Nem, én segíteni próbáltam.
Stb-stb.
Nem, Te nem segíteni, hanem félrevezetni próbálsz. De folyamatosan.Jelen esetben az UDES lövegkitéríthetőségéről próbáltál hazudni. A korábbi „tévhitek terjesztése” kifejezés rád vonatkoztatva/esetedben eufémizmus volt. Ám lebuktál. A lebukásod ellenére semmit nem ismersz be, helyette letagadod – igazi faszfejként.Ezen amúgy nincs mit csodálkozni. Te vagy az az arc, aki egyszer eldicsekedett, hogy WOT-on 4 accja van és mindegyikre egy csomó prémtankot vett meg. Majd kb. fél évre rá az egészet letagadta.Azóta gondolom már nem 4 hanem több accod van. Itt a wotinfo-n is a sokadik neveden futsz.Nyugodtan letagadhatod az egészet, meg puffoghatsz. Senkit nem győzöl meg.
Több tekintetben tévedsz.
Félinformációkat hangoztatsz és azt is rosszul.
Nem megyek bele jobban, mert nem ér annyi energiát.
Csak néhány példa:
Sosem mondtam, hogy 4 accountom van, szívesen várom a beidézést, ugyanis a fórumon fellelhető minden korábbi megosztásom, ergo bizonyára arra is tudsz példát hozni amit mondtál.
Ebből kifolyólag nem, nem tagadthattam le.
Másodszor korábbi írásomban szóba sem került a lövegkitéríthetőség, pusztán azt írtam le hogy másképp m,űködik a hidraulika rendszer.
Nem tudod értelmezni amit írok, félreolvasod, és engem vádolsz hülyeséggel, rossz információkkal....
Ennyit erről.
Minden állítáosad könnyedén tudnád igazolni, ha beidéznéd amit szerinted írtam, de mivel faszságot beszélsz, ez nem fog menni. Szóval GG újra és újra.
Eredeti kérdésed ez volt amire válaszoltam:
Mégpedig ezt:
Próbáltam egyszerűen és lrthetően fogalmazni, mert tudtam hogy félre fogod érteni, nem sikerült.
Azt írod:
A „lassan járj, tovább érsz” elvet követve először az UDES03-on kívánok részletes, komolyabb tapasztalatot szerezni, majd ezzel felfegyverkezve lépek majd idővel tovább a tierIX-es és X-es TD-re.
És ez megint hülyeség. Mivel az Udes TD az egyedi rendszere miatt "kakukktojás" ebből kifolyólag lehetsz te 100%os mestere a tanknak, a 9-es 10-es tanknál nem fogod tudni alkalmazni mivel más a rendszere (még mindig).
De ezt akkor fogod megérteni, ha mint Vafec is mondta továbblépsz vagy beszerzed az Strv S1-et ami hasonló elven működik, és techtreeből megvehető.
Tehát, alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, (Pillanatkép, sasszem, Udes,STRv rendszerek közötti különbség stb.) de én "hazudok, meg próbállak félrevezetni".
Nem kell hombre, beviszed te magad az erdőbe, csak hagynom kell.
De azért hálás is vagyok neked, mert a hatásodra sikeresen eldöntöttem egy kérdést ami már hónapok óta félre volt téve.
Köszönöm neked.
Én vagyok a f*sz mert segíteni akarok, holott nem lehet/érdemes mindenkinek segíteni.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...