4 éve 4 hónapja - 4 éve 4 hónapja#302299Írta: CyberCop71
Megválaszolva: CyberCop71
Köszi a tippet az EXITLag-al... épp most próbáltam gurulni pár kört és 600 felett volt a ping UPC-Voda vonalon... EXITLag-al, holland szerveren keresztül 49 ms... tudnak valamit. És a havi díja 6 dollár ami kicsit alacsonyabb mint a jobb vpn-ek havi 10 dollárjai...
Ez nálam megoldotta a pinget: www.veerotech.n...rvers/
(A Google DNS szerverét érdemes használni
Elsődleges DNS-kiszolgáló: 8.8.8.8
Másodlagos DNS-kiszolgáló: 8.8.4.4)
Ja és teljesen ingyenes
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomtomka, Feri38_HUN, Lordi999_Hun
Tegnap este kb.19:00-ig játszaható volt (50-60), ott elkezdett elromlani (120-200) kiléptem. Viszont 20:20-24:00 között ismét (40-60). Na, ilyen 2 hete nem fordult elő! Hátha...
Vezetékes netnél nálam nincs lagg,ha Wi-Fit használok akkor viszont az egekben van
Annak már valószínű nincs köze a fenti problémához, a wi-fi más okok (rossz lefedettség vagy más jelek bezavarnak) miatt is lagolhat. Nekem pár napja már jónak tűnik a ping, már nem is használom a VPN-t, pedig korábban nálam is 700ms-ot produkált nélküle.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: charliefirpo_2018
Sziasztok!
Előre a reprezentatív infó felé!
Nekem kb. 2 hete cseszekedett, napközben jó (20-50) volt, aztán este 7 után felment 200-600 közé. Ez azért volt gond, mert pont az esti órákban érek rá játszani.
Tegnap nálam sem jelentkezett a probléma!
Bízok benne, hogy így is marad!
Pedig "csak" 60 ezren vannak fent. Nekem is 300-as pinget mutatott a garázs. Kiléptem és elndítottam a Haste-t (Free verzió, nem a Pro) és máris normális az érték.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gábor.ficzay
Valaki írt már a supportnak? Én most írtam nekik egy levelet; kíváncsi vagyok, hogy pl prémium időt jóvá fognak-e írni vagy szerintük élvezzem-e ki minden percét a prémiumomnak 300+ ping mellett?!
De nekem is azt mutatja a WGCheck, hogy nem mifelénk van a hiba; tesztből mentem 1-2 kör Dota 2-őt és ott 32 ping-em volt (luxemburgi szerverük van), World of Warship 100~120 ping (úgy tűnik őket is érinti), Guild Wars 2 - 35-38 ping (nekik is Frankfurtban van a szerverük! szóval nem ott van a hiba).
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...