltam rá én is, hogy megindulok előre hát ha belekocogok a tüzérekbe. De amilyen gyors a pak40-es nem mertem megindulni. Emiatt aztán döntetlen és csak 5 kill az eredmény. Majd legközelebb :)

Semmiség :) Kíváncsi voltam rá.
Tudom, nem egy erőgép az a tank. Sokkal többet úgy sem tudtál volna tenni a győzelemért. Majd legközelebb menni fog az :) A legtöbb csapattársra meg a legtöbbször nem igen lehet számítani amúgy sem...
Téma zárolva.
5 éve 6 hónapja #295124 Írta: ZsoltHun76

wotreplays.eu/s...pak_40

Semmiség :) Kíváncsi voltam rá.
Tudom, nem egy erőgép az a tank. Sokkal többet úgy sem tudtál volna tenni a győzelemért. Majd legközelebb menni fog az :) A legtöbb csapattársra meg a legtöbbször nem igen lehet számítani amúgy sem...

Ezt ma hoztam vele össze

wotreplays.eu/s...#stats

Igaz, az eleje kempelős volt. De viszont sikerült a lehetetlen, vége előtt 5 másodperccel :woohoo:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni
Téma zárolva.
5 éve 6 hónapja #295138 Írta: szecsibeni
@ZsoltHun76

Ha nem is kempeltél volna, valószínűleg a vége fele úgyis csak bekerítettek volna. Gyors helyváltoztatásokra meg ugye nem is túl alkalmas a tank.

De végül csak lehoztátok a meccset, gratulálok :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ZsoltHun76
Téma zárolva.
5 éve 6 hónapja #295140 Írta: ZsoltHun76
@szecsibeni

Köszi szépen :cheer:
Téma zárolva.
5 éve 6 hónapja #295157 Írta: Pimo
Megválaszolva: Pimo
Hello srácok!!!
Hetek óta próbálom megcsinálni a Kampányküldetések közül: MT-12: Az égető küldetést, de egyszerüen nem megy sose sikerül kigyújtanom egy ellenséges tankot sem. Esetleg valami tippek??? T 44 Tier 8-as tankal csinálom de már szenvedés
Téma zárolva.
5 éve 6 hónapja #295161 Írta: Usul
Megválaszolva: Usul
Hát amire emlékszem:
- gyorstüzelő tankok,
- hátulról,
- gold, HE

és egyszer csak meglesz...

Jelenleg az 5xHP TD küldivel szenvedek. (nem vagyok egy jó tds)
T6ban próbálkozok de ha jó a map jó a csapat....
Téma zárolva.
5 éve 6 hónapja #295168 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Hello srácok!!!
Hetek óta próbálom megcsinálni a Kampányküldetések közül: MT-12: Az égető küldetést, de egyszerüen nem megy sose sikerül kigyújtanom egy ellenséges tankot sem. Esetleg valami tippek??? T 44 Tier 8-as tankal csinálom de már szenvedés

Talán még megoldás lehet a T-44 122-es ágyúval full repesszel, természetesen nem szemből tüzelve.
Téma zárolva.
5 éve 6 hónapja #295207 Írta: BooK90
Megválaszolva: BooK90
Sziasztok,

Az Excalibur Blokk-15-ös küldetés... Csata hőse küldetések gyűjtése.
Nos, meglett az Acélfal és a Hidegfejű...
De nem adott hozzá a küldetéshez kettőt... de egyet sem?
Ezek nem számítanak bele?
Vagy Epic medálokat kell itt gyűjteni?
Mellékletek:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 14 órája 5 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 órája 17 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.