Hinni a templomban kell. A WOT spotrendszere ilyen, nem szimulátor. Vannak szabályok, alkalmazkodni kell hozzájuk, nem vitatni (persze lehet, csak értelme nincs).
Ha szimulátorozni akarsz, játsz War Tunder-el (léccilécci!!).
Sziasztok!
3 napja nem léptem fel játsszani. Most elindítom és nem indul (kérem frissitse az alkalmazást a szerver választó képernyőn).
Ott meg azt írja nincs mit frissíteni a legújabb verziót használom.
Ilyenkor mi van?
Bocs, kb 6. indításra csak lereagálta, hogy van frissebb verzió....
Last edit: 11 hónapja 5 napja by EnuresisNocturna.
sziasztok!Másnak is rossz a játék?nem használok modokat és bugos az egész játék.Nem látom a sebzeseket a tankok nem halnak meg nem látom ki él és ki nem stb.Már újra raktam és nem jó.Megint töröltem sd-be felraktam úgy jó volt de mára meg már megint nem jó.
sziasztok!
talán mindenki tudja, hogy a wargaming egy ingyenes játék:) nos ezért csak a pénzeteket akarják és szét csalják ezt a játékot:)) mi a vélaményetek?? bejött a sok gyors kerekesés most a gépágyus vonal...szerintem ez mariotanks:)) gyors csaták fajlagosan kevesebb szerver idő!!! egy szemét felfogás a belorusz barátainktól:)
mi a véleményetek....minden rendben itt???
sziasztok!
talán mindenki tudja, hogy a wargaming egy ingyenes játék:) nos ezért csak a pénzeteket akarják és szét csalják ezt a játékot:)) mi a vélaményetek?? bejött a sok gyors kerekesés most a gépágyus vonal...szerintem ez mariotanks:)) gyors csaták fajlagosan kevesebb szerver idő!!! egy szemét felfogás a belorusz barátainktól:)
mi a véleményetek....minden rendben itt???
Szia István!
Ezt próbáld meg még egyszer légy szíves.
Sziasztok! Legénységgel kapcsolatos kérdésem: volt valami olyan egy korábbi legenységi változtatásnál, hogy a felesleges legénységet el lehet kuldeni és a tapasztaltukért konyvek formájában kárpótol a rendszer. Mi ennek a határideje illetve hogyan is kell ezt csinálni?
(Ha valaki linket tud kuldeni ahol le van írva, nekem az is jó)
Koszonom a segítséget
Sziasztok! Legénységgel kapcsolatos kérdésem: volt valami olyan egy korábbi legenységi változtatásnál, hogy a felesleges legénységet el lehet kuldeni és a tapasztaltukért konyvek formájában kárpótol a rendszer. Mi ennek a határideje illetve hogyan is kell ezt csinálni?
(Ha valaki linket tud kuldeni ahol le van írva, nekem az is jó)
Koszonom a segítséget
Ez már hónapokkal ezelőtt lejárt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Janimperator
Template-et upgradeltem reggel és ilyenkor megbolondul kicsit a cache miatt.
Nyomj egy Ctrl+F5-öt ha még mindig nem okés.
A fura az volt, hogy a Ctrl+F5 sem oldotta meg egyből. Ctrl+0 -val visszaállítva nem volt jó, de egy bizonyos nagyításban azonban igen. Nagyítva szoktam olvasni, úgy, hogy szélen alig van üres hely. Most megnéztem, minden nagyításban jó.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...