1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja#309702Írta: Yan-Chi
Megválaszolva: Yan-Chi
Üdv! Van valami ismert probléma a WOT-fiókba való bejelentkezésekkel?Nem enged bejelentkezni, a szokásos krix-krax-os rejtvényt adja fel ellenőrző kódoknak, de egyetlen egyszer sem sikerült eltalálnom a kódsort, még olyan esetben sem, mikor 100%-ig biztos voltam, hogy jól sikerült kibogoznom.Majd az ügyfélszolgálatra mutató link egy ciril betűs - ukrán, orosz - ámbár WOT-os oldalra vitt, de a link címében angolra utaló jelzés szerepel.A játékba - még - gond nélkül be tudok lépni.
Nem úgy volt, hogy a Manőverek CW-n a licitengedély 1000 fame pontba kerül? Tettem ajánlatot, de nem vonja le az 1000-et. Akkor most mi van? Vagy csak nálam bug-os valami?
Nem úgy volt, hogy a Manőverek CW-n a licitengedély 1000 fame pontba kerül? Tettem ajánlatot, de nem vonja le az 1000-et. Akkor most mi van? Vagy csak nálam bug-os valami?
Magamat idézve:
"Az esemény alatt összeszed legalább 1000 Személyes Fame pontot"
Elnézést ha ez félreérthető volt, de direkt nem írtam, hogy az az 1000 fame pontot el is kell rá költeni. A hivatalos leírás is úgy írta, hogy 1000 fame pontot el kell érni, szóval nem, nem kell +-ban fizetni hogy licitálhass, ha ezt elérted.
Magamat idézve:
"Az esemény alatt összeszed legalább 1000 Személyes Fame pontot"
Elnézést ha ez félreérthető volt, de direkt nem írtam, hogy az az 1000 fame pontot el is kell rá költeni. A hivatalos leírás is úgy írta, hogy 1000 fame pontot el kell érni, szóval nem, nem kell +-ban fizetni hogy licitálhass, ha ezt elérted.
Mivel anno classic cw-nél is a nyersanyagokból ki kellett fizetni, így fel sem merült bennem, hogy most nem így lesz. A táblázatodban az "ÁR" oszlopnál szerepel az 1000, ez is ráerősített a tévhitemre. Nyilván nem gond, hogy a hasonlóan tévesen gondolkodók 1000-el több fame pontot tudnak elvásárolni, ezért nem fog senki reklamálni.
És akkor az örök kérdés: Vajon mennyi lehet a CW licit alja?
Egy éve február/márciusban lehetett utoljára licitálni, amikor 6000 tétel volt és egy új tank (116-F3) is és 34k körül volt a minimum. Eltelt egy év, gyűlt a kötvény is, ugyanakkor nincs most sem új tank, sem Chieftain, viszont csak 3300 slot elérhető.
(ha esetleg van valakinek tudomása arról, hogy valahol ez volt már téma, az betehet linket is. A classic WoT fórumon volt még valamennyi támpont, de megszűnt, mert átmentek Discordra, ott meg fogalmam sincs, hogyan lehetne normálisan keresni, mert az inkább egy global chat jellegű valami, mint fórum típusú.)
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja#309733Írta: Yan-Chi
Megválaszolva: Yan-Chi
Egy trükkel meg tudtam oldani.
A játékközpontot kell megnyitni, ott a profilra kattintani és jobb alul a "Fiók kezelés" linkre. Onnan már el lehet navigálni.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...