Ha most nekiállok rankednek, szerintetek mit lehet még elérni?
Van Type 5, Kranvagen, Progetto és 430U .. gondolom az utóbbi kettő..
Plusz! kevés tehetség és némi szabadidő éjjelente főleg.
Szia!
Ha ugyanezen a néven játszol, mint amin itt is vagy, akkor szerintem a következő lehet a reális cél:
- 20 kvalifikáció meccs (itt még nincs előrehaladás, visszaesés, lényegében tier10-es "random"), aminek a végén kapsz 1 milla kreditet függetlenül az elért eredményektől + 1 token-t, amiből majd az event végén 500 kötvény lesz.
- Utána elkezdheted a harmadik divíziót és abban eljuthatsz valameddig, de nem túl messzire, így összeszedhetsz 1 nap prém fiókot, és némi kreditet, kötvényt és apróságokat. Nem hiszem, hogy reálisan meg tudnád csinálni ezt a diviíziót még az utolsó napon sem.
Bővebben, hogy miért gondolom így:
Két napja írtam be a tapasztalataimat a rangsorolt csaták 3. szezon cikk alá, szerintem olvasd el, mert hasznos lehet.
www.wotinfo.hu/...szezon
Ránéztem a statodra (ha jól sejtem ugyanaz a játékosneved a wot-ban, mint itt, de ha tévednék, akkor elnézésedet kérem). Ahogy magad is írod, "kevés tehetség". Ezzel amúgy nincs is semmi gond, amíg te élvezed a játékot.
A rangsorolt csatákkal az a helyzet, hogy ott az előrehaladást nem tudod kigrindelni, ami azért van, mert ha nem teljesítesz jól, akkor egyszerűen visszaesel. A győztes csapatból a top 10 kap plusz pontot, a vesztesnél viszont csak a top 5 nem kap mínuszt. Emiatt a stabil előrehaladáshoz az kell, hogy az esetek többségében benne legyél a top5-ben akár győztes a csata, akár vesztes, mert így a győztesnél kapsz pontot, a vesztesnél pedig nem veszítesz, így pozitív az egyenleg. Ha valaki átlagban top 6-10, akkor a győztesnél kap egy pontot, a vesztesnél veszít, így lényegében stagnál. Ha valaki top 11-15, akkor a győztesnél nem kap pontot a vesztesnél pedig veszít, így negatív az egyenleg, tehát ha néha sikerül is előrelépnie, utána bizonyosan vissza fog zuhanni. Hangsúlyozom, hogy most átlag számokkal számoltam, tehát nyilván lehet olyan, hogy valaki az egyik csatában top 1, a másikban meg top 13, de mégis folyamatosan kell hozni egy jó átlagteljesítményt ahhoz, hogy haladjon az ember.
A statjaid alapján inkább a 3. vagy talán a 2. kategóriába tartozol, így nem nagyon van esélyed (szerintem) elérni még a harmadik divízió végére sem.
A rangsorolt csatákban az jobb játékos aránya a gyengébbekhez képest sokkal nagyobb, mint a random csatákban. Ennek az oka, hogy itt nem elég, ha nyer a csapatod, muszáj egyénileg jól teljesíteni, mert csak akkor tudsz előrébb jutni a jutalmakba és a visszaesési rendszer miatt az sem működik, hogy valaki átlagban gyenge játékkal, de néha szerencsés játékkal tízszer annyi idő alatt kiseggeli (pl.: a maratonoknál ugye működik ez), mert folyamatosan vissza fog esni.
A két szezonos tapasztalatom az, hogy az utolsó napokban némileg jobb a helyzet a lentebbi divízióban, mert addigra már a jobb játékosok ott hagyják azt (sietve, hogy még bekerüljenek a ligába).
Persze tévedhetek is, nem vagyok minden tudó, szóval, ha kedved és kredited van elég, akkor miért is ne, bármit ki lehet próbálni, de a fentiek alapján legalább nem úgy kezdesz neki, hogy azt mondták neked "persze, simán meg lehet csinálni pár nap alatt" és nem ér meglepetés és csalódás, ha igazam van.
Gondolom van most prém fiókod (a wg-től kapott 2 hetest ugye beaktiváltad? ha nem, akkor ne feledd el), így ha van kedved húsz csatát lenyomni 10-esben, akkor kezdj neki a kvalifikációs meccseknek, mert ha átlagban -50k-nál kevesebb veszteséget halmozol fel kreditben, akkor a végén kapott 1 millióval már pozitívban van. Utána pedig az 1. rang tuti meg lesz, ami 1 nap prém és még 100k kredit és némi szerencsével néhány további rangot még meg tudhatsz szerezni, bár itt már lesz visszaesés, így érdemes matekozni, hogy a javítási költség miatt mennyit érdemes játszani, ha csak nagyon lassan tudnál haladni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...