Javasolni nem javasolnék, inkább kérdezem.. Nekem venti + gyorsító + optika van fent (ez talán nagyjából jó is..). Full repesz, me' úgyis csak futtában odacsapok (ez gondolom nem szerencsés..)
A Fjordon ha alul kezdünk, a jobb oldali útvonal már nem túl elfogadott? Az utóbbi 1 hétben eléggé lenézték azokat, akik arra mentek, főleg ha nem TD, de még valamennyire akkor is. Viszont azt az útvonalat is védeni kell elméletileg.
Akkor inkább menjek P26/40-nel, meg Bret.Panther-rel középen, majd rögtön jobbra, hogy hátbalőhessem azokat, akik ott akarnak felmenni?
A jobb oldali útvonal elég jól védhető és nagyon könnyen lehet lőni a középső dombon lévőket, viszont ha nincs szpot, akkor nehéz ügy. Olyankor le szoktam menni a kereszteződés melletti sziklához, de ott csapdába kerül az ember. Már fél éve nem neveztek botnak, de amikor a szpoton lévők kilövése után, szpotra várva medként várakoztam ot fönn, akkor igen. Aztán lementem az említett sziklához és felszpotoltam pár ellent, de ahogy írtam, onnan nincs tovább. Bármilyen irányban jönnék el onnan, könnyen tudnak lőni, ott meg könnyen bekeríthetnek.
Középen elpusztulnak a medek, a bal meg a szupernehezeknek való.
Amennyire én látom.
Jó jó tudom, földet rá, meg atomot, de nyomulásra kellene szval valamit mégis kell.
egyenlőre vstab, távcső, és töltésgyorsítót tettem rá.
Vstab helyett többet érsz a szellőzéssel, mert annak a járműnek alapból jó a szűkülése és a szórása is, viszont a szellőzéssel a látótávoddal együtt minden mást is tuningolsz. A többi jó választás.
Last edit: 5 éve 4 hónapja by VaFec.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14, Slandyke
5 éve 4 hónapja - 5 éve 4 hónapja#296723Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Azt lehet már tudni, hogy ebben az évfordulós bizbaszban az 5. stage után mi lesz a speckó jármű?
A T30 3d stílusról beszéltek? A kulcsok ahhoz vannak.
Az EBR 105-re milyen felszerelést javasoltok?
És milyen lőszert érdemes használni?
Rammer, Vents, Optics.
(Iyouxin vstabbal tolja, hisz benne, de senki nem ért vele egyet. Annyira alacsonyak az alap soft értékek, hogy százalékosan nagyon keveset változtat rajtuk. A T-100 esetében is ez a helyzet.)
Ha van rá mód, akkor fejlesztett felszerelések és optics vagy vents direktíva, igényli.
Kb. fele-fele APCR-HEAT, HE-nél nagyon megoszlik a legjobbak között is, hogy ki mennyit szeret vinni. Valahol 5 és 12 véglet között. Előrenyomuláshoz kevesebb HE, több HEAT.
Last edit: 5 éve 4 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14, Slandyke
Azt lehet már tudni, hogy ebben az évfordulós bizbaszban az 5. stage után mi lesz a speckó jármű?
A T30 3d stílusról beszéltek? A kulcsok ahhoz vannak.
Figyelem: Spoiler!
Az EBR 105-re milyen felszerelést javasoltok?
És milyen lőszert érdemes használni?
Rammer, Vents, Optics.
(Iyouxin vstabbal tolja, hisz benne, de senki nem ért vele egyet. Annyira alacsonyak az alap soft statok, hogy százalékosan nagyon keveset változtat rajtuk. A T-100 esetében is ez a helyzet.)
Ha van rá mód, akkor fejlesztett felszerelések és optics vagy vents direktíva, igényli.
Kb. fele-fele APCR-HEAT, HE-nél nagyon megoszlik a legjobbak között is, hogy ki mennyit szeret vinni. Valahol 5 és 12 véglet között. Előrenyomuláshoz kevesebb HE, több HEAT.
Köszi.
Nem csak benéztem valamit, és azt hittem az 5. stage után vagyis 5 kulcs után lesz valami speckó jármű.De mint kiderült összeolvastam két dolgot, néha megesik ha sietek .
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...