A gépet 2 napja porszívóztam ki a procin én is gondolkodtam de csak egy 4 magos 3,8GHz-es és a wotnak azért nincs olyan nagy gépigénye tehát papíron full grafon is vinnie kéne mással nem is játszok és gépen oldalánál van egy nagy bekapcsolható ventilátor kb 15cm-es akkor is leáll ha az megy.
A gépet 2 napja porszívóztam ki a procin én is gondolkodtam de csak egy 4 magos 3,8GHz-es és a wotnak azért nincs olyan nagy gépigénye tehát papíron full grafon is vinnie kéne mással nem is játszok és gépen oldalánál van egy nagy bekapcsolható ventilátor kb 15cm-es akkor is leáll ha az megy.
A liporszivozas esetleg keves, kifujni probald valahogy. Estleg gyozodj meg rola minden ventilatorod megy-e. Nalam az alaplapi ventilator halt meg nagy suttomban hetekig tartottire rajpttemitol melegszik.
Hali!
Épp erre keverdtem.
A melegedés miatti gépleállás könnyen ellenőrizhető kézrátéttel. A proc újra pasztázása, meg 2-3 évente azért inkább használ mint nem.
De érdemes lenne a feszültség értékeket monitorozni. Mivel a hiba inkább arra utal hogy a táp nem teszi rendesen a dolgát. Jön egy nagyobb teljesítmény felvétel az APU felől, és a táp nem bírja kiszolgálni.
Láttam már rá példát, hogy csak egy csatlakozó volt föllazulva, és nem kellett a tápcsere.
Én eben az írányban tapogatóznék.
Ja és a porszívózással több kárt csinálhatsz mint hasznot!!! (ESD)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: uuee, dani0417
Sziasztok!
A következő lenne a problémám , közel 2 éve lett a gépem összerakva:gigabyte GA-F2A88XM-HD3 alaplap 8gb 1600mhz memória amd a10 5800k processzor (integrált videókártya) a játék és a win7 egy 120 gigás ssd meghajtón van az elmúlt egy évben viszonylag ritkán (kb havi 2 alkalommal) le állt a gépem játék közbe az elmúlt egy hónapban meg gyakorlatilag mindig kikapcsolt amikor játszottam max fél órát tudtam játszani. Mi lehet a probléma? A játékot újra raktam többször nem segített a windowst 3 napja raktam újra és azóta is fenn áll a probléma. A válaszokat előre is köszönöm.
Energiagazdálkodás beállitásnál hogy van neked beállitval????Mert alapba idöre van betolva,alvó állapotba a képernyö is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dani0417
Valószínűleg hőprobléma okozza a leállást minimum évente pasztázni minőségi anayaggal az a 2 éves paszta kővé van száradva meg szerintem a gyári nyálka van rajta
nekem nem a gépem áll le, hanem a játék lefagy, majd "Nem válaszol", zárhatom be, aztán vagy előfordul megint, vagy nem, de naponta egyszer tuti (akkor, ha csak 2 órát játszom, akkor is, ha nonstop egész nap). A gép egy hónapja (se) volt újrarakva. Ötlet?
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja#233992Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1
Komoylan mit lehet ezen a játékon 4K-ban nézni?
térképek még FHD-ban sincsenek megcsinálva , tankok nagyrésze már HD-ban HD=720p
mondjuk azok jol is néznek ki, hiába a HD kliens térkép nincs HD-ban csak Tank.
nah meg 720p =HD ebböl következöen a 4K még ettöl is távol van nem kis mérétkben. Persze mindenki játszon olyan felbontáson amin akar, de amíg a Texturák nem készülnek el 4K-ban addig olyan mint egy
4K tv-n nézni az sd adást , jo-jo de nem az igazi.
Melékesen szivok jelenleg a vga-mmal mert folyamt leál amint elindul a csata és amint ujra betölt megint kifagy valami AMD ilesztöre panaszkodik de legfrisebb régebbi nél is semmi nem segit, Ha valakinek van ötlete leirhatná köszi
Valószínűleg hőprobléma okozza a leállást minimum évente pasztázni minőségi anayaggal az a 2 éves paszta kővé van száradva meg szerintem a gyári nyálka van rajta
Évente 1x szoktam pasztázni.De az se mindegy milyen pasztát használsz.AIDA64 progrmot szoktam használni a hömérséklet figyelésre.De ha pl amd-nél magfeloldás van,ott pl semit se ér mert úgye 0 fokot ir ki mindenhol.speedfan progival meg lehet a ventit szabályozni,meg biosba beállitani.Jó procihüttö,jó szellözéses ház,megfelelö venti kell és nincs gond.
Vegyetek Intelt az nem melegszik mint az Amd Azon még grillezni is lehet
Hát nagyon tévedsz.Olvass utána.Amd ép nem melegszik annyira mint az intel.Teljesitménytöl függ.Scythe Katana 4 procihütöm van,6magos amd proci,és 43fokos volt a legtöbb amit 2-3 óra játék után mutatott.Jópár óra wot után még csak nem is langyos a procihütö .
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...