Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 8 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 10 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 10 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 22 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Gépigény

8 éve 8 hónapja #226555 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Milyen gyors a ram? Illetve az általad említett játékoknak van multicore-supportjuk?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja #226560 Írta: crash
Megválaszolva: crash

Sziasztok!

Esetleg van valakinek tapasztalata, milyen hardver szükséges 4K-s monitoron való játékhoz? Nekem i5 3570 proci, 16GB DDR3, nVidia geforce1060 van és hiába megy normál esetben 60-80 fps között a WOT, mert ha besűrűsödik a csata, sok tank vagy egy helyen, akkor leesik 20-25-re az fps, ami elég gáz egy ilyen helyzetben. Próbálgatok visszavenni a grafikából, de nem az igazi így sem. Annyira meg nem akarom lebutítani a grafikát, hogy elmenjen a játék hangulata. :dry:

Szia!
A cpu és a gpu kevés lesz a 4K gaminghez. GPU-nál 1070 OC és felfelé + feltételezem, hogy 60fps körül szeretnél inkább játszani. Papíron egy RX 480 is elég 4k-ra, ott viszont inkább 30 körül fps-re számíthatsz, ingame graf. beállításoktól függően.
WOT-os téma: furcsa, nekem is ilyen procim van, 8gb ram és egy R9 200 széria mellé, de nem esik le 115fps alá, igaz nálam elég minimal a graf. setup. Mivel csak közelharcban és sok tanknál csinálja ezt neked, gyanítom vmelyik effectet nem csipázza a gpu-d. Szerintem kezd el egyesével állítgatni/levenni a graf. beállításokban a csúszkákat, s előbb-utóbb ki fog bukni, hogy melyik okozza ezt a nem kellemes helyzetet..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 8 hónapja #226569 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Pont nem ezt írta - szerintem...
Véleményem továbbra is, hogy játékgépbe (megfelelően erős konfigurációt feltételezve) 600W körüli tápban érdemes gondolkozni.

Köszi Bud , hgoy kimeritöen leirtad , én is igy gondoltam és mint irták már többen is, 600w fölösleges.
mivel kb csucson 300w-ot fogyaszt persze jövöre gondolva jolehet a 600w-os viszont az árkülönbözetböl és ha 240-es ssd helyet 120-asat vesz ami 40e és felte van akkor a különbözetböl lehet proci vagy vga az emg hogy msi b150 mortal vagy MSI B150 MORTAL ugyan az.
76e ért van bontatlan i7 6700 . garanciásan . ...

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89

8 éve 8 hónapja #226574 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke

Milyen gyors a ram? Illetve az általad említett játékoknak van multicore-supportjuk?

1600Mhz, jó fajta ramok. Nem tudom milyen szupportja van, de azok mennek szépen. WOT is megy, míg nem sűrűsödik be az eksön.

8 éve 8 hónapja #226575 Írta: Snoke

Sziasztok!

Esetleg van valakinek tapasztalata, milyen hardver szükséges 4K-s monitoron való játékhoz? Nekem i5 3570 proci, 16GB DDR3, nVidia geforce1060 van és hiába megy normál esetben 60-80 fps között a WOT, mert ha besűrűsödik a csata, sok tank vagy egy helyen, akkor leesik 20-25-re az fps, ami elég gáz egy ilyen helyzetben. Próbálgatok visszavenni a grafikából, de nem az igazi így sem. Annyira meg nem akarom lebutítani a grafikát, hogy elmenjen a játék hangulata. :dry:

Szia!
A cpu és a gpu kevés lesz a 4K gaminghez. GPU-nál 1070 OC és felfelé + feltételezem, hogy 60fps körül szeretnél inkább játszani. Papíron egy RX 480 is elég 4k-ra, ott viszont inkább 30 körül fps-re számíthatsz, ingame graf. beállításoktól függően.
WOT-os téma: furcsa, nekem is ilyen procim van, 8gb ram és egy R9 200 széria mellé, de nem esik le 115fps alá, igaz nálam elég minimal a graf. setup. Mivel csak közelharcban és sok tanknál csinálja ezt neked, gyanítom vmelyik effectet nem csipázza a gpu-d. Szerintem kezd el egyesével állítgatni/levenni a graf. beállításokban a csúszkákat, s előbb-utóbb ki fog bukni, hogy melyik okozza ezt a nem kellemes helyzetet..

Próbálgattam sok féle graf. beállítást, de csak az működik, hogy a felbontást veszem kisebbre. Akkor viszont minden más mehet max-on. Csak hát egy lcd monitornál a felbontást kisebbre venni, élesség romlás nélkül nem lehet. Azt kéne kideríteni, mennyire CPU vagy GPU igényes a WOT. 1060 GPU manapság elég jónak tekinthető. Talán a i5 3570 proci a gyenge láncszem...?

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #226576 Írta: uuee
Megválaszolva: uuee

Pont nem ezt írta - szerintem...
Véleményem továbbra is, hogy játékgépbe (megfelelően erős konfigurációt feltételezve) 600W körüli tápban érdemes gondolkozni.

Tényleg nem akarok vitát nyitni, de gyanítom, Bud írása egy régebbi cikk alapján készült (a tuningolt quadok és a 150-200W-os középkat. kártyák korából)

-btw, a tesztben is egy 520W-os Seasonic tápot használtak, 4GHz-re húzott 8magos haswell-e mellett...

Talán a i5 3570 proci a gyenge láncszem...?

Nem, marginális előrelépés lenne innét bármilyen újabb i5 (azonos órajelen kb. 10% max játékok alatt, vagyis egy 4.5GHz-en hajtott 6600K dobna kb. 30%-ot wot alatt, ahol mehet a turbo órajeled)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Snoke

8 éve 8 hónapja #226577 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Snoke, próbálj ki valamit - neked nem lesz jobb tőle .... de én kíváncsi volnék rá .... és szerintem Te is.

Nézd meg csata után a prociterhelést .. azaz legyen megnyitva másik ablakban mondjuk

Feladatkezelő/Teljesítmény/CPU használat visszamenőleg

... kíváncsi volnék rá h ott mit fogsz látni!

( Az én tippem az, hogy felugrik a cpu terhelésed 70% fölé ilyen lassulásoknál. )

8 éve 8 hónapja #226584 Írta: Snoke

Snoke, próbálj ki valamit - neked nem lesz jobb tőle .... de én kíváncsi volnék rá .... és szerintem Te is.

Nézd meg csata után a prociterhelést .. azaz legyen megnyitva másik ablakban mondjuk

Feladatkezelő/Teljesítmény/CPU használat visszamenőleg

... kíváncsi volnék rá h ott mit fogsz látni!

( Az én tippem az, hogy felugrik a cpu terhelésed 70% fölé ilyen lassulásoknál. )

Oké, ma este kipróbálom!

8 éve 8 hónapja #226618 Írta: doom13

1600Mhz, jó fajta ramok. Nem tudom milyen szupportja van, de azok mennek szépen. WOT is megy, míg nem sűrűsödik be az eksön.

A doom 3 régi gépeken is szépen fut, a skyrim, meg multi-core supportos (a játék egyszerre nem csak egy magot tud kezelni így eloszlik a terhelés a magok között), a WoT viszont csak egy magot tud kezelni. lehetséges, hogy a processzorod egy magra lebontott teljesítménye nem elég jó ahhoz, hogy gyorsan berenderelje, amikor "besűrűsödik" a játék. Nem biztos, hogy ez a hiba, csak egy tipp.

8 éve 8 hónapja #226621 Írta: Snoke

A doom 3 régi gépeken is szépen fut, a skyrim, meg multi-core supportos (a játék egyszerre nem csak egy magot tud kezelni így eloszlik a terhelés a magok között), a WoT viszont csak egy magot tud kezelni. lehetséges, hogy a processzorod egy magra lebontott teljesítménye nem elég jó ahhoz, hogy gyorsan berenderelje, amikor "besűrűsödik" a játék. Nem biztos, hogy ez a hiba, csak egy tipp.

Awwww...2017-ben 1 magot használ a WOT engine? Akkor tuti ez a gond. Akkor inkább visszaveszem 25xx * 1440-re a felbontást. Nem fogok gépet fejleszteni emiatt, majd inkább fejlesszen a WG engine-t.

8 éve 8 hónapja #226622 Írta: dotty
Megválaszolva: dotty
A wot-nál valahogy így néz ki a cpu használat.
i.imgur.com/mV9bFz7.gifv
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Fudo_Yusei, Snoke

8 éve 8 hónapja #226625 Írta: doom13
Hát ja, elég cink. Már sok fórumon előkerült, hogy jó lenne a multicore support, főleg az AMD-t használóknak, de a dolog egyelőre várat magára. Nem vagyok profi programozásban, de ha jól tudom, akkor át kell írni az egész programot, és gondolom WG inkább kiad néhány új prémtankot, mert az hozza a pénzt és nem meló, ez meg nem hoz pénzt, de nagy meló.

8 éve 8 hónapja #226627 Írta: Snoke

Hát ja, elég cink. Már sok fórumon előkerült, hogy jó lenne a multicore support, főleg az AMD-t használóknak, de a dolog egyelőre várat magára. Nem vagyok profi programozásban, de ha jól tudom, akkor át kell írni az egész programot, és gondolom WG inkább kiad néhány új prémtankot, mert az hozza a pénzt és nem meló, ez meg nem hoz pénzt, de nagy meló.

Szerintem még viszonylag kevesen WOT-oznának 4k felbontáson, 1920-ban meg simán megy 120 fram/sec sebességgel. A 2017-es tervek között mintha hallottam volna egy új grafikus motorról, amire áttérnek. Remélem nem hallottam félre, vagy csak hallucináltam. :d3:

8 éve 8 hónapja #226628 Írta: doom13
Nekem viszont pont az rémlik, hogy marad a Bigworld. Kísérleteztek a Havokkal, de az még eléggé gyerekcipőben jár (mármint a wot szempontjából). Mintha valami interjúban mondták volna, hogy marad, de ez már nem az a Bigworld, hanem szarrá van tuningolva (ettől függetlenül szar). Nagy meló átrakni másik motorra az egészet és jelenleg nem olyan létszükséglet, mint kiadni a soron következő tech-tree klón prémtankot.

8 éve 8 hónapja #226629 Írta: Snoke

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 5 órája 25 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 6 órája 56 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.