Valaki írt már a supportnak? Én most írtam nekik egy levelet; kíváncsi vagyok, hogy pl prémium időt jóvá fognak-e írni vagy szerintük élvezzem-e ki minden percét a prémiumomnak 300+ ping mellett?!
De nekem is azt mutatja a WGCheck, hogy nem mifelénk van a hiba; tesztből mentem 1-2 kör Dota 2-őt és ott 32 ping-em volt (luxemburgi szerverük van), World of Warship 100~120 ping (úgy tűnik őket is érinti), Guild Wars 2 - 35-38 ping (nekik is Frankfurtban van a szerverük! szóval nem ott van a hiba).
Nem a szerver helyével van baj, hanem az elérési útvonallal, amit a vodafone használ. A VPN annyiban segít, hogy másik utat használ, amire a voda valamiért nem képes. Más játékoknál más útvonalak vannak, azok nem érintettek. A kérdéses szerverre ha rákeresek a neten, akkor azt látom, hogy blizzard játékokra volt panasz hónapokkal ezelőtt. (talán Overwatch, már nem tudom)
Valaki írt már a supportnak? Én most írtam nekik egy levelet; kíváncsi vagyok, hogy pl prémium időt jóvá fognak-e írni vagy szerintük élvezzem-e ki minden percét a prémiumomnak 300+ ping mellett?!
De nekem is azt mutatja a WGCheck, hogy nem mifelénk van a hiba; tesztből mentem 1-2 kör Dota 2-őt és ott 32 ping-em volt (luxemburgi szerverük van), World of Warship 100~120 ping (úgy tűnik őket is érinti), Guild Wars 2 - 35-38 ping (nekik is Frankfurtban van a szerverük! szóval nem ott van a hiba).
Mivel az internetszolgálatód a ludas, így hiába írsz a WG supportnak, hogy írják jóvá a prém fiókodat, semmi közük a problémádhoz, nem ők okozzák.
Ameddig a vodafone nem javítja ki, átmenetileg tedd fel a Haste-t, az megoldja a gondod. haste.net/downl...haste/
Csak be kell regisztrálni náluk és NE upgradelj a PRO-ra, mert az fizetős, nekünk jó az ingyenes verzió is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szabó.zoltán
Mivel az internetszolgálatód a ludas, így hiába írsz a WG supportnak, hogy írják jóvá a prém fiókodat, semmi közük a problémádhoz, nem ők okozzák.
Ameddig a vodafone nem javítja ki, átmenetileg tedd fel a Haste-t, az megoldja a gondod. haste.net/downl...haste/
Csak be kell regisztrálni náluk és NE upgradelj a PRO-ra, mert az fizetős, nekünk jó az ingyenes verzió is.
Köszönöm Zoli. Vicc, hogy a fórumon előbb kap az ember normális megoldást mint a játék technikai supportjánál.
4 éve 3 hónapja - 4 éve 3 hónapja#302398Írta: Piluma
Megválaszolva: Piluma
Sziasztok!
Az Avast VPN-je is megoldás lehet egy időre ( Avast SecureLine VPN ).
Nem kér semmien bankkártya adatot és 1 hétig ingyenes. Remélem tudtam segíteni aki hasonló cipőben jár.
Az Avast VPN-je is megoldás lehet egy időre ( Avast SecureLine VPN ).
Nem kér semmien bankkártya adatot és 1 hétig ingyenes. Remélem tudtam segíteni aki hasonló cipőben jár.
Nálam így Haste nélkül visszaugrott 120-300 ra. Eléggé nem játszható kategória.
Még ezzel is még 1 bőrt akarnak az emberről lehúzni... Ha jáccani akarsz, "ingyen" akkor is fizess... undorító világ ez ...
Más nem tapasztalta, hogy az utóbbi pár hétben esténként megint felmegy a ping 100ms körülre és egész nap minimum 5%-os csomagveszteség van mindkét EU-s szerveren?
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...