Vegyetek Intelt az nem melegszik mint az Amd Azon még grillezni is lehet
Hát nagyon tévedsz.Olvass utána.Amd ép nem melegszik annyira mint az intel.Teljesitménytöl függ.Scythe Katana 4 procihütöm van,6magos amd proci,és 43fokos volt a legtöbb amit 2-3 óra játék után mutatott.Jópár óra wot után még csak nem is langyos a procihütö .
Eddig kb 16 amd-s gépet raktam össze és abból 14 tulaj mondta hogy melegszik szóval csak tudom miről beszélek 12 le is cserélte Intelre és még a játékuk is jobban fut..
Hát nagyon tévedsz.Olvass utána.Amd ép nem melegszik annyira mint az intel.Teljesitménytöl függ.Scythe Katana 4 procihütöm van,6magos amd proci,és 43fokos volt a legtöbb amit 2-3 óra játék után mutatott.Jópár óra wot után még csak nem is langyos a procihütö .
Eddig kb 16 amd-s gépet raktam össze és abból 14 tulaj mondta hogy melegszik szóval csak tudom miről beszélek 12 le is cserélte Intelre és még a játékuk is jobban fut..
Én meg kb. 30 gépet.Volt hogy újjat,volt hogy 3gépböl 1et Megnyugtatlak,én se ma kezdtem,és nem vagyok luzer hozzá.És ami amd-s gép volt szerelés után,senki nem panaszkodot hogy melegszik.De azért ne hasolits össze olyan gépet hol az amd-s van 145w-os proci,meg egy 45w-os intel proci.Gondolom neked se mindegy hogy öngyujtó felet sütsz tojást vagy gáztüzhelyen
Én meg kb. 30 gépet.Volt hogy újjat,volt hogy 3gépböl 1et Megnyugtatlak,én se ma kezdtem,és nem vagyok luzer hozzá.És ami amd-s gép volt szerelés után,senki nem panaszkodot hogy melegszik.De azért ne hasolits össze olyan gépet hol az amd-s van 145w-os proci,meg egy 45w-os intel proci.Gondolom neked se mindegy hogy öngyujtó felet sütsz tojást vagy gáztüzhelyen
Én tűzhelyen szoktam mert nem amd van Az én i7 7700K procihűtőm még 5 óra játék utánsem indul el. Holnap megjön elvileg a GTX1080 8GB kíváncsi leszek mit tud.
Ez a nem túl fényes itthoni gépem (nem játékra lett anno összetéve)
Asrock H77M-ITX,
Intel Pentium G860 3.0GHz/3MB,
2x4GB Kingstone HyperX LoVo DDR3 1600MHz,
HIS HD7750 1GB DDR5,
Samsung SSD 830 64GB,
Samsung SSD 850 128GB
A kérdésem, hogy a wot mennyit profitálna ha cserélnék valami olcsóbb i3/i5 procira vagy vga úgyis megfogja a teljesítményt? Videókártya csere nem játszik, ez a max.
Azt a hűtőpasztát kipróbálom a kompresszorozás se segített
Kompreszorral nehogy fujasd.Vagy max kis nyomással.Lehet kapni süritet levegös spray-t.Max kompressoral a ventiket, vagy házat.De alaplapra véletlen se fujj.Tönkrevágod vele a lapot.
Valószínűleg hőprobléma okozza a leállást minimum évente pasztázni minőségi anayaggal az a 2 éves paszta kővé van száradva meg szerintem a gyári nyálka van rajta
Felesleges évente...
Ember te hol élsz?
Az i7-eddel kezdj bele egy videó renderbe vagy kezd el futtatni egy passmarkot meglátod azon is lehet grillezni....és évente illik pasztázni.
Paszta ide vagy oda, hőmérséklet és teljesítmény monitorozás!
Elfogy a memória, 100%-on fut a proci, 70 fok felett a vidkari, proci stb. Esetleg feszültség figyelés, táphibára gyanakodva.
Aida-ban stressz teszt + monitorozás. Hibát keresünk nem kifogásokat, ugyi?
Nem egymás baxogatni, mert ammórákot kapunk a stressztől...
Én tűzhelyen szoktam mert nem amd van Az én i7 7700K procihűtőm még 5 óra játék utánsem indul el. Holnap megjön elvileg a GTX1080 8GB kíváncsi leszek mit tud.
GTX1080-ból csak 8GB-os van Még annyit a dologról,aki régebben használt intelt és amd-t,az tudja hogy alap hütésnél amd-nél a venti szivta el a bordáktól a levegöt,intel meg ráfújta.És mivel burkolt házba van az egész,intel már eleve meleg levegöt fújt a bordákra
Láttad már 4K-ban, vagy csak úgy elképzeled milyen? Én láttam, mert 4K-s monitorom van és elmondanám, hogy nem olyan, mint SD adást HD TV-n nézni. Sokkal jobban néz ki, mint full HD-ben. Hiába nem 4K-s textúrák vannak benne, akkor is.
Láttad már 4K-ban, vagy csak úgy elképzeled milyen? Én láttam, mert 4K-s monitorom van és elmondanám, hogy nem olyan, mint SD adást HD TV-n nézni. Sokkal jobban néz ki, mint full HD-ben. Hiába nem 4K-s textúrák vannak benne, akkor is.
Legolcsóbb 4k monitor 80e.De csak 24" De Úgyanennyiért veszek 32" Full HD ledeset. És azért 24" meg 32" nem ép egyforma.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Snoke
Látogató
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja#234127Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke
Akkor dolgozd fel, hogy van akinek 40 colos 4K monitora van és leszarta, hogy mennyibe kerül egy 32 colos full hd, mert ennek a képét nem lehet egy lapon említeni egy bármilyen 1920 * 1200-as monitor képével.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...