4 éve 4 hónapja - 4 éve 4 hónapja#302255Írta: 5gmann
Megválaszolva: 5gmann
Üdv
Én is hasonló gondokkal küzdök 1 hete.05.08 óta.
Érdekel mit mondott a Vodafone mert én is Vodás vagyok.
Egyesek VPN használatát javasolják, ettől azért tartok. Speedtest 14 ping/ 290 letöltést és 22 fel töltést mér. Érdekes WOTban meg 380-270 között a ping.
Sziasztok ,a sebességmérés nekem is rendben van sőt a heroes of the storm is akadás lag nélkül repül ha a vodafonnál van valami probléma akkor nem értem miért nem javítják,valaki vpn-t javasolt sajnos nem tudom mi az. Valaki esetleg?
Hétköznapilag...
A Te géped egy közvetitő szerveren keresztül kapcsolódik a WOT szerverhez, ami titkositott vonalon zajlik és mindig a legkisebb terheléses úton történik,
Vannak kipróbálható ingyenesek is de ált. fizetős 1-3 ezer Ft között.
De beíros Google VPN ingyenes és o lá lá már ott is van fixthephoto.com...n.html
Sziasztok! Ezzel kapcsolatban van valakinek fejleménye, tapasztal valaki pozitív változást? Nálam 19:00-ig jó, utána meredeken elindul a ping felfelé. VPN-el alacsonybbping (<100ms), de eléggé lagos...
Nekem is ez volt a probléma (volt UPC most VODA) Pingplotterral megnéztem a szerverhez vezető adat útját és MO.-n még tökéletes az adat átvitel de ahogy a Frankfurti szerverhez ér már is 300-500-as pinget produkál, tehát a gubanc a Német szervereknél van. Nekem az EXITLag nevezetű program rakta helyre ami 3 napig ingyenes aztán fizetős. Ha jól sejtem ez a progi másik úton juttatja el az adatot a cél szerverig kikerülve a leterhelt szervereket. Biztos vannak ingyenes programok is erre bár én azokban nem nagyon bízok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pelenkabetyar, CyberCop71
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...