Fábián, megoszthatnál néhány csatát a st. emillel!
Ott alig van lőszer, gold sincs, nekem lehetetlennek tűnik a jelenlegi tudásom mellett a 2. és 3. kiválóságjel.
Te vajon, hogy csináltad?
Fábián, megoszthatnál néhány csatát a st. emillel!
Ott alig van lőszer, gold sincs, nekem lehetetlennek tűnik a jelenlegi tudásom mellett a 2. és 3. kiválóságjel.
Te vajon, hogy csináltad?
Mi az, hogy kevés a lőszer? Ennél a csatánál még egyet csak úgy a levegőbe is ellőttem, hogy meglegyen a Fadin-medál:
Itt még találhatsz egy kis néznivalót, már ha letudod őket játszani, mivel 3 éves csaták már ezek...
Szép napot.
Nem akarok tudatlannak tűnni, de lenne egy olyan kérdésem: A WT E100 sorozat lövős vadászt hogy lehet megszerezni?
(nem találom fejlesztésben, nem találom prém vehető tankban, és nem nagyon láttam akciós vételi lehetőséget sem.)
A játékmód 20-as szintjét kell elérni, hogy kapj 25 csatára bérlést. (Ingame játékmódoknál kiválasztható, ott látható az előrehaladás)
vagy
Ládából (mérnök láda) van esély nyitni alacsony eséllyel 5 csatára való bérlést
vagy
Bónuszkód / stream követés adhat 5 csatára bérlést (ha ez meg van adva a leírásnál)
A terv az volt, hogy nem engedek át senkit ingyen a főutcán.
Erre az obj430u és a t110e4 simán átmentek a túloldalra láthatatlanul.
Pedig az első köríven belül voltak.
Hogy van ez?
Hogy van ez?
Úgy, hogy az ellenfél álcaértéke növeli azok felderítéséhez szükséges látótávolságot.
0% álcával bíró tankot 400m látótávval felderítesz 400 méterről.
10% mozgó álcával bíró tankot (ami itt elképzelhető mindkettő tank esetében) már nem, mert az ehhez használt képlet a szerveren azt az eredményt adja, hogy legalább 365 méterre kell megközelíteni, 400 méter látótávval, hogy láthatóvá váljon.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz
Hogy van ez?
Úgy, hogy az ellenfél álcaértéke növeli azok felderítéséhez szükséges látótávolságot.
0% álcával bíró tankot 400m látótávval felderítesz 400 méterről.
10% mozgó álcával bíró tankot (ami itt elképzelhető mindkettő tank esetében) már nem, mert az ehhez használt képlet a szerveren azt az eredményt adja, hogy legalább 365 méterre kell megközelíteni, 400 méter látótávval, hogy láthatóvá váljon.
Azért hihetetlen, hogy ilyen alap dolgokat több 10 ezer meccset lejátszott embereknek újra és újra le kell írni, el kell magyarázni és nincs semmi eredménye mert X idő múlva újból jön az értetlenkedés. Másik "kedvencem": zöld volt az átütésjelző miért pattant le?.
Bezzeg a dezertálás az megy.
Ja bocs ez nem a dühöngő...
Last edit: 11 hónapja 1 hete by bobitusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Ezt az álca dolgot úgy képzelem el, videót is néztem, amit ajánlottatok, hogy állsz valahol, szinte beleolvadsz a környezetedbe, nem csoda, ha nehezen vesznek észre.
Na de ha a "szemed láttára", átszaladnak előtted az utcán, azokat sem veszed észre, az valami jövőbeli álcázás, ahol nem a környezetbe olvadsz bele, hanem egyszerűen nem látszol.
Kíváncsi lennék rá, kerestem pár percig, de valahogy ezt a north america pályát nem találtam, vajon mik a méretarányok, hány méteren húzott át előttem a közelebbi tank, a t110e4?
Kösz a válaszokat...
Az meg ugye, kismilliószor fordult elő, hogy kidugtam az orrom valahonnan és már szét is lőttek... akár jól álcázott tankkal is... itt meg átszaladtak előttem...
Last edit: 11 hónapja 1 hete by bagoneillezredes@gmail.com.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...